早教吧作业答案频道 -->英语-->
HappyBirthday!Doyouwanttohaveaspecial42.birthday?Havealookatourwebsite(网站)!BirthdaypartyWehavetwokindsofparties.Thepartywillbeatyourhome.Girlspleasevisitwww.g-birthday.com.Boyspleasevisitwww.b-bi
题目详情
Happy Birthday!Do you want to have a special42.birthday?Have a look at our website (网站)!
Birthday party
We have two kinds of parties.The party will be at your home.
Girls please visit www.g-birthday.com.Boys please visit www.b-birthday.com.
Birthday dinner
We have three kinds of set dinner (晚餐套餐) at the cost of$10to$30each.
Set A$10per person (每人)
Set B$20per person
Set C$30per person
Tel:659-4876
41.If you are a boy,you can___.
A.visit www.g-birthday.com.
B.visit www.b-birthday.com.
C.get two birthday parties from the websites
D.get a free meal on your birthday
42.You want to order Set B for ten persons,how much do you need to pay?___
A.$100.
B.$200
C.$300
D.$400
43.Which of the following is TRUE according to the passage?___
A.They have three kinds of parties.
B.The party will be in a big restaurant.
C.There are different websites for boys and girls.
D.They have two kinds of set dinners.
44.We can't know about___ from the passage.
A.the telephone number of the websites
B.the cost of set dinners
C.the address (地址) of the website
D.the name of the restaurant
45.The passage is probably___.
A.an advertisement (广告) of a website
B.an invitation (邀请) to a birthday party
C.an advertisement of a restaurant
D.a piece of news about birthday parties.
Birthday party
We have two kinds of parties.The party will be at your home.
Girls please visit www.g-birthday.com.Boys please visit www.b-birthday.com.
Birthday dinner
We have three kinds of set dinner (晚餐套餐) at the cost of$10to$30each.
Set A$10per person (每人)
Set B$20per person
Set C$30per person
Tel:659-4876
41.If you are a boy,you can___.
A.visit www.g-birthday.com.
B.visit www.b-birthday.com.
C.get two birthday parties from the websites
D.get a free meal on your birthday
42.You want to order Set B for ten persons,how much do you need to pay?___
A.$100.
B.$200
C.$300
D.$400
43.Which of the following is TRUE according to the passage?___
A.They have three kinds of parties.
B.The party will be in a big restaurant.
C.There are different websites for boys and girls.
D.They have two kinds of set dinners.
44.We can't know about___ from the passage.
A.the telephone number of the websites
B.the cost of set dinners
C.the address (地址) of the website
D.the name of the restaurant
45.The passage is probably___.
A.an advertisement (广告) of a website
B.an invitation (邀请) to a birthday party
C.an advertisement of a restaurant
D.a piece of news about birthday parties.
▼优质解答
答案和解析
41.B细节理解题.由第二段中的"Boys please visit www.bbirthday,com,"可知,男孩可以浏览www.ttbirthciay.com上的信息.故选B.
42.B细节理解题.由文中的"Set B$20 per person"可知,10个人订购套餐B需要支付200美元,故选B.
43.C细节理解题.由第二段中的"Girls please visit vuu/w.gbirthday.com.Boys please visit uuvuvu,bbirthday.com."可知,男孩和女孩可以访问不同的网站,故选C.
44.D细节理解题.通读全文可知,文中并没有关于饭店的名字,故选D.
45.A主旨大意题.由第一段中的"Have a look at our website!"及全文内容可知,本文是一个网站的宣传广告,故选A.
42.B细节理解题.由文中的"Set B$20 per person"可知,10个人订购套餐B需要支付200美元,故选B.
43.C细节理解题.由第二段中的"Girls please visit vuu/w.gbirthday.com.Boys please visit uuvuvu,bbirthday.com."可知,男孩和女孩可以访问不同的网站,故选C.
44.D细节理解题.通读全文可知,文中并没有关于饭店的名字,故选D.
45.A主旨大意题.由第一段中的"Have a look at our website!"及全文内容可知,本文是一个网站的宣传广告,故选A.
看了HappyBirthday!D...的网友还看了以下:
英语单词填空(组成单词)1)d.l.e.d.m.i2)l.e.p.o.i.ee3)u.y.g.o. 2020-04-25 …
超级难算的数学题12*A+13*B+14*C+15*D+16*E+19*F+24*G+32*H+* 2020-05-14 …
A.{A}{A,B,C,D,E}{A,B,C,D,E,P,G,H,I,J,K}B.{F}{G}{H} 2020-05-26 …
物质波矛盾吗物质波:波长λ=h/p,频率ν=E/h.那速度V=λ*ν=E/p=V/2.这不矛盾吗? 2020-06-06 …
德布罗意波长公式求教注:v频率E=hνv=c/λ所以E=hc/λh/λ=E/cp=hν/cc=vλ 2020-06-22 …
如图,一个边长是5厘米的正方体,是由125个边长为1厘米的小正方体组成的.P为上底面ABCD的对角 2020-06-27 …
假设N(0,1),计算出下列各值:(a)P(Z≦1.34)(b)P(Z≧0.32)(c)P(-2. 2020-07-17 …
E=hγ是否仅适用于光子?由p=mv=h/λ与E=hγ=mc^2得物质波波速V=c^2/v这个V明显 2020-11-25 …
E=hγ是否仅适用于光子?由p=mv=h/λ与E=hγ=mc^2得物质波波速V=c^2/v这个V明显 2020-12-09 …
英语:下1.将下联打乱的字母组成单词,并写出汉语意思1.a,e,h,g,c,n[]2.e,i,s,t 2020-12-10 …