下面文章中有5处需要添加小标题。请从以下选项(A、B、C、D、E和F)中选出最符合各段意思的小标题。选项中有一项是多余选项。A.HowinnerbeliefscanhelpB.Howtodeveloppositivehabits
下面文章中有5处需要添加小标题。请从以下选项(A、B、C、D、E和F)中选出最符合各段意思的小标题。选项中有一项是多余选项。
A. How inner beliefs can help
B. How to develop positive habits
C. Improve your life
D. You can do it
E. Action plan
F. Why are habits so important
The single most important factor that contributes to success is what you do every single day. It is as simple as that. Your habits will determine whether you are successful or not. If you have strong and healthy positive habits it does not mater whether or not you fail today because you are guaranteed to succeed in the long run.
1.
Because you repeat the same actions and the same behaviors every single day a single positive action will not change your life but the same action repeated 1 000 times will have a significant impact on your life. For example if you go to the gym one time you won’t see a big difference in your life. However if you go to the gym 1 000 times over a five year period you will see a big difference in your body. The same principle applies to finance health relationships work career and school. Simple positive actions repeated every single day will have a great impact on your life in the long run.
2.
There’s nothing easier than developing positive habits. You simply have to do every single day the action you want to make a habit. If you want to develop the habit of running run almost every day. If you want to develop the habit of eating healthy eat healthy every day. If you want to develop the habit of reading read every day. Habits are created by repetition. The more you do an action the easier it becomes in the long run.
3.
If you want to be successful in changing your habits you should think about changing your inner beliefs about your habits. For example your old belief was: “I love cigarette because it makes me feel good and relaxed. I need cigarette to be happy and relaxed.” If you keep this belief you won’t be able to keep your resolution to stop smoking for very long. Instead you should adopt this new belief: “I love yoga because it makes me feel good and relaxed. Cigarette is poisonous and destroys my body. Yoga makes me happy.” You should analyze your beliefs and make sure they won’t stop you from changing your habits. The same is true when you try to form positive habits. If you want to start eating healthy food here are some positive beliefs you should start thinking about: “Healthy food is very good for my health. It gives me a lot of energy and I feel very good.”
4.
It’s now time for you to develop positive habits in your life and avoid your negative habits. Write down 3 positive habits that you would like to develop and 3 negative habits that you would like to get rid of. For each positive habit write down exactly what actions you’re going to take every single day in order to develop the new habit. For each negative habit write down exactly what actions you’re not going to take in the next weeks. Here are some positive habits that will lead to success: exercise healthy food reading saving studying healthy relationships hard work etc.. Here are some negative habits to get rid of: gambling drug and alcohol abuse overeating shyness etc..
5.
Everybody can change. All it takes is courage and commitment. Decide right now to improve your life by changing your habits. Take action right now! Don’t be afraid. Yes you will probably make mistakes along the way. But never forget that success is guaranteed for you if you have positive habits in your life. If you refuse to quit success will be yours.
分 析:
短文讲述了习惯是决定一个人成功与否的关键。文中介绍了习惯的重要性,好习惯的养成以及如何运用内在的意念来帮助自己改掉坏习惯等,文章最后还鼓励大家立即行动起来,不要惧怕错误,只要坚持成功就会到来。 1.F 考查对上下文的理解判断能力。第一段内容是说习惯的重要性,第二段是通过举例来说明积极的好习惯从长远方面会对人产生很大影响 ,由此判断61空应该是承上启下说明习惯重要性的句子;而且第二段句首的because也提示我们61空应该是由why引起的问句。故正确答案为F。 2.B考查对上下文的理解判断能力。 第三段首句There’s nothing easier than developing positive habits. You simply have to do every single day the action you want to make a habit.没有什么比养成一种积极的好习惯更为简单的了,你每天需要做的仅仅就是做你想要养成习惯的小事。由此判断62空应该是说习惯要如何养成。所以B选项正确。 3.A考查对上下文的理解判断能力。从第四段changing your inner beliefs about your habits.以及下文所举的例子判断本段要说的是如何靠内在信念的力量改变一些不好的习惯,所以A选项正确。 4.E考查对上下文的理解判断能力。下一段句首 It’s now time for you to develop positive habits in your life到了你在生活中养成好习惯的时候了,然后文章讲述如何分步骤去做,所以这一段讲的是行动计划,故64空正确选项为E。 5.D文章末段是鼓励人们放弃顾虑,立即改变习惯,从而去改善生活。所以65空选D选项,You can do it,句意为你能做到。
考点:
考查信息匹配。
由1-丙醇制取CH3COCOOCH2CH2CH3,最简单的流程需要的下列反应的顺序是()a.氧化b 2020-05-14 …
设f(x)=x/1-x求f{f[f(x)]}需要详解最外的括号什么意思? 2020-05-15 …
函数f(x)=2sin(2x+π/3)-1 1求f(x)的最小正周期 2求f(x)的值域 需要过函 2020-05-16 …
一个简单的奇函数概念,但有疑惑若f(x+1)是奇函数,那么是f(-x+1)=-f(x+1)还是f( 2020-05-21 …
货币的交易需求可由( )函数关系表达。A.L=f(p)B.L=f(r)C.L=f(y)D.L=f(y 2020-05-30 …
f(x)=f(x)(1+|sinx|)f(0)=0设f(x)可导,F(x)=f(x)(1+|sin 2020-06-18 …
定积分上下域为相反数,后面的f(x)需满足什么条件结果才为0啊?形式如下∫(-x,x)f(x)定积 2020-06-25 …
已知n次多项式f(x)=anxn+an-1xn-1+…+a1x+a0,用秦九韶算法求当x=x0时f 2020-07-09 …
已知:H2(g)+F2(g)=2HF(g)△H=-539kJ/mol,若断裂1molH-H键需吸收 2020-07-18 …
高一向量问题,需映射知识.(字母代表的都是向量)已知向量a=(1,1),b=(1,0),c满足a* 2020-07-22 …