早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

OnSaturdaymorning,AppleInc'siPadtabletcomputer(平板电脑)wentonsaleintheUnitedStatesstoresacrossthecountry.TheiPadcanbeboughtinmorethan200U.S.ApplestoresfromApple.Manyfansevenwaitedovernightoutside

题目详情
On Saturday morning,Apple Inc's iPadtablet computer (平板电脑) went on sale in the United States stores across the country.The iPad can be bought in more than 200 U.S.Apple stores from Apple.Many fans even waited over night outside some Apple stores,hopingto be the first to get one.Dozens of people were waiting before the door opened at 9:00 a.m.
    Hiro Kishimoto,a Japanese computerresearcher who had a meeting in San Francisco,came as early as 5:00 a.m.He wanted to read books andmagazines with the iPad.
"It's much more comfortable than alaptop (手提电脑).Because the laptop is too heavy to carry allthe time,when you are in the living rooms,maybe the iPad is the best one touse."He said.
    The iPad models that hit the U.S.market onSaturday with price starting from 499 dollars,only have Wi Fi (无限宽带)link to the Internet.Apple models that have both Wi Fi and 3G will be on sale in Australia,Canada,France,Germany,Italy,Spain,Switzland and the UK inlate April.
    With a 9.7-inch touch screen like books andmagazines,iPad can let users finish many tasks including making the web,watching videos,playing games and reading e-books.Apple is trying to remakethe tablet computer.The iPad doesn't support Adobe's Flash software (多媒体软件)that is used to watch many of the videos on the web."It is short of akeyboard,a mouse,USB ports and mwlti-tasking."Some researchers said.
67.People waited outside Apple stores early,because___.
A.they could get a gift when the storeopened
B.they wanted to own the iPad as early asthey can
C.the price of the iPad was low at first
D.there were a few iPads on sale
68.Hiro Kishimoto___.
A.is working in San Francisco
B.came to an Apple store at 5:00 p.m.
C.wants to buy an iPhone there
D.thought laptops were too heavy
69.People can buy iPad computers in___ in late April.
A.Canada,France and Russia
B.China,Japan and France
C.Spain,Australia and Germany
D.Italy,the UKand Greek
70.Which of the followingis NOT true about the iPad?___
A.It has a keyboard and a mouse.
B.It has a 9.7-inch touch screen.
C.People can read e-books with it.
D.It costs people 499 dollars at least.
▼优质解答
答案和解析
67.B  细节型题目 从文中Many fans even waited over night outside some Apple stores,hopingto be the first to get one许多苹果粉丝在一些苹果专卖店外一直等甚至隔夜,就是希望可以第一个得到苹果iPad,可知答案是B.
68.D 细节型题目 从文中Because the laptop is too heavy to carry allthe time,when you are in the living rooms,maybe the iPad is the best one touse."He said.
."它比笔记本电脑更舒适,因为把笔记本电脑一直带着太重,当你在客厅的时候,也许iPad是最好用的一个."他说,可知答案是D.
69.C 细节型题目 从文中Apple models that have both Wi Fi and 3G will be on sale in Australia,Canada,France,Germany,Italy,Spain,Switzland and the UK inlate April.既有Wi-Fi和3G苹果模式在4月将在澳大利亚、加拿大、法国、德国、意大利、西班牙、瑞士和英国这些国家出售,可知答案是C.
70.A 细节型题目 从文中The iPad doesn't support Adobe's Flash software (多媒体软件)that is used to watch many of the videos on the web."It is short of akeyboard,a mouse,USB ports and mwlti-tasking."Some researchers said.,iPad不支持许多用来观看网上视频的多媒体软件."它缺少键盘、鼠标,USB端口和mwlti任务".一些研究者说.可知选项A与原文不符,所以答案是A.