早教吧作业答案频道 -->英语-->
CometoourEnglishlanguageschoolandlearnEnglishinDublinBecharmedbythemagicandcharmofthisgreenisland!FlytoDublinandlivelikeHarryPotter,inamagicallandscapeandoldstonebuildings.YouwillexperienceIreland'swonderful
题目详情
Come to our English language school and learn English in Dublin
Be charmed by the magic and charm of this green island!Fly to Dublin and live like Harry Potter,in a magical landscape and old stone buildings.You will experience Ireland's wonderful nature and farms with Irish horses.You will take part in sports activities and dancing.Dublin is an insider's tip to learn English.
Brief information
Accommodation
Family:You will live in friendly host families in single rooms.
The average distance to the school will be 25minutes by public transport.
Residence:You will live in a single room on the school campus in a residence together with other course participants.The school is only a few minutes away on foot.
The leisure program
The school's facilities offer great leisure time choices; you will also be able to take part in excursions(远足) with your school team during the week,as well as,during the weekend.The organized leisure program is included in the course fee.
Possible activities
There are sports such as football and volleyball and afternoon trips to the GAA Museum,the botanical garden,the National Museum or the Guinness Storehouse.Twice a week a disco will be organized in the evening.There is karaoke,film nights,talent shows and board games.
Courses and prices
1.If you live in a residence for 4weeks,you will pay___.
A.1,635
B.1,658
C.2,135
D.1,183
2.Which of the following can be inferred from the passage?___
A.Dublin is the hometown of Harry Potter.
B.You are free to have access to the Net at school.
C.There are at least 15students in a class.
D.It takes more time to go to school living in a family than in a residence.
3.It is an advertisement for___.
A.a language course
B.a trip to the GAA Museum
C.a summer camp
D.a holiday travel.
Be charmed by the magic and charm of this green island!Fly to Dublin and live like Harry Potter,in a magical landscape and old stone buildings.You will experience Ireland's wonderful nature and farms with Irish horses.You will take part in sports activities and dancing.Dublin is an insider's tip to learn English.
Brief information
Class size: | 12,maximum 15 |
Minimum age: | 12 |
Language levels: | all |
Internet access: | for a small fee in the Internet café |
Family:You will live in friendly host families in single rooms.
The average distance to the school will be 25minutes by public transport.
Residence:You will live in a single room on the school campus in a residence together with other course participants.The school is only a few minutes away on foot.
The leisure program
The school's facilities offer great leisure time choices; you will also be able to take part in excursions(远足) with your school team during the week,as well as,during the weekend.The organized leisure program is included in the course fee.
Possible activities
There are sports such as football and volleyball and afternoon trips to the GAA Museum,the botanical garden,the National Museum or the Guinness Storehouse.Twice a week a disco will be organized in the evening.There is karaoke,film nights,talent shows and board games.
Courses and prices
Standard Course(12to17years) | ||
15lessons (60minutes each) per week | ||
Prices£ | Family | Residence |
Two weeks | 935 | 1,183 |
Three weeks | 1,283 | 1,685 |
Four weeks | 1,635 | 2,135 |
Extra weeks | 400 | 525 |
A.1,635
B.1,658
C.2,135
D.1,183
2.Which of the following can be inferred from the passage?___
A.Dublin is the hometown of Harry Potter.
B.You are free to have access to the Net at school.
C.There are at least 15students in a class.
D.It takes more time to go to school living in a family than in a residence.
3.It is an advertisement for___.
A.a language course
B.a trip to the GAA Museum
C.a summer camp
D.a holiday travel.
▼优质解答
答案和解析
1--3 CDA
1.答案C.细节理解题.根据表格二中的价格栏four weeks对应的residence部分为2,135.故选C.
2.答案D.细节理解题.根据Accommodation部分的family:The average distance to the school will be 25minutes by public transport可知,住在host family要花费25分钟才能到学校.根据Residence:The school is only a few minutes away on foot可知,住在residence只需几分钟就到学校了.故住在residence较近.选D.
3.答案A.主旨大意题.根据标题Come to our English language school and learn English in Dublin可知,本文要介绍一个语言学习学校.故选A.
1.答案C.细节理解题.根据表格二中的价格栏four weeks对应的residence部分为2,135.故选C.
2.答案D.细节理解题.根据Accommodation部分的family:The average distance to the school will be 25minutes by public transport可知,住在host family要花费25分钟才能到学校.根据Residence:The school is only a few minutes away on foot可知,住在residence只需几分钟就到学校了.故住在residence较近.选D.
3.答案A.主旨大意题.根据标题Come to our English language school and learn English in Dublin可知,本文要介绍一个语言学习学校.故选A.
看了CometoourEnglis...的网友还看了以下:
定义在R上的函数f(x),对任意x,y∈R,有f(x+y)+f(x-y)=2f(x)*f(y),且 2020-05-13 …
4.已知集合A={y|y=-1+x-2x2,x∈R},若y∈A,则有().(A)y∈Q(B)y∈Q 2020-05-22 …
98 . PAL 制彩色电视机中传送的两个色差信号是 ( ) 。A . R-Y 和 G-Y B . 2020-06-07 …
颜色包含四个维度——R,G,B,A(透明度);位置包含四个维度——X,Y,Z,W(相对坐标)前面的 2020-06-14 …
高数求导问题设f(x)和g(x)是在R上定义的函数,且具有如下性质:(1)f(x+y)=f(x)g 2020-06-18 …
映射函数方面的问题设集合A={1,2,3},A上的二元关系R={《x,y》|x=y},g:A-》A 2020-07-30 …
求高数题设函数g(r)有二阶导数,f(x,y)=g(r),r=根号下x平方加y平方,求证:f对x的 2020-07-30 …
若f(x)是R上的减函数,g(x)是R上的增函数,且f(x)-g(x)大于等于f(-y)-g(-y 2020-08-01 …
四元一次方程组等式变换.在计算机数字图像水印处理中用到的四元一次方程组.已知常数R、G、B、S;未 2020-08-03 …
这个Mathematica三维图为什么画不出来w=1403L=150a=650w1=w/2//Nr= 2020-10-31 …