早教吧作业答案频道 -->英语-->
Afatherwasworriedabouthisson,whowassixteenyearsoldbuthadnocourageatall.Sothefatherdecidedtoaskateachertotrainhisboy.Theteachersaidtotheboy'sfather,"Youshouldleaveyoursonalonehere.Ineedthreemout
题目详情
A father was worried about his son,who was sixteen years old but had no courage at all.So the father decided to ask a teacher to train his boy.
The teacher said to the boy's father,"You should leave your son alone here.I need three mouths to make him into a real man.However,you can't come to see him during these days."
Three mouths later,the boy's father returned.The teacher held a boxing(拳击) match between the boy and an experienced an boxer(拳手).Each time the boxer struck the boy,he fell down,but the boy stood up again at once.Several times later,the teacher asked,"What do you think of your child now?"
"He shamed(害羞) I feel!"the boy's father said."I never thought he would be so easily knocked down.I don't want him to stay here any longer.
"I'm sorry that's all you see.Don't you see that each time he falls down,he stands up again instead of carrying?That's the kind of courage you wanted him to have."
根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选出正确选项,并将所选答案涂到答题卡(填在答题卷)的相应位置上.
56.The father was worried because___.
A.his son has no courage at all B.his son was badly ill
C.his son was not good at study D.his son spent too much time on computer
57.How long did the teacher plan to train the boy?___
A.Two weeks B.Three mouths C.One year D.A few days
58.What is the Chinese meaning for the underlined word"struck"?___
A.责骂B.夸奖C.攻击 D.安慰
59.What did the father feel after he saw the boxing match?___
A.Proud B.Excited C.Bored D.Shamed
60.According to the passage,which of the following is TRUE?___
A.The father could stay with his son during the training time.
B.Each time the boy fell down,he could stand up again.
C.The boy cried when he was knocked down.
D.The teacher held a tennis match between the boy and the boxer.
The teacher said to the boy's father,"You should leave your son alone here.I need three mouths to make him into a real man.However,you can't come to see him during these days."
Three mouths later,the boy's father returned.The teacher held a boxing(拳击) match between the boy and an experienced an boxer(拳手).Each time the boxer struck the boy,he fell down,but the boy stood up again at once.Several times later,the teacher asked,"What do you think of your child now?"
"He shamed(害羞) I feel!"the boy's father said."I never thought he would be so easily knocked down.I don't want him to stay here any longer.
"I'm sorry that's all you see.Don't you see that each time he falls down,he stands up again instead of carrying?That's the kind of courage you wanted him to have."
根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选出正确选项,并将所选答案涂到答题卡(填在答题卷)的相应位置上.
56.The father was worried because___.
A.his son has no courage at all B.his son was badly ill
C.his son was not good at study D.his son spent too much time on computer
57.How long did the teacher plan to train the boy?___
A.Two weeks B.Three mouths C.One year D.A few days
58.What is the Chinese meaning for the underlined word"struck"?___
A.责骂B.夸奖C.攻击 D.安慰
59.What did the father feel after he saw the boxing match?___
A.Proud B.Excited C.Bored D.Shamed
60.According to the passage,which of the following is TRUE?___
A.The father could stay with his son during the training time.
B.Each time the boy fell down,he could stand up again.
C.The boy cried when he was knocked down.
D.The teacher held a tennis match between the boy and the boxer.
▼优质解答
答案和解析
56-60:ABCDB
56题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第一段A father was worried about his son,who was sixteen years old but had no courage at all可知没有勇气,故答案是A.
57题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第二段I need three mouths to make him into a real man可知三个月,故答案是B.
58题答案:C 考查词汇题,根据文中的第三段he fell down倒下,可知应该是攻击,故答案是C.
59题答案:D 考查细节理解题,根据文中的第四段He shamed(害羞) I feel!"可知 是害羞,故答案是D.
60题答案:B 考查细节理解题,根据文中的最后一段that each time he falls down,he stands up again instead of carrying可知每一次倒下又站起来,故答案是B.
56题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第一段A father was worried about his son,who was sixteen years old but had no courage at all可知没有勇气,故答案是A.
57题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第二段I need three mouths to make him into a real man可知三个月,故答案是B.
58题答案:C 考查词汇题,根据文中的第三段he fell down倒下,可知应该是攻击,故答案是C.
59题答案:D 考查细节理解题,根据文中的第四段He shamed(害羞) I feel!"可知 是害羞,故答案是D.
60题答案:B 考查细节理解题,根据文中的最后一段that each time he falls down,he stands up again instead of carrying可知每一次倒下又站起来,故答案是B.
看了 Afatherwasworr...的网友还看了以下:
等比数列an的前n项和味Sn,已知对任意的n属于正整数,点(n,Sn)均在函数y=b^x+r(b> 2020-05-13 …
看图,根据图意把所给字母组成单词.1、OurP.E.teacherisvery(g,n,u,o,y 2020-05-19 …
纵横字谜之英语暑假作业题(s)(o)(r)(r)(n)(g)(r)(e))(a)(k)(k)(e) 2020-06-06 …
A.冗长(róng)嫌恶(wù)恍惚(hū)乳臭未干(xiù)B.恫吓(hè)剽悍(biāo)堕落 2020-07-02 …
给出一棵树的逻辑结构T=(K,R),其中K={A,B,C,D,E,F,G,H,I,J}R={r}r 2020-07-22 …
C关于自加结果#includevoidmain(){intj=5,k=5,h=5,q,r,s;q= 2020-07-23 …
已知a+b+r=nπ(n属于Z)求证tana+tanb+tanr=tana*tanb*tanr(提 2020-07-30 …
什么是二项式的通式?在二项式定理(a+b)^n=C(n,0)a^n+C(n,1)a^(n-1)b+ 2020-07-31 …
1.n、e、g、a、r、o2.n、o、l、c、w3.n、e、g、a、r、o4.b、o、s、e、n5. 2020-10-31 …
js中的竖线是什么意思('GN="";81e(M,h){9(N!=""){7(N).r="Y"}9( 2021-02-04 …