早教吧作业答案频道 -->英语-->
BriefIntroductionVirginiaWoolf(néeStephen;25January1882-28March1941)(Adeline)VirginiaWoolfwasanEnglishnovelistandessayist,regardedasoneoftheforemostmodernistliteraryfiguresofthetwentiethc
题目详情
| Brief Introduction | ![]() Virginia Woolf (née Stephen; 25January 1882-28March 1941) |
| (Adeline) Virginia Woolf was an English novelist and essayist,regarded as one of the foremost modernist literary figures of the twentieth century.During the interwar period,Woolf was a significant figure in London literary society and a member of the Bloomsbury Group.Her most famous works include the novels Mrs Dalloway (1925),To the Lighthouse (1927)and Orlando (1928),and the book-length essay A Room of One's Own (1929),with its famous dictum,"a woman must have money and a room of her own if she is to write fiction." | |
| Reading (A litter writen by her) | |
| My dear, 'Dearest,I feel certain I am going mad again.I feel we can't go through another of those terrible times.And I shan't recover this time.I begin to hear voices,and I can't concentrate.So I am doing what seems the best thing to do.You have given me the greatest possible happiness.You have been in every way all that anyone could be.I don't think two people could have been happier till this terrible disease came.I can't fight any longer.I know that I am spoiling your life,that without me you could work.And you will I know.You see I can't even write this properly.I can't read.What I want to say is I owe all the happiness of my life to you.You have been entirely patient with me and incredibly good.I want to say that-everybody knows it.If anybody could have saved me it would have been you.Everything has gone from me but the certainty of your goodness.I can't go on spoiling your life any longer. I don't think two people could have been happier than we have been …form the last letter of virginia woolf | |
| Background of litter | |
| During this period,Virginia Woolf wrote his masterpiece,it can be said that this period of her creation of the harvest season.But this does not relieve her illness,her symptoms of schizophrenia is more and more serious,especially in the second world wars,the German Air Force bombing the UK for some time.Wolf created a printing factory was destroyed,then he lived in London for the villa was blown out.These two events left not resolve the shadow in the heart of Woolf,shorten(缩短) her embrace death.In March 28,1941,she came to the ouse River,in the clothing pocket filled with stones,step by step toward the middle of the river walk,over his short life,has left us with a large number of magnificent; ornate; fascinating(美轮美奂的) works of art. | |
A.During the interwar period,virginia woolf was important for London people.
B.She has been living for 55years
C.Her first the novels Mrs Dalloway in 1925
D.She regarded as one of the foremost romanticism literary figures of the twentieth century
42.what is form of The main body?___
A.letter of resignation B.Letter of condolence
C.Letter of suicide D.Letters of Apologies
43.Where can we see this article?___
A.newspaper B.testbook C.German Literature D.television
44.According to the reading,which of the following is not the reason of her Dutch act(自杀)?___
A.She can't go on spoiling your life any longer
B.She feels certain I is going mad again
C.She cannot bear her husband's interference
D.The approach of war makes her psychological problems aggravated
45.What can we know about virginia woolf's character?___
A.Optimistic B.Complex C.Ordinary D.Lonely.
▼优质解答
答案和解析
41-45 ACBCB
41.答案A.细节理解题.根据"During the interwar period,Woolf was a significant figure in London literary society and a member of the Bloomsbury Group."可知,Woolf在伦敦文学界是一个很重要的人物,也是布卢姆茨伯里派的一员.故选A.
42.答案C.推理判断题.根据"I know that I am spoiling your life,…"和"I can't go on spoiling your life any longer."可知,Woolf认为自己给对方带来了太多的麻烦,并且不想再这样折磨对方了.根据信的内容可以判断,Woolf想结束自己的生命.A辞职信;B吊唁信;C自杀信;D道歉信.故选C.
43.答案B.推理判断题.根据"Brief Introduction和Reading (A litter writen by her)及Background of litter"可知,这是课文上的内容.故选B.
44.答案C.细节理解题.根据"I can't go on spoiling your life any longer."可知,她不想继续毁了她爱人的生活,A项正确;根据"I feel certain I am going mad again."可知,她知道自己的病越来越严重,B项正确;根据"her symptoms of schizophrenia is more and more serious,especially in the second world wars,…"可知,尤其是二战期间,Woolf的精神分裂症状越来越厉害,D项正确.故选C.
45.答案B.推理判断题.根据"I can't go on spoiling your life any longer.I don't think two people could have been happier than we have been"可知,Woolf不想继续毁坏他的生活,Woolf认为他们两个是最幸福的.Woolf想离开他,又舍不得他.A乐观的;B复杂的;C平常的;D寂寞的.故选B.
41.答案A.细节理解题.根据"During the interwar period,Woolf was a significant figure in London literary society and a member of the Bloomsbury Group."可知,Woolf在伦敦文学界是一个很重要的人物,也是布卢姆茨伯里派的一员.故选A.
42.答案C.推理判断题.根据"I know that I am spoiling your life,…"和"I can't go on spoiling your life any longer."可知,Woolf认为自己给对方带来了太多的麻烦,并且不想再这样折磨对方了.根据信的内容可以判断,Woolf想结束自己的生命.A辞职信;B吊唁信;C自杀信;D道歉信.故选C.
43.答案B.推理判断题.根据"Brief Introduction和Reading (A litter writen by her)及Background of litter"可知,这是课文上的内容.故选B.
44.答案C.细节理解题.根据"I can't go on spoiling your life any longer."可知,她不想继续毁了她爱人的生活,A项正确;根据"I feel certain I am going mad again."可知,她知道自己的病越来越严重,B项正确;根据"her symptoms of schizophrenia is more and more serious,especially in the second world wars,…"可知,尤其是二战期间,Woolf的精神分裂症状越来越厉害,D项正确.故选C.
45.答案B.推理判断题.根据"I can't go on spoiling your life any longer.I don't think two people could have been happier than we have been"可知,Woolf不想继续毁坏他的生活,Woolf认为他们两个是最幸福的.Woolf想离开他,又舍不得他.A乐观的;B复杂的;C平常的;D寂寞的.故选B.
看了BriefIntroducti...的网友还看了以下:
希望能给点解题的过程1,若y=xˆ3+sinx ,则y'' 2,已知 xy-eˆx+eˆy =0, 2020-05-17 …
高中物理中e和E的区别是什么?学了中性面后说感应电动势,老是不知道是用e的公式还是E的公式,怎么区 2020-05-23 …
协方差cov(X+20,Y+10)=cov(X,知道了COV(X+a,Y+b)=E[(X+a)(Y 2020-06-17 …
用以下英文宇母填在上a,a,a,a,a,a,b,e,e,d,e,e,e,e,e,e,f,g,g用以 2020-06-24 …
对数函数y=e^x-e^-x/e^x+e^-x转化为用含y的式子表示x的形式.谢咯,对数函数y=e 2020-07-15 …
对数函数y=e^x-e^-x/e^x+e^-x转化为用含y的式子表示x的形式.谢咯,对数函数y=e 2020-07-15 …
高数导数问题.设f(x)=(e^x-e^a)g(x)在x=a处可导,则函数g(x)应该满足条件是? 2020-07-20 …
已知函数f(x)=(a+lnx)除以x(a属于R)若a=4求曲线F(X)在点(e,f(e)处的切线 2020-07-27 …
数学向量1,A,B,C,D为平面上4个互异点,且满足(向量DB+DC-2DA)点乘(AB-AC)=0 2020-11-02 …
“我们可以得到A和B分别与C、D、E之间的关系”这句话用英语怎么表达“我们可以得到A和B分别与C、D 2020-12-25 …
