早教吧作业答案频道 -->英语-->
Whenhewasateenager,HunterAdamwasveryunhappyandhespentmanyyearsinaspecialhospitalforpeoplewithmentalhealthproblems.Whenheleftthehospital,Adamdecidedtobecomeadoctor,sohewenttoamedicalschoolinVirginia,US
题目详情
When he was a teenager,Hunter Adam was very unhappy and he spent many years in a special hospital for people with mental health problems.
When he left the hospital,Adam decided to become a doctor,so he went to a medical school in Virginia,USA.But when he was there,he did things in a different way.For example,he didn’t like the doctor’s white coats,so he wore shirts with flowers on them when he visited his patients and he tried to make them laugh.The doctors at the medical school didn’t like Adams because he was too different.
But Adams believed that people in hospital need more than medicine.He saw unhappy and lonely people,and he tried to help them as patients,but as people too.He spent a lot of time with children in the hospital and often dressed up like a clown to make the children laugh
When he finished medical school and become a doctor,Adams opened his own hospital,called“the Gusundheit Institute”,together with some other doctors.They wanted it to be a place with a different way of working with sick people.
Hunter Adams became famous during the 1980s,and in 1988,Universal Pictures made a film about his life.It was very successful.In the film,Robin Williams played Adams.Williams said,:”hunter is a really warm person,who believes that patients need a doctor who is a friend.I enjoyed playing him.”
31.When did Adams have mental health problems?___
A.after he left medical school
B.during the 1980s
C.When he was a teenager boy
D.after the film came out
32.Why did the doctors at the medical school dislike Adams?___
A.because he was a warm person
B.because he had mental health problem
C.because he was a clown
D.because he wasn’t the same as others
33.The Gusundheit Institute___
A.was a hospital
B.belonged to Universal Pictures
C.could make films
D.was a medical school
34.According to the passage,which statement is NOT true?___
A.Adams wore shirts instead of white uniforms when visiting patients
B.Robin Williams believed that patients need a doctor who is a friend.
C.In Adams’opinion,not only medicine was needed for patients
D.Robin Williams was an actor
35.The passage mainly tells us about___
A.how to cheer up patients B.people with mental health problems
C.a film about Adams D.a doctor named Hunter Adams.
When he left the hospital,Adam decided to become a doctor,so he went to a medical school in Virginia,USA.But when he was there,he did things in a different way.For example,he didn’t like the doctor’s white coats,so he wore shirts with flowers on them when he visited his patients and he tried to make them laugh.The doctors at the medical school didn’t like Adams because he was too different.
But Adams believed that people in hospital need more than medicine.He saw unhappy and lonely people,and he tried to help them as patients,but as people too.He spent a lot of time with children in the hospital and often dressed up like a clown to make the children laugh
When he finished medical school and become a doctor,Adams opened his own hospital,called“the Gusundheit Institute”,together with some other doctors.They wanted it to be a place with a different way of working with sick people.
Hunter Adams became famous during the 1980s,and in 1988,Universal Pictures made a film about his life.It was very successful.In the film,Robin Williams played Adams.Williams said,:”hunter is a really warm person,who believes that patients need a doctor who is a friend.I enjoyed playing him.”
31.When did Adams have mental health problems?___
A.after he left medical school
B.during the 1980s
C.When he was a teenager boy
D.after the film came out
32.Why did the doctors at the medical school dislike Adams?___
A.because he was a warm person
B.because he had mental health problem
C.because he was a clown
D.because he wasn’t the same as others
33.The Gusundheit Institute___
A.was a hospital
B.belonged to Universal Pictures
C.could make films
D.was a medical school
34.According to the passage,which statement is NOT true?___
A.Adams wore shirts instead of white uniforms when visiting patients
B.Robin Williams believed that patients need a doctor who is a friend.
C.In Adams’opinion,not only medicine was needed for patients
D.Robin Williams was an actor
35.The passage mainly tells us about___
A.how to cheer up patients B.people with mental health problems
C.a film about Adams D.a doctor named Hunter Adams.
▼优质解答
答案和解析
31.C.细节题.句意是亚当斯什么时候患有心理疾病?找到目的段落第一段,由When he was a teenager,Hunter Adam was very unhappy and he spent many years in a special hospital for people with mental health problems.可知当Hunter Adam 是青少年时他患有心理健康问题,故选C.
32.D.推理题.句意:为什么医学院的医生不喜欢亚当斯?第二段就是描述他做医生的不同之处,由上文But when he was there,he did things in a different way和下文because he was too different.可知医学院的医生不喜欢他是因为他和别人不同,故选D.
33.A.细节题.句意是The Gusundheit Institute是什么?此类题我们要找到关键词所在处,再根据上下文推断,由第四段:Adams opened his own hospital,called“the Gusundheit Institute”,可知是一家医院,故选A.
34.B.推理题.句意是根据文章,哪句话不正确?A.Adams wore shirts instead of white uniforms when visiting patients亚当在看病人的时候穿衬衫而不穿白大褂,根据he didn’t like the doctor’s white coats,so he wore shirts with flowers on them when he visited his patients 故A观点正确.B.Robin Williams believed that patients need a doctor who is a friend.罗宾•威廉斯相信病人需要一个能和自己做朋友的医生,根据最后一段,hunter is a really warm person,who believes that patients need a doctor who is a friend这个是亚当的观点,故B的观点不正确.C.In Adams’opinion,not only medicine was needed for patients亚当认为医生不仅仅需要药物,根据Adams believed that people in hospital need more than medicine,故C观点正确,D Robin Williams was an actor罗宾•威廉是一名演员,根据In the film,Robin Williams played Adams故D观点正确,故只有B是不正确的观点.故选B.
35.D.推理题.句意是 文章主要向我们讲述了什么?A.how to cheer up patients如何让病人振作起来;文中提到此事,但不是文章的主旨. B.people with mental health problems有心理健康问题的人;显然文章并未讲述这一主题.C.a film about Adams一部关于亚当斯的电影;不是文章的主题.
D.a doctor named Hunter Adams一位名叫享特•亚当斯的医生;这是文章的主题,文中5段展开叙述,层层深入,把享特•亚当斯比较完整地呈现在读者面前.故选D.
32.D.推理题.句意:为什么医学院的医生不喜欢亚当斯?第二段就是描述他做医生的不同之处,由上文But when he was there,he did things in a different way和下文because he was too different.可知医学院的医生不喜欢他是因为他和别人不同,故选D.
33.A.细节题.句意是The Gusundheit Institute是什么?此类题我们要找到关键词所在处,再根据上下文推断,由第四段:Adams opened his own hospital,called“the Gusundheit Institute”,可知是一家医院,故选A.
34.B.推理题.句意是根据文章,哪句话不正确?A.Adams wore shirts instead of white uniforms when visiting patients亚当在看病人的时候穿衬衫而不穿白大褂,根据he didn’t like the doctor’s white coats,so he wore shirts with flowers on them when he visited his patients 故A观点正确.B.Robin Williams believed that patients need a doctor who is a friend.罗宾•威廉斯相信病人需要一个能和自己做朋友的医生,根据最后一段,hunter is a really warm person,who believes that patients need a doctor who is a friend这个是亚当的观点,故B的观点不正确.C.In Adams’opinion,not only medicine was needed for patients亚当认为医生不仅仅需要药物,根据Adams believed that people in hospital need more than medicine,故C观点正确,D Robin Williams was an actor罗宾•威廉是一名演员,根据In the film,Robin Williams played Adams故D观点正确,故只有B是不正确的观点.故选B.
35.D.推理题.句意是 文章主要向我们讲述了什么?A.how to cheer up patients如何让病人振作起来;文中提到此事,但不是文章的主旨. B.people with mental health problems有心理健康问题的人;显然文章并未讲述这一主题.C.a film about Adams一部关于亚当斯的电影;不是文章的主题.
D.a doctor named Hunter Adams一位名叫享特•亚当斯的医生;这是文章的主题,文中5段展开叙述,层层深入,把享特•亚当斯比较完整地呈现在读者面前.故选D.
看了Whenhewasateena...的网友还看了以下:
1.如果a≠0,p是正整数,那么下列各式中错误的是:()A.a^-p=1/a^pB.a^-p=(1/ 2020-03-30 …
下列方程中,设y1,y2是他的解,可以推知y1+y2也是它的解的方程()A,y'+p(x)y+q( 2020-07-19 …
c语言新手关于结构体的#includeStructst{intx;Int*y;}*p;Intdt[ 2020-07-23 …
刘老师已知y1和y2是微分方程y'+p(x)y=0的两个不同的特解.则方程的通解是什么?已知y1和 2020-07-31 …
为什么y/dy=p(x)dx这个等式两边积分可以写成ln|y|=∫(0到x)p(x)dx+cc为常 2020-08-02 …
已知(y+z-x)/(x+y+z)=(z+x-y)/(y+z-x)=(x+y-z)/(z+x-y)= 2020-11-01 …
已知A(1,1)P为椭圆上一动点则|PA|-|PF2|的最大值是此时P点坐标为已知A(1,1),F1 2020-11-24 …
急救:总供给曲线是y=2000+P,总供给曲线向左平移10%后,总供给方程是什么?总供给曲线是y=2 2020-12-19 …
设集合P⊆Z,且满足下列条件:(1)∀x,y∈P,x+y∈P;(2)-1∉P;(3)P中的元素有正数 2020-12-23 …
设单调函数y=p(x)的定义域为D,值域为A,如果单调函数y=q(x)使得函数y=p(q(x))的置 2020-12-31 …