早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Imagine50yearsfromnow.Imaginetheperfectschool.Gettingtoschoolisalreadydifficultbecauseoftraffic.In50year'stime,itwillbeevenmoredifficult.Asolutionisneeded.Imaginethereisabigcyber-school,buttheclassesar

题目详情
Imagine 50 years from now.Imagine the perfect school.
Getting to school is already difficult because of traffic.In 50 year's time,it will be even more difficult.A solution is needed.Imagine there is a  big cyber-school,but the classes are in many different places,both in the suburbs and the city.You would never need to walk more than 10 minutes to get to school.
Once you get there,there is no teacher speaking at the front of the class.Instead there is a large screen playing a video of the teacher.There is a classroom helper who walks around helping you with your problems.You can get the best teaching there,and you have a helper who can help you understand your work.You listen to the teacher for only 15 minutes.Then you work in teams to do group projects and solve problems together.
The days of pen and paper are gone.You each have your own computer and you do all your work and tasks on it.After classes finish.you can stay there and talk with your school friends.
You each have a lovker to keep your personal things.There is a gridge to keep your lunch and a microwave to warm it.There are sofas to sit  on when it's time to read a book.
Your class would always be cool in summer and warm in winter.There is solar and wind power on the roof of the building.Each room is kept at a comfortable temperature automatically.
The school of the future is high-tech,but it is a friendly place to bel.

76.Nowadays it is difficult to get to school because of___.
A.the terrible traffic
B.the bad weather
C.the long distance
77.___ walks around to help you with your problems in class.
A.A school friend
B.A computer teacher
C.A classroom helper
78.You can___ after listening to the teacher for 15minutes in class.
A.watch a fun video
B.begin the group projects
C.talk with your friends
79.From the passage,we know the FALSE statement is___.
A.each student has their own coomputer at school
B.it's neither too hot nor too cold in each classroom
C.you can use a fridge to keep and warm your food
80.What's the best title for this passage?___.
A.The school of the future
B.The teacher in the future
C.The traffic in the future.
▼优质解答
答案和解析
76.A.细节题.根据第二段Getting to school is already difficult because of traffic.可知是因为交通问题,故选A.
77.C.细节题,结合第三段There is a classroom helper who walks around helping you with your problems.可知是一个教室帮手,故选C.
78.B.细节题.根据第三段You listen to the teacher for only 15 minutes.Then you work in teams to do group projects and solve problems together.可知可以进行小组活动,故选B.
79.C.细节题,根据第五段There is a gridge to keep your lunch and a microwave to warm it可知微波炉热饭,故C错,故选C.
80.A.标题判断题.结合最后The school of the future is high-tech,but it is a friendly place to bel.可知本文是说将来的学校,故选A.