早教吧作业答案频道 -->英语-->
Researchershavestudiedtheplacebo(安慰剂)effectsformanyyears.Buttherearestillmanyunansweredquestions.Whyisaplaceboeffective?Mostly,researchershavelookedattheplaceboeffectsonphysicalhealth.However,aresearc
题目详情
Researchers have studied the placebo(安慰剂) effects for many years.But there are still many unanswered questions.Why is a placebo effective?Mostly,researchers have looked at the placebo effects on physical health.However,a research team in Sweden has produced some interesting findings about the emotional effects of placebos.
The team performed a series of experiments.First the researchers showed a group of people unpleasant pictures,like pictures of dead bodies.The people rated(划分等级) how they felt after seeing the pictures.They gave the highest number to the pictures that gave them the worst feelings.The researchers then gave the people a calming drug.They told the people that the calming drug would decrease the unpleasant feelings from the pictures.When the team showed the pictures again,the people said that they felt much calmer.
The following day,the researchers gave the people unpleasant pictures to look at again.Then,they gave them drugs.However,this time they gave them a placebo instead of the calming drug.The placebo was nothing but salt and water.But the people did not know this.
After taking the placebo,the people's ratings still changed.Their unpleasant feelings decreased by almost 30%.It seemed that taking the placebo made them feel calmer.In the experiment,the scientists also used special equipment to look at their brains.The results showed that the brains'emotional centers were calmer after the people took the placebo.
Dr Predrag Petrovic managed the experiment.He said,"The placebo changes what we expect.When we expect that something unpleasant should become less unpleasant,it really does."
32.What was special about the research carried out by the Swedish researchers?___
A.It was about the placebo effects on physical health.
B.It tested the effects of placebos through experiments.
C.It answered many questions about placebo effects.
D.It explored the emotional effects of placebo.
33.When the people took the placebo,they probably thought___.
A.they were cheated
B.they got salt and water
C.they got calming drugs again
D.they took more effective drugs.
34.Why did the researchers look at the people's brains?___
A.To find out why they felt uncomfortable.
B.To see the change in emotional centers.
C.To see how emotional centers were formed.
D.To see the effects of unpleasant pictures on brains.
35.What can we infer from the last but one paragraph?___
A.Placebos have no emotional effects.
B.It's easier to decrease emotional pain.
C.Placebos may decrease emotional pain
D.It's difficult to judge emotional pain.
The team performed a series of experiments.First the researchers showed a group of people unpleasant pictures,like pictures of dead bodies.The people rated(划分等级) how they felt after seeing the pictures.They gave the highest number to the pictures that gave them the worst feelings.The researchers then gave the people a calming drug.They told the people that the calming drug would decrease the unpleasant feelings from the pictures.When the team showed the pictures again,the people said that they felt much calmer.
The following day,the researchers gave the people unpleasant pictures to look at again.Then,they gave them drugs.However,this time they gave them a placebo instead of the calming drug.The placebo was nothing but salt and water.But the people did not know this.
After taking the placebo,the people's ratings still changed.Their unpleasant feelings decreased by almost 30%.It seemed that taking the placebo made them feel calmer.In the experiment,the scientists also used special equipment to look at their brains.The results showed that the brains'emotional centers were calmer after the people took the placebo.
Dr Predrag Petrovic managed the experiment.He said,"The placebo changes what we expect.When we expect that something unpleasant should become less unpleasant,it really does."
32.What was special about the research carried out by the Swedish researchers?___
A.It was about the placebo effects on physical health.
B.It tested the effects of placebos through experiments.
C.It answered many questions about placebo effects.
D.It explored the emotional effects of placebo.
33.When the people took the placebo,they probably thought___.
A.they were cheated
B.they got salt and water
C.they got calming drugs again
D.they took more effective drugs.
34.Why did the researchers look at the people's brains?___
A.To find out why they felt uncomfortable.
B.To see the change in emotional centers.
C.To see how emotional centers were formed.
D.To see the effects of unpleasant pictures on brains.
35.What can we infer from the last but one paragraph?___
A.Placebos have no emotional effects.
B.It's easier to decrease emotional pain.
C.Placebos may decrease emotional pain
D.It's difficult to judge emotional pain.
▼优质解答
答案和解析
32.D 细节题.根据文章第一段内容However,a research team in Sweden has produced some interesting findings about the emotional effects of placebos.瑞典一研究团队研究对情感安慰剂有了有趣的发现,故选D
33.C 细节题.根据文章第三段内容Then,they gave them drugs.However,this time they gave them a placebo instead of the calming drug.当人们再次得到他们以为的镇定药时,其实他们得到的是安慰剂,结合选项,故选C
34.B 细节题.根据文章第三段内容In the experiment,the scientists also used special equipment to look at their brains.The results showed that the brains'emotional centers were calmer after the people took the placebo 实验中,科学家用特殊的设备查看人们的大脑,结果显示服用了安慰剂的人们的大脑的情感中心更加的静定,结合选项,故选B
35.C 细节题.根据文章内容Their unpleasant feelings decreased by almost 30%.It seemed that taking the placebo made them feel calmer.在服用了安慰剂之后人们的不愉悦感降低了30%,那就意味着安慰剂使得他们变得更加情绪稳定,结合选项,故C表达了此意.
33.C 细节题.根据文章第三段内容Then,they gave them drugs.However,this time they gave them a placebo instead of the calming drug.当人们再次得到他们以为的镇定药时,其实他们得到的是安慰剂,结合选项,故选C
34.B 细节题.根据文章第三段内容In the experiment,the scientists also used special equipment to look at their brains.The results showed that the brains'emotional centers were calmer after the people took the placebo 实验中,科学家用特殊的设备查看人们的大脑,结果显示服用了安慰剂的人们的大脑的情感中心更加的静定,结合选项,故选B
35.C 细节题.根据文章内容Their unpleasant feelings decreased by almost 30%.It seemed that taking the placebo made them feel calmer.在服用了安慰剂之后人们的不愉悦感降低了30%,那就意味着安慰剂使得他们变得更加情绪稳定,结合选项,故C表达了此意.
看了Researchershave...的网友还看了以下:
一个圆环的环心在O处,PO与直径AB夹角为60°,QO与直径AB夹角为30°,若以其直径AB为轴做 2020-05-17 …
质量为m=60kg的人站在质量为M=100kg的小车上,一起以v=3m/s的速度在光滑水平地面上做 2020-06-02 …
如图所示为小明描绘甲、乙两个物体运动的速度图象.观察图象回答下列问题:(1)记时开始时,即t=0时 2020-06-19 …
做匀加速运动的列车出站时,车头经过站台某点O时速度是1m/s,车尾经过O点时的速度是7m/s,则这 2020-06-22 …
如图所示质点在直线A、B、C上作匀变速直线运动,若在A点时的速度是5m/s,经3s到达B点时速度是 2020-07-10 …
完成单位换算:25m/s=km/h.216km/h=m/s完成单位换算:25m/s=km/h.21 2020-07-19 …
甲、乙两球在光滑水平轨道上同向运动,已知它们的动量分别是P甲=5㎏•m/s,P乙=7㎏•m/s.甲追 2020-11-02 …
我们已经学习过的知识知道,真空中的光速是m/s;空气中的声速是m/s;无线电波的速度是m/s. 2020-12-09 …
如图所示为一列简谐波在t=O时刻的波形图线,已知当t=1s时质点P第一次到达波峰,那么该波的波长为m 2020-12-15 …
如图是小刚从家中出发到达学校的s-t图象,其中一半路程步行,一半路程骑自行车.小刚步行对应图象中(选 2021-01-29 …