早教吧作业答案频道 -->英语-->
Practicingyoga(瑜伽)isahelpful,popularwaytokeepfit.Ithasmanyfollowersaroundtheworld.Therearemanykindsofyoga.Youmayhaveheardof“hotyoga”before.Now,inIndia,anewkindofyoga,wateryoga,isbecomingmo
题目详情
Practicing yoga(瑜伽) is a helpful,popular way to keep fit.It has many followers around the world.There are many kinds of yoga.You may have heard of“hot yoga”before.Now,in India,a new kind of yoga,water yoga,is becoming more and more popular among the local people.
In the city of Agra,people practice yoga in water.It is more difficult to practice yoga in water than on land.But practicing yoga in water can be good for your flexibility (灵活性).
Harish Chaturvedi,a lawyer,teaches people water yoga for free-even the poor people can learn from him.“Water yoga can become more popular than other kind of yoga,because the body does not get tired so quickly,”he said.“Everybody can learn to swim,but if they learn yoga at the same time,they will never feel tired.”
“The level of Oxygen(氧气) is very high in water,and you will not have any breathing problem,”he added.
Harish believes that water yoga really helps people to keep away from illness.He mainly trains children.He has classes at the swimming pool of a local sports room regularly.Many children are interested in it and come to team from him.
“Harish is very good at performing yoga in water,”said Sudhir Narayan,a water yoga student.“He is teaching children free of cost and that is a very good thing.”
61.What is Harish Chaturvedi?___
A.A teacher. B.A lawyer.
C.A doctor. D.A swimmer.
62.Why is water yoga more popular than others?___
A.Because you can learn to swim at the same time.
B.Because you don’t get tired so quickly.
C.Because it can keep people fat.
D.Both A and B.
63.The underlined phrase“for free”in the passage means___.
A.快乐地 B.自由地 C.免费地 D.规律地
64.There are more___ than___ in Harish’s yoga class.
A.children; adults B.adults; children
C.women; men D.olds; adults
65.What can be the best title of the passage?___
A.Ways to keep fit B.Water yoga in India
C.Hot yoga in the world D.Harish Chaturvedi and his classes.
In the city of Agra,people practice yoga in water.It is more difficult to practice yoga in water than on land.But practicing yoga in water can be good for your flexibility (灵活性).
Harish Chaturvedi,a lawyer,teaches people water yoga for free-even the poor people can learn from him.“Water yoga can become more popular than other kind of yoga,because the body does not get tired so quickly,”he said.“Everybody can learn to swim,but if they learn yoga at the same time,they will never feel tired.”
“The level of Oxygen(氧气) is very high in water,and you will not have any breathing problem,”he added.
Harish believes that water yoga really helps people to keep away from illness.He mainly trains children.He has classes at the swimming pool of a local sports room regularly.Many children are interested in it and come to team from him.
“Harish is very good at performing yoga in water,”said Sudhir Narayan,a water yoga student.“He is teaching children free of cost and that is a very good thing.”
61.What is Harish Chaturvedi?___
A.A teacher. B.A lawyer.
C.A doctor. D.A swimmer.
62.Why is water yoga more popular than others?___
A.Because you can learn to swim at the same time.
B.Because you don’t get tired so quickly.
C.Because it can keep people fat.
D.Both A and B.
63.The underlined phrase“for free”in the passage means___.
A.快乐地 B.自由地 C.免费地 D.规律地
64.There are more___ than___ in Harish’s yoga class.
A.children; adults B.adults; children
C.women; men D.olds; adults
65.What can be the best title of the passage?___
A.Ways to keep fit B.Water yoga in India
C.Hot yoga in the world D.Harish Chaturvedi and his classes.
▼优质解答
答案和解析
61~65 BDCAB
小题1:细节理解题.根据“Harish Chaturvedi,a lawyer,teaches people water yoga for free-even thepoor people can learn from him.”可知他是一名律师.故选B.
小题2:细节理解题.根据“because the body does not get tired so quickly,”he said.“Everybody can learn to swim,but if they learn yoga at the same time,they will neverfeel tired.””可知在水里做瑜伽不会很快感到累,也能让人学习游泳.故选 D.
小题3:细节理解题.穷人也可以跟着他学习瑜伽,因此这位律师教授别人是“免费的”.故选C.
小题4:细节理解题.根据“He mainly trains children.”可知他主要教小孩,因此孩子多于成年人.故选A.
小题5:主旨大意题.文章主要讲了一名印度律师教人们学习水瑜伽的事情.故选B.
小题1:细节理解题.根据“Harish Chaturvedi,a lawyer,teaches people water yoga for free-even thepoor people can learn from him.”可知他是一名律师.故选B.
小题2:细节理解题.根据“because the body does not get tired so quickly,”he said.“Everybody can learn to swim,but if they learn yoga at the same time,they will neverfeel tired.””可知在水里做瑜伽不会很快感到累,也能让人学习游泳.故选 D.
小题3:细节理解题.穷人也可以跟着他学习瑜伽,因此这位律师教授别人是“免费的”.故选C.
小题4:细节理解题.根据“He mainly trains children.”可知他主要教小孩,因此孩子多于成年人.故选A.
小题5:主旨大意题.文章主要讲了一名印度律师教人们学习水瑜伽的事情.故选B.
看了Practicingyoga(...的网友还看了以下:
怎么用C语言编写杨辉三角#include"stdafx.h"intmain(intargc,cha 2020-05-14 …
选择元音字母在单词中发音不同的一项.1;A:h(a)nd;B:f(a)ce;C:(a)pple.2 2020-06-17 …
用以下英文宇母填在上a,a,a,a,a,a,b,e,e,d,e,e,e,e,e,e,f,g,g用以 2020-06-24 …
求下面函数的解释,看不懂function A = fun(W)[m,n] = size(W); e 2020-06-27 …
英语单词填空1.时间状语:d-r-n-2.场所:b-s-s-o-f-r--e-a-t-e-t3.教 2020-07-14 …
已知an=2n,把数列{an}的各项排成如右侧三角形状,记A(i,j)表示第i行中第j个数,则结论① 2020-11-01 …
2-1设文法G[E]的产生式集为:EàE+T|E-T|TTàT*F|T/F|FFà(E)|i(1)给 2020-11-26 …
英语向高人求教!写几句话.每句开头的第一个字母分别是“L,i,U,F,E,i,F,E,i,w,o,a 2020-12-15 …
在资金时间价值计算时,i和n给定,下列等式中正确的有().A.(F/A,i,n)=[(P/F,i,n 2021-01-14 …
英语单词1.〔r,r,v,e,a,i]2.[i,t,f,r,s]重新排列一下这些字母,组成单词. 2021-01-21 …