早教吧作业答案频道 -->英语-->
Forseveralyears,Americanshaveenjoyedteleshopping-watchingTVandbuyingthingsbyphone.NowteleshoppingisstartinginEurope.InanumberofEuropeancountries,peoplecanturnontheirTVsandshopforclothes,food,toys,andmanyo
题目详情
For several years,Americans have enjoyed teleshopping-watching TV and buying things by phone.Now teleshopping is starting in Europe.In a number of European countries,people can turn on their TVs and shop for clothes,food,toys,and many other things.
Teleshopping is becoming popular in Sweden(瑞典).The biggest Swedish company sells different kinds of things on TV in fifteen European countries,and in one year it made¥100million.In France there are two teleshopping channels(频道),and the French spend about¥20million a year buying things through those channels.
In Germany,until last year teleshopping was only possible on one channel for one hour every day.Then the government allowed more teleshopping.Other channels can open for telebusiness.German businesses are hoping this new teleshopping will help them sell more things.
Some people like teleshopping because it allows them to do shopping without leaving their homes.With all the problems of traffic in the cities,this is an important reason.But at the same time,other Europeans do not like this new way of shopping.They call teleshopping"junk(劣质货)on the air".Many Europeans usually worry about the quality(质量)of the things for sale on TV
The need for high quality means that European teleshopping companies will have to be different from the American companies.They will have to be more careful about the quality of the things they sell.They will also have to work harder to sell things that the buyers cannot touch or see in person.
65.Is teleshopping growing in Europe?___
66.How many European countries have already started teleshopping?___
67.What can help German businesses sell more things?___
68.Why do some Europeans prefer teleshopping?___
69.Why do many Europeans worry about things for sale on TV?___.
Teleshopping is becoming popular in Sweden(瑞典).The biggest Swedish company sells different kinds of things on TV in fifteen European countries,and in one year it made¥100million.In France there are two teleshopping channels(频道),and the French spend about¥20million a year buying things through those channels.
In Germany,until last year teleshopping was only possible on one channel for one hour every day.Then the government allowed more teleshopping.Other channels can open for telebusiness.German businesses are hoping this new teleshopping will help them sell more things.
Some people like teleshopping because it allows them to do shopping without leaving their homes.With all the problems of traffic in the cities,this is an important reason.But at the same time,other Europeans do not like this new way of shopping.They call teleshopping"junk(劣质货)on the air".Many Europeans usually worry about the quality(质量)of the things for sale on TV
The need for high quality means that European teleshopping companies will have to be different from the American companies.They will have to be more careful about the quality of the things they sell.They will also have to work harder to sell things that the buyers cannot touch or see in person.
65.Is teleshopping growing in Europe?___
66.How many European countries have already started teleshopping?___
67.What can help German businesses sell more things?___
68.Why do some Europeans prefer teleshopping?___
69.Why do many Europeans worry about things for sale on TV?___.
▼优质解答
答案和解析
65.Yes,it is.细节理解题.根据Now teleshopping is starting in Europe可知如今电子购物在欧洲兴起,故答案为:Yes,it is.
66.There are fifteen countries./Fifteen.细节理解题.根据The biggest Swedish company sells different kinds of things on TV in fifteen European countries可知有15个欧洲国家已经开始了电子购物,故答案为:There are fifteen countries./Fifteen.
67.More teleshopping.细节理解题.根据Then the government allowed more teleshopping.Other channels can open for telebusiness.German businesses are hoping this new teleshopping will help them sell more things.可知更多的电子购物会帮助德国的公司卖更多的东西,故答案为:More teleshopping.
68.Because they can buy things at home.细节理解题.根据Some people like teleshopping because it allows them to do shopping without leaving their homes可知一些人喜欢电视购物,因为可以在家购物,故答案为:Because they can buy things at home.
69.Because they can not be sure about the quality of the things.细节理解题.根据.But at the same time,other Europeans do not like this new way of shopping.They call teleshopping"junk(劣质货)on the air".Many Europeans usually worry about the quality(质量)of the things for sale on TV可知有的人不喜欢电子购物,许多欧洲人通常担心在电视上销售的产品质量,故答案为:Because they can not be sure about the quality of the things.
66.There are fifteen countries./Fifteen.细节理解题.根据The biggest Swedish company sells different kinds of things on TV in fifteen European countries可知有15个欧洲国家已经开始了电子购物,故答案为:There are fifteen countries./Fifteen.
67.More teleshopping.细节理解题.根据Then the government allowed more teleshopping.Other channels can open for telebusiness.German businesses are hoping this new teleshopping will help them sell more things.可知更多的电子购物会帮助德国的公司卖更多的东西,故答案为:More teleshopping.
68.Because they can buy things at home.细节理解题.根据Some people like teleshopping because it allows them to do shopping without leaving their homes可知一些人喜欢电视购物,因为可以在家购物,故答案为:Because they can buy things at home.
69.Because they can not be sure about the quality of the things.细节理解题.根据.But at the same time,other Europeans do not like this new way of shopping.They call teleshopping"junk(劣质货)on the air".Many Europeans usually worry about the quality(质量)of the things for sale on TV可知有的人不喜欢电子购物,许多欧洲人通常担心在电视上销售的产品质量,故答案为:Because they can not be sure about the quality of the things.
看了 Forseveralyear...的网友还看了以下:
怎样理解阿基米德原理,公式中的各个字母分别表示什么意思?F浮=G排=p液·g.v排液,我能理解G排 2020-05-15 …
●考查下列文法:G(V T,V N,E,P)其中:V T={+,*,(,),i}V N={E,T,F 2020-05-25 …
A.(A, B, D, C, P, E, I, J, H, G)B.(A, B, D, C, E, 2020-05-26 …
在公式V(G)=E–N+2中:E为程序图G中边的总数;N为程序图中结点的总数。V(G)又称为图G的环 2020-05-31 …
离散数学问题设G是一个简单图,其顶点数v,边数e,联通分支数w,证明G至少包含e-v+1+w条回路 2020-06-12 …
如图,一个边长是5厘米的正方体,是由125个边长为1厘米的小正方体组成的.P为上底面ABCD的对角 2020-06-27 …
组成:1、w,n,i,d2、n,g,r,a,d,e3、p,g,i,r,n,s4、d,u,l,o,c 2020-07-09 …
matlab求解二阶导数方程,四个方程四个未知量>>symst>>E=32;G=10.81;b=2 2020-07-19 …
设g(x)=px-q/x-2f(x),其中f(x)=lnx,且g(e)=qe-p/e-2.(e为自 2020-08-02 …
各项同性材料的三个弹性常数E、G、V之间的关系G=E/2(1+V)如何证明?E是弹性模量G是剪切弹性 2020-11-02 …