早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

hakespeare'sBirthplaceandExhibitionofShakespeare'sWorldWelcometotheworld-famoushousewhereWilliamShakespearewasbornin1564andwherehegrewup.Theproperty(房产)remainedintheownershiponShakespeare'sfamilyuntil18

题目详情
hakespeare's Birthplace and Exhibition of Shakespeare's World
       Welcome to the world-famous house where William Shakespeare was born in 1564 and where he grew up.The property(房产)remained in the ownership on Shakespeare's family until 1806.The House has welcomed visitors traveling from all over the world,for over 250 years.
OPENING TIMES
20 Mar.to 19 Oct.
Mon.to Sat.:9:00 a.m.to 5:00 p.m.
Sun.:9:30 a.m.to 5:00 p.m.
20 Oct.to 19 Mar.
Mon.to Sat.:9:00 a.m.to 4:00 p.m.
Sun.:10:00 a.m.to 4:00 p.m.
◆Enter through the Visitors'Centre and see the highly-praised
exhibition Shakespeare's World,a lively and full introduction to the
life and works of Shakespeare.
◆Stand in the rooms where Shakespeare grew up.
◆Discover examples of furniture and needle work from
Shakespeare's period.
◆Enjoy the traditional English garden,planted with
ADMISSION:
Adult:£4.90
Child:£2.20
Family:£12.00
(2 adults+up to 3 children)
trees and flowers mentioned in the poet's works.
◆The Birthplace is within easy walking distance of all the
car parks shown on the map;nearest is Windsor Street
(3 minutes'walk).
◆The House may present difficulties but the Visitors'Centre,
its exhibition hall,and the garden are accessible to Wheelchair users.
◆The Shakespeare Coffee House is opposite the Birthplace.
21.How much is the admission for a family of two grown-ups and two children?___
A.£9.80.
B.£12.00.
C.£14.20.
D.£16.40.
22.Where is the nearest parking place to Shakespeare's Birthplace?___
A.Behind the exhibition hall.
B.Opposite the Visitors'Centre.
C.At Windsor Street.
D.Near the Coffee House.
23.A wheelchair user may need help to enter___.
A.the House                
B.the garden                
C.the Visitors'Centre    
D.the exhibition hall
24.Where would you be most likely to find the passage?___
A.In a literature text.
B.In a travel brochure.
C.In an official report.
D.In a news article.
▼优质解答
答案和解析
21-24 BCAB
21.B 细节题.根据ADMISSION:Adult:£4.90Child:£2.20Family:£12.00(2 adults+up to 3 children)可知,两个大人带两个小孩,票价一共是£12.00,故选B.
22.C 细节题.根据The Birthplace is within easy walking distance of all the car parks shown on the map;nearest is Windsor Street可知,最近的停车场在Windsor Street,故选C.
23.A 细节题.根据The House may present difficulties可知,去House这里对于使用轮椅的人来说有点困难,故选A.
24.B 推理题.根据第一段以及全文的内容来看,主要介绍Shakespeare出生地这个旅游景点的一些情况,所以应该是节选旅游杂志,故选B.