早教吧作业答案频道 -->英语-->
Towardsevening,Jenniferwaswalkingonthebeachwithagentlebreezeblowingthroughherhair.Lookingupatthegoldenredsunball,shewassurprisedbyitscolor,deepredinthemiddle,softlyfadingintoyellow.Shecouldhearnothingb
题目详情
Towards evening,Jennifer was walking on the beach with a gentle breeze blowing through her hair.Looking up at the golden red sun ball,she was surprised by its color,deep red in the middle,softly fading into yellow.She could hear nothing but the waves and the seagulls flying up above in the sky.
The atmosphere relaxed her.This was what she needed."It's getting late,"she thought,"I must go home.My parents will be wondering where I am."She wondered how her parents would react when she got home after the three days she was missing.She kept on walking,directing herself to bungalow(平房)163,where she spent every summer holiday.The road was deserted.She walked slowly and silently.Just in a few hundred meters,she would have been safe in her house.
It was really getting dark now.She wished she had her favorite coat on.It might keep her really warm.She imagined having it with her.This thought dissipated(消散) when she finally saw her front door.It seemed different.Nobody had taken care of the outside garden for a few days.She was shocked:her father was usually so strict about keeping everything clean and tidy,and now…
She entered the house.First,she went into the kitchen and saw a note written by her father,
"Dear Ellen,there's some coffee ready; I went looking."But where was Ellen?On the right side of the hallway was her parents'room.She went in and saw her.Her mother,lying on the bed,was sleeping.Her face looked so tired,as if she hadn't slept for days.She was really pale.Jennifer would have wanted to wake her up,but she looked too tired.So Jennifer just fell asleep beside her.When Jennifer woke up something was different.She wasn't in her mother's room and she wasn't wearing the old clothes she ran away in.She was in her cozy bed in her pajamas(睡衣).
It felt so good being back home.Suddenly she heard a voice."Are you feeling better now,dear?You know you got us very,very scared."
28.The author mentions the views of the beach in Para.1in order to___.
A.tell us the time of the story
B.show Jennifer's eased mind
C.show Jennifer's loneliness
D.indicate the beauty of nature
29.Jennifer decided to go home because___.
A.it was getting cold
B.she realized her parents were worried
C.she began to miss her parents
D.she knew nobody would take care of the garden
30.What can we infer from the passage?___
A.Jennifer went home to fetch her favorite coat.
B.Jennifer's father was so worried that he couldn't take care of the outside garden.
C.Jennifer understood why the outside garden was left uncared for.
D.Jennifer's father used to be too strict with her.
31.Which of the following shows the change of Jennifer's feeling?___
A.Relaxed→Lonely→Tired→Upset.
B.Angry→Relaxed→Fearful→Comfortable.
C.Fearful→Relaxed→Cheerful→Lonely.
D.Relaxed→Anxious→Shocked→Comfortable.
The atmosphere relaxed her.This was what she needed."It's getting late,"she thought,"I must go home.My parents will be wondering where I am."She wondered how her parents would react when she got home after the three days she was missing.She kept on walking,directing herself to bungalow(平房)163,where she spent every summer holiday.The road was deserted.She walked slowly and silently.Just in a few hundred meters,she would have been safe in her house.
It was really getting dark now.She wished she had her favorite coat on.It might keep her really warm.She imagined having it with her.This thought dissipated(消散) when she finally saw her front door.It seemed different.Nobody had taken care of the outside garden for a few days.She was shocked:her father was usually so strict about keeping everything clean and tidy,and now…
She entered the house.First,she went into the kitchen and saw a note written by her father,
"Dear Ellen,there's some coffee ready; I went looking."But where was Ellen?On the right side of the hallway was her parents'room.She went in and saw her.Her mother,lying on the bed,was sleeping.Her face looked so tired,as if she hadn't slept for days.She was really pale.Jennifer would have wanted to wake her up,but she looked too tired.So Jennifer just fell asleep beside her.When Jennifer woke up something was different.She wasn't in her mother's room and she wasn't wearing the old clothes she ran away in.She was in her cozy bed in her pajamas(睡衣).
It felt so good being back home.Suddenly she heard a voice."Are you feeling better now,dear?You know you got us very,very scared."
28.The author mentions the views of the beach in Para.1in order to___.
A.tell us the time of the story
B.show Jennifer's eased mind
C.show Jennifer's loneliness
D.indicate the beauty of nature
29.Jennifer decided to go home because___.
A.it was getting cold
B.she realized her parents were worried
C.she began to miss her parents
D.she knew nobody would take care of the garden
30.What can we infer from the passage?___
A.Jennifer went home to fetch her favorite coat.
B.Jennifer's father was so worried that he couldn't take care of the outside garden.
C.Jennifer understood why the outside garden was left uncared for.
D.Jennifer's father used to be too strict with her.
31.Which of the following shows the change of Jennifer's feeling?___
A.Relaxed→Lonely→Tired→Upset.
B.Angry→Relaxed→Fearful→Comfortable.
C.Fearful→Relaxed→Cheerful→Lonely.
D.Relaxed→Anxious→Shocked→Comfortable.
▼优质解答
答案和解析
28.B.考查细节理解题.根据第二段提到The atmosphere relaxed her.这种气氛让她放松可知表明她轻松的心情,故选B项.
29.B.考查细节理解题.根据第二段提到I must go home.My parents will be wondering where I am.我必要要回去了,我的父母肯定想知道我在哪,故选B项.
30.B.考查推理判断题.根据第三段提到Nobody had taken care of the outside garden for a few days.She was shocked:her father was usually so strict about keeping everything clean and tidy,and now没有人照顾花费很多天了,她很吃惊,她的父亲一向严格把花园的一切打理好,可见父亲很担心她,无心打理花园,故选B项.
31.D.考查推理判断题.根据第一段提到看到日落她内心很平静,然后想要回家,很担心父母是不会关键这些天没有回家,看到父亲一向整洁的花园变成乱糟糟的,没有人打理,很是吃惊,看到劳累的妈妈在床上休息,躺在妈妈身边放松的睡着了,故选D项.
29.B.考查细节理解题.根据第二段提到I must go home.My parents will be wondering where I am.我必要要回去了,我的父母肯定想知道我在哪,故选B项.
30.B.考查推理判断题.根据第三段提到Nobody had taken care of the outside garden for a few days.She was shocked:her father was usually so strict about keeping everything clean and tidy,and now没有人照顾花费很多天了,她很吃惊,她的父亲一向严格把花园的一切打理好,可见父亲很担心她,无心打理花园,故选B项.
31.D.考查推理判断题.根据第一段提到看到日落她内心很平静,然后想要回家,很担心父母是不会关键这些天没有回家,看到父亲一向整洁的花园变成乱糟糟的,没有人打理,很是吃惊,看到劳累的妈妈在床上休息,躺在妈妈身边放松的睡着了,故选D项.
看了Towardsevening,...的网友还看了以下:
排列字母 组成单词 写出中文意思u s n e r e d s t n i t 2020-05-14 …
把字母t n e c e a 能拼什么单词 2020-05-16 …
f(x)=e^x-kx,设函数F(x)=f(x)+f(-x),求证F(1)F(2)……F(n)>[ 2020-05-21 …
u,i,n,c,o,s可以拼成什么单词?还有,o,s,l,h,u,d还有,t,p.s.n.e.r, 2020-05-23 …
协方差cov(X+20,Y+10)=cov(X,知道了COV(X+a,Y+b)=E[(X+a)(Y 2020-06-17 …
用以下英文宇母填在上a,a,a,a,a,a,b,e,e,d,e,e,e,e,e,e,f,g,g用以 2020-06-24 …
与毛泽东的诗句“坐地日行八万里,巡天遥看一千河”最接近的地点是()A.北京(40°N,116°E) 2020-07-10 …
f(x),g(x),h(x)在[a,b]上连续,(a,b)上可导,求证存在一个e属于(a,b)使得 2020-07-16 …
高数导数问题.设f(x)=(e^x-e^a)g(x)在x=a处可导,则函数g(x)应该满足条件是? 2020-07-20 …
一个人从45°N,50°E交点附近出发环球旅行.下面四条路线中距离最短的是()A.向北沿50°E和1 2020-12-15 …