早教吧作业答案频道 -->英语-->
IliveinBlock20,SunnyGardenEstate.Joe,Mr.GreenandAlicearemyneighbors.Theyareallfriendlyandhelpful.Joeisataxidriver.Heis36yearsold.Mostoftetime,Joelikeshiswork.Famouspeoplehaveriddeninhiscar.Heh
题目详情
I live in Block 20,Sunny Garden Estate.Joe,Mr.Green and Alice are my neighbors.They are all friendly and helpful.
Joe is a taxi driver.He is 36years old.Most of te time,Joe likes his work.Famous people have ridden in his car.He has taken many film and television stars to the airport.He is happy and smiles a lot and his passengers like him.He makes a good living and helps a family of three.
Mr.Green is a train conductor.He has worked on the railway for 28years.It has always been a good job for him because he likes people.Mr.Green is very helpful and tries to make the passengers comfortable.He often stops to talk with the passengers.He likes his work because he can travel to many different places.
Alice is a teacher in a high school.She teaches English.She has 33students in her class,15boys and 18girls.She likes her students,and her students like her,too.She is very kind and helps them a lot.She is always proud of being a teacher.
41.My neighbor Joe is___ years old.
A.15
B.18
C.28
D.36
42.Mr.Green likes his work because he___.
A.can go to many different places
B.has worked on the railway for 28years
C.makes a good living
D.has met many film and television stars
43.Alice___,so her students like her.
A.often travels with her students by train
B.often stops to talk with her students
C.is kind and helpful
D.can make friends with many film stars.



41.My neighbor Joe is___ years old.
A.15
B.18
C.28
D.36
42.Mr.Green likes his work because he___.
A.can go to many different places
B.has worked on the railway for 28years
C.makes a good living
D.has met many film and television stars
43.Alice___,so her students like her.
A.often travels with her students by train
B.often stops to talk with her students
C.is kind and helpful
D.can make friends with many film stars.
▼优质解答
答案和解析
41-43 DAC
41题答案:D考查细节理解题,根据文中的Joe is a taxi driver.He is 36years old可知是36岁,故答案是D.
42题答案:A考查细节理解题,根据文中的He likes his work because he can travel to many different places可知 他喜欢他的工作,因为他可以去很多不同的地方,故答案是A.
43题答案:C考查细节理解题,根据文中的She is very kind and helps them a lot可知 她很善良,故答案是C.
41题答案:D考查细节理解题,根据文中的Joe is a taxi driver.He is 36years old可知是36岁,故答案是D.
42题答案:A考查细节理解题,根据文中的He likes his work because he can travel to many different places可知 他喜欢他的工作,因为他可以去很多不同的地方,故答案是A.
43题答案:C考查细节理解题,根据文中的She is very kind and helps them a lot可知 她很善良,故答案是C.
看了IliveinBlock20,...的网友还看了以下:
设二位连续型随机变量(X,Y)~N(1,1,4,9,0.5)求E(X)D(Y), 2020-04-12 …
我写的字最漂亮。(看拼音,写词语)huálìpíngguǒjùdàyǐjīngdìqūfēngyè 2020-05-15 …
已知a+b+c=H a+b+e=J a+d+e=K b+c+d=M c+d+e=N 求a=?b=? 2020-05-16 …
求下面函数的解释,看不懂function A = fun(W)[m,n] = size(W); e 2020-06-27 …
已知函数f(x)是偶函数,当x>0时,f(x)=x13,则在(-2,0)上,下列函数中与f(x)的 2020-07-09 …
掷一骰子,x为其出现的点数,求x的e(x),d(y) 2020-07-19 …
matlab微分方程组求解symsa,b,c,d;dsolve('Dy(1)=1/2*a*y(2) 2020-07-21 …
三元一次方程组a*x+b*y+c*z+d=0,e*x+f*y+g*z+h=0,i*x+j*y+k* 2020-08-03 …
英语问题判断下列所给单词[]部分有几种读音1.A.dr[aw]B.[a]llC.fl[oor]D.b 2020-10-31 …
A+B+C=84,D+E+F=111,H+I+J=138,A+D+H=124,B+E+I=148,C 2020-12-14 …