早教吧作业答案频道 -->英语-->
(D)阅读下列短文,把A-D四个句子填入文中空缺处,使短文内容完整、正确,然后完成第75小题.Thereisanoldman.Hehasaverybeautifuldaughter.Helikestohearlies(谎言)verymuch."Ifanyonec
题目详情
(D)阅读下列短文,把A-D四个句子填入文中空缺处,使短文内容完整、正确,然后完成第75小题.
There is an old man.He has a very beautiful daughter.He likes to hear lies (谎言) very much."If anyone can tell me the most wonderful lie in the world,he can marry my only daughter."The old man says.
(71)___ But every time the old man will show that the lie can be true in some ways.And he always says,"It's not a good lie.(72)___"
One day a young man comes to the old man.(73)___ And he says,"Your father borrows one million dollars from my grandpa before he dies.He writes this for my grandpa and tells us to take back the money from you."
The old man looks at the piece of paper and on it he can see some words:"Dear Mr.Burke,I borrowed one million dollars from you but I can't pay it back.Ask my son or my grandson to pay you the money some day after my death."
(74)___"If I say it's a lie.I must let him marry my daughter,"he thinks it over,"But if I say it's not a lie,I must give him the money."
In the end he says,"It's a lie."So the young man marries the old man's daughter.
75.The old man lets the young man marry her daughter because___.
A.he doesn't like the young man's lie
B.the young man gives him one million dollars
C.he is the young man's good friend
D.the doesn't want to give one million dollars to the young man.
A.Now the old man doesn't know what to do.
B.So many people come and tell him a lot of lies.
C.The young man takes out an old piece of paper.
D.I will not let you marry my daughter.
There is an old man.He has a very beautiful daughter.He likes to hear lies (谎言) very much."If anyone can tell me the most wonderful lie in the world,he can marry my only daughter."The old man says.
(71)___ But every time the old man will show that the lie can be true in some ways.And he always says,"It's not a good lie.(72)___"
One day a young man comes to the old man.(73)___ And he says,"Your father borrows one million dollars from my grandpa before he dies.He writes this for my grandpa and tells us to take back the money from you."
The old man looks at the piece of paper and on it he can see some words:"Dear Mr.Burke,I borrowed one million dollars from you but I can't pay it back.Ask my son or my grandson to pay you the money some day after my death."
(74)___"If I say it's a lie.I must let him marry my daughter,"he thinks it over,"But if I say it's not a lie,I must give him the money."
In the end he says,"It's a lie."So the young man marries the old man's daughter.
75.The old man lets the young man marry her daughter because___.
A.he doesn't like the young man's lie
B.the young man gives him one million dollars
C.he is the young man's good friend
D.the doesn't want to give one million dollars to the young man.
A.Now the old man doesn't know what to do.
B.So many people come and tell him a lot of lies.
C.The young man takes out an old piece of paper.
D.I will not let you marry my daughter.
▼优质解答
答案和解析
71.B. 推理判断题.根据"If anyone can tell me the most wonderful lie in the world,he can marry my only daughter."The old man says.可知这里根据老人说的话"如果有人能告诉我世界上最美的谎言,他可以娶我唯一的女儿.",所以下面应该说的是许多人都想娶他的女儿,所以这些人纷纷来告诉他一些谎言(So many people come and tell him a lot of lies).故选B.
72.D. 推理判断题.根据"It's not a good lie.",再联系上面说的话If anyone can tell me the most wonderful lie in the world,he can marry my only daughter.可知这里是说它不是一个好谎言,所以不能把女儿嫁给他(I will not let you marry my daughter).故选D.
73.C.推理判断题.根据He writes this for my grandpa and tells us to take back the money from you."和The old man looks at the piece of paper and on it he can see some words可知C选项中的an old piece of paper与之相符.这里是说年轻人拿出一张旧纸(The young man takes out an old piece of paper).故选C.
74.A. 推理判断题.根据"If I say it's a lie.I must let him marry my daughter,"he thinks it over,"But if I say it's not a lie,I must give him the money."可知如果他说这是一个谎言,他必须让这个年轻人娶他的女儿,但如果他说这不是一个谎言,他必须给这个年轻人钱."所以他不知道怎么办了(Now the old man doesn't know what to do).故选A.
75.D.推理判断题.根据","But if I say it's not a lie,I must give him the money."In the end he says,"It's a lie."So the young man marries the old man's daughter."可知但如果他说这不是一个谎言,他必须给这个年轻人钱,而最后他说是一个谎言,是因为他不想给这个年轻人钱.故选D.
72.D. 推理判断题.根据"It's not a good lie.",再联系上面说的话If anyone can tell me the most wonderful lie in the world,he can marry my only daughter.可知这里是说它不是一个好谎言,所以不能把女儿嫁给他(I will not let you marry my daughter).故选D.
73.C.推理判断题.根据He writes this for my grandpa and tells us to take back the money from you."和The old man looks at the piece of paper and on it he can see some words可知C选项中的an old piece of paper与之相符.这里是说年轻人拿出一张旧纸(The young man takes out an old piece of paper).故选C.
74.A. 推理判断题.根据"If I say it's a lie.I must let him marry my daughter,"he thinks it over,"But if I say it's not a lie,I must give him the money."可知如果他说这是一个谎言,他必须让这个年轻人娶他的女儿,但如果他说这不是一个谎言,他必须给这个年轻人钱."所以他不知道怎么办了(Now the old man doesn't know what to do).故选A.
75.D.推理判断题.根据","But if I say it's not a lie,I must give him the money."In the end he says,"It's a lie."So the young man marries the old man's daughter."可知但如果他说这不是一个谎言,他必须给这个年轻人钱,而最后他说是一个谎言,是因为他不想给这个年轻人钱.故选D.
看了(D)阅读下列短文,把A-D四...的网友还看了以下:
物理电学问题,求解答答案(1)Q=q(2)R<r:E=q/(4πεr*r):R>=r:E=qr*r/ 2020-03-31 …
利用伏安法测电阻R的阻值,电流表外接时,电流表读数I=2.1A,电压表读数U=45.8V,电流表内 2020-04-26 …
英语翻译三阶魔方高级玩法教程----F2L公式F2L、OLL、PLLA系列(RU'U'R'U)2y 2020-05-23 …
映射题,求正解.首先我读不懂题(f(n)∈R,v∈R,u∈R)求所有的f:R→R满足:(1)f(2 2020-06-07 …
U下标r=1/r求U下标5+U下标6+U下标7+U下标8+...U下标50的和.也就是1/5+1/ 2020-07-29 …
粽子魔方梯形块翻正公式求大神帮助网上查到的第三层翻转梯形块有两个公式①:(RUR’U’)r(R’U 2020-08-02 …
请帮我化简一下这个魔方公式!UR2U'RURURU'R'U'RU'U请帮我化简一下这个魔方公式!UR 2020-10-31 …
Pedro的发音Pedro['pi:drəu]人名:佩德罗.请问:[dr]是分开读成[d-r],还是 2020-11-21 …
我想问一下关于并联电阻的事?我想问一下1/R=1/R1+1/R2这个式子怎么推出来的?是因为在并联电 2020-12-28 …
某待测电阻R估计值在100Ω左右,电压表内阻为RV≈3000Ω,电流表内阻为RA≈0.2Ω.若测量得 2020-12-31 …