早教吧作业答案频道 -->英语-->
IrememberadaywhenIwasalittlekid.IwasmakingasandwichinthekitchenwhenInoticedthedateononeofthewinebottles.“Dad,dad!”Icried.“Thiswineistoooldtodrink.”“Son,holdon,”hesaid.“No,youcan’tdr
题目详情
I remember a day when I was a little kid. I was making a sandwich in the kitchen when I noticed the date on one of the wine bottles. “ Dad, dad!” I cried. “This wine is too old to drink.” “ Son, hold on,” he said. “ No, you can’t drink this tonight! This bottle of wine was made 10 years ago.” “ Wait, let me tell you…” “ Would you like me to throw it away from you?” I asked. “ Son, wait a second,” he said. “Son, some wines get better over time. The longer you wait to drink it, the better it will be. Although this may seem strange, it is true.” When I was young, I didn’t have any understanding of what this meant, but now, this would have been very helpful to remember as I went through my teenage years. In our society, we forget this simple rule: The longer you want for certain things, the better they will be. But we want the best job as quickly as possible; we want to graduate from college in as few years as possible; we even speed through our homework just to chat with friends. When we do this, we lose something of great importance. We all want to get to the next step so quickly that perhaps we don’t get ready enough to get there. This has a negative effect on our society. When trying to go to the right college, we will do anything to get in and when we rush through our class-work, we may not study enough for the test, and end up failing. We need to be ready for whatever comes, ready for the unexpected. Wine gets better over time, so do the things in our paths of life. 小题1:Why did the author tell his father not to drink the bottle of wine?
|
▼优质解答
答案和解析
小题1:D 小题1:A 小题1:D 小题1:B |
小题1:细节题:从对话里的“This wine is too old to drink.”可知作者是因为酒的时间太长了,不能喝了。选D。 小题1:从文章倒数第三段的句子:When I was young, I didn’t have any understanding of what this meant, 可知作者很惊讶。选A 小题1:推理题:从倒数第二段的句子:But we want the best job as quickly as possible; we want to graduate from college in as few years as possible; we even speed through our homework just to chat with friends. When we do this, we lose something of great importance.可知作者认为太匆忙的话,会错过生活中的重要事情。选D。 小题1:主旨题:从全篇文章和最后一段的句子:Wine gets better over time, so do the things in our paths of life.可知是表达:欲速则不达。选B |
看了 Irememberadayw...的网友还看了以下:
How old is dad?Son:dad,how old are you?Dad:last y 2020-05-16 …
英语翻译Dad:Comein,please.John:Dad,wouldyoupleasedome 2020-06-05 …
为了探究某物质(X)的作用,研究者提出了以下实验思路:(1)实验分组:甲组:培养液+Y细胞+3H- 2020-06-27 …
5-嗅脱氧尿嘧啶核苷酸(BrdU)与胸腺嘧啶脱氧核苷酸(TdR)结构类似.细胞增殖时,BrdU可取 2020-07-05 …
若将3H-TdR(一种3H标记的脱氧核苷酸)加入细胞培养液中,正在进行DNA复制的细胞就会立即摄取 2020-07-20 …
TDR的英文全称是什么有人知道TDR的英文全称是什么有人知道吗 2020-07-23 …
IrememberadaywhenIwasalittlekid.Iwasmakingasandwi 2020-07-26 …
PleaseDon'tBeatMeDad:DoyouknowwhyIamgoingtopunish 2020-07-26 …
(Bobandhisfatherareinapark)Bob:Look,Dad.()beautifu 2020-10-30 …
如图表示用胸苷(TdR)双阻断法使细胞周期同步化,其中A表示正常的细胞周期,G1、S、G2、M期依次 2020-10-30 …