早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Oneoftheeasiestwaystokeephealthyistodojogging.Joggingisthenameforaverygentle(舒缓的)running-itisjustalittlefasterthanwalking.Startslowjog20meters,thenwalk20meters.Littlebylittle,ifyouarenotfeeling

题目详情
One of the easiest ways to keep healthy is to do jogging.Jogging is the name for a very gentle(舒缓的) running-it is just a little faster than walking.
Start slow jog 20meters,then walk 20meters.Little by little,if you are not feeling very tired,you may do more jogging and less walking.Finally,jog the whole way.It will be easy for you to start jogging for 15minutes twice a week,slowly,increase(增加) this to 20~30minutes every day.The longer you join in jogging,the more you enjoy it and the healthier you will become.Some people like jogging alone,and others enjoy doing it with friends.Jogging in groups makes more people keener(热心的),because you just can not stay in bed while there is a group of friends waiting outside.
If you want to start jogging,prepare(准备) a pair of comfortable shoes and determined mind.

56.Jogging means___.
A.walking         
B.running as fast as you can
C.slow running       
D.jumping
57.If you are not feeling very tired,___.
A.you may do more jogging
B.you may do more running
C.you are very healthy and needn't do more jogging
D.you may just do more walking
58.If you want to start jogging,what you need most is___.
A.a pair of comfortable shoes and a determined mind
B.a sports suit and a lot of students
C.a partner and a good plan
D.a strong body
59.What's the Chinese meaning of the underlined word"determined"in the passage?___
A.刚强的           
B.坚定的
C.伟大的           
D.坚硬的.
▼优质解答
答案和解析
56.C.词义猜测题.根据Jogging is the name for a very gentle(舒缓的)running-it is just a little faster than walking.可知Jogging指的是一种非常舒缓的跑,它只是比步行快一点.那也就是慢跑,故选C.
57.A.细节理解题.根据第二段第二句Little by little,if you are not feeling very tired,you may do more  jogging and less walking.可知渐渐地,如果你是不是感觉很累,你可以做更多的慢跑,少走.故选A.
58.A.细节理解题.根据If you want to start jogging,prepare a pair of comfortable shoes and a determined mind.可知如果你想开始慢跑,准备一双舒适的鞋和坚定的心.故选A.
59.B.词义猜测题.根据If you want to start jogging,prepare a pair of comfortable shoes and a determined mind,可知可知如果你想开始慢跑,准备一双舒适的鞋和坚定的心,所以这里determined的意思应该是坚定的,故选B.