早教吧作业答案频道 -->英语-->
阅读短文,根据短文内容完成表格,每词一空.HarryPotterisasetofpopularbookscreatedbyJ.K.RowlinginBritain.Thebookstellussomestoriesaboutatalentedwizard(天才魔法师),HarryPotter.Whenhewas
题目详情
阅读短文,根据短文内容完成表格,每词一空.
Harry Potter is a set of popular books created by J.K.Rowling in Britain.The books tell us some stories about a talented wizard(天才魔法师),Harry Potter.When he was eleven years old,he had an unhappy life.However,a strange letter changed everything.It said he was accepted by Hogwart's-a magic school which was closed to the common people.All kinds of adventures(冒险)happened to Harry from then on.He met Ron Weasley and Hermione Granger on his way to school.They became good friends later.Harry did well in his lessons and worked hard to play magic.Harry always had a positive attitude(态度)when he faced the difficulties.With the help of his friends,he tried his best to beat the enemies.Finally,the world peace came back.Smile appeared on everyone’s face.If someone wants to know what takes place in the magical world,he will have to read the set of books by himself!
Harry Potter is a set of popular books created by J.K.Rowling in Britain.The books tell us some stories about a talented wizard(天才魔法师),Harry Potter.When he was eleven years old,he had an unhappy life.However,a strange letter changed everything.It said he was accepted by Hogwart's-a magic school which was closed to the common people.All kinds of adventures(冒险)happened to Harry from then on.He met Ron Weasley and Hermione Granger on his way to school.They became good friends later.Harry did well in his lessons and worked hard to play magic.Harry always had a positive attitude(态度)when he faced the difficulties.With the help of his friends,he tried his best to beat the enemies.Finally,the world peace came back.Smile appeared on everyone’s face.If someone wants to know what takes place in the magical world,he will have to read the set of books by himself!
| The information about Harry Potter | |
| The time when he had an unhappy life | At the(86) ___of eleven years old |
| The feature of Hogwart’s | Not(87) ___to the common people |
| The place where he(88) ___his good friends | On his way to school |
| The end of his adventures | The world peace (89) ___ |
| The way someone knows the magical world | Reading the set of books by (90) ___ |
▼优质解答
答案和解析
答案:86、age 句意理解及同义句转换 根When he was eleven years old,he had an unhappy life.可知当他十一岁的时候生活不幸.结合所给的空处可知At the age of 表达在…岁的时候....
看了阅读短文,根据短文内容完成表格...的网友还看了以下:
提示:D-C=0A-B,A-D,D-C,D-E,E-F=1A-D,C-F=2A-B,D-E,E-F 2020-04-06 …
main(){unionEXAMPLE{struct{intx,y;}in;inta,b;}e;e 2020-06-12 …
第一题令A={a,b,c,d,e},B={a,b,c,d,e,f,g,h}.求a)A∪Bb)A∩B 2020-06-17 …
用以下英文宇母填在上a,a,a,a,a,a,b,e,e,d,e,e,e,e,e,e,f,g,g用以 2020-06-24 …
给定文法G[E]:E->T+E|T,T->num,给出句子2+3-4的最左推导过程、最右推导过程和 2020-07-08 …
五元一次方程的解法0.01349/[e+0.6842(1-e)]=a0.8638/[e+0.565 2020-07-16 …
A和B组成元素相同,常温下都是无色液体.D和E组成元素相同,I和K组成元素相同,I在常温下为无色有 2020-07-29 …
已知函数f(x)=10x-1,x≤0ex,x>0(e为自然对数的底).若函数g(x)=f(x)-k 2020-08-02 …
设g(x)=(a-1)x-bf(x),其中f(x)=ln(x+1),a>0,且g(e-1)=(b- 2020-08-02 …
高分求LL(1)语法分析设计原理与实现技术[实验项目]实现LL(1)分析中控制程序(表驱动程序);完 2020-10-31 …