早教吧作业答案频道 -->英语-->
Teensdon’tunderstandthebigfuss(小题大做).Asthefirstgenerationtogrowupinawiredworld,theyhardlyknowatimewhencomputersweren’taround,andtheyeagerlycatchthechancetospendhoursonline,chattingwithfriends.Sowhat
题目详情
Teens don’t understand the big fuss(小题大做).As the first generation to grow up in a wired world,they hardly know a time when computers weren’t around,and they eagerly catch the chance to spend hours online,chatting with friends.So what? But researchers nationwide are increasingly worried that teens are becoming isolated(孤寂),less skillful at person-to-person relationships,and perhaps numb(麻木) to the cheatings that are so much a part of the e-mail world.“And a teen’s sense of self and values may be changed in a world where personal connections can be limitless,”said Sherry Turkle. Another researcher,Robert Kraut,said he’s worried about the “opportunity costs”(机会成本) of so much online time for youths.He found that teens who used computers,even just a few hours a week,showed increased signs of loneliness and social isolation.“Chatting online may be better than watching television,but it’s worse than hanging out(闲逛) with real friends,”he said. Today’s teens,however,don’t see anything strange in the fact that the computer takes up a central place in their social lives.“School is busy and full of pressure.There’s almost no time to just hang out,”said Parker Rice,17.“Talking online is just catch-up time.” Teens say they feel good about what they say online or taking the time to think about a reply.Some teens admit that asking someone for a date,or breaking up,can be easier in message form,though they don’t want to do so.But they insist there’s no harm. 小题1:The researchers argue that ______.
|
▼优质解答
答案和解析
小题1:A 小题2:D 小题3:D 小题4:B |
小题1:这是一道细节题。根据第二段中的“And a teen’s sense of self and values may be changed in a world where personal connections can be limitless”可判断出认为青少年可能会发展不同的价值观。 小题2:这是一道细节题。根据倒数第二段中的“School is busy and full of pressures.There’s almost no time to just hang out.” said Parker Rice,17.“Talking online is just catch up time.” 可判断出青少年认为上网聊天可以帮助他们减少精神压力。 小题3:这是一道主旨题。这篇短文讲述了有关青少年上网聊天的几种不同观点。 小题4:这是一道主旨题。根据这篇短文的内容可判断出这篇短文的目的是引起人对电脑习惯的注意。 |
看了Teensdon’tunder...的网友还看了以下:
英语翻译Teensdon’tunderstandthebigfass(小题大做).Asthefir 2020-05-14 …
阅读理解Teensdon’tunderstandthebigfass(小题大做).Asthefir 2020-05-14 …
WhatamIdoingwithmydaughterathome?Ratherthanreadal 2020-05-17 …
阵怎么组词阵组词也一样一样一样大大大大大大大大大大的淡淡的地对地导弹大大大大大大大大大大的大大大大 2020-06-18 …
傲骨梅无仰面花的前面一句大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大dadadadada 2020-06-30 …
阅读与回答问题(5小题,每题2分,共10分)Doyoufeellonelywhenyourbestf 2020-10-30 …
阅读与回答问题(5小题,每题2分,共10分)Doyoufeellonelywhenyourbestf 2020-10-30 …
Teensdon’tunderstandthebigfuss(小题大做).Asthefirstgen 2020-10-30 …
It’shardwhenabestfriendisn’taround—maybebecauseheo 2020-11-02 …
求老师解答:根据短文内容,从短文根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项.选项中有两 2021-01-05 …