早教吧作业答案频道 -->英语-->
Choosethebestanswer(根据短文内容,选择最恰当的答案)Josephhaswrittenalettertohiscoustins,jamesandSusan.Hereistheletter.DearJamesandSusan,IamwritingtoyouagainbecauseIamathomeinbed.Ihavea
题目详情
Choose the best answer(根据短文内容,选择最恰当的答案)
Joseph has written a letter to his coustins,james and Susan.Here is the letter.
Dear James and Susan,
I am writing to you again because I am at home in bed.I have a cold recently and I am unable to go to school.I really have more than a cold,it's the flu.I've got a fever and a severe headache as well.I lose my appetite and I find food tasteless.In addition,writing a letter to you and another to pauline.
The weather here in Toronto is horrible.I am sure the weather is much better in Hong Kong.Do you agree?The snow came a bit early this year and it was freezing cold.There's a foot of snow on the ground.It's surprising to see kids cheerfully playing in the snow and building"castles"and snowmen this morning.A few of them made snowballs by pressing snow together and threw them at each other.
I am going to have my examination soon.I'm extremely worried about it because I'm too sick to get out of bed and hold my text-books.What's more,I haven't attended lessons for nearly one week.I have to work hard to catch up with my classmates.
I have got a new mate recently.He's on my bed.That is Bobby,our cat.Uncle Tom gave him to me as my birthday present.He is rather disobedient and he runs here and there from time to time.He's much more energetic than me.However,I'm glad to have him with me at the moment.
Well,I am quite tired from writing this letter(and there's a football game on TV).I'll finish here.Please write to me if you have time.
Give my regards to your Mom and Dad.
Best wishes,
Joseph
69.From the letter we know that joseph writes to___people.
A.one
B.two
C.three
D.four
70.From paragraph 2of the letter,we know that___.
A.Joseph dislikes the weather in Toronto.
B.Joseph dislikes the weather in Hong Kong.
C.Joseph finds the weather in Toronto suitable to him.
D.Joseph finds the weather in Hong Kong freezing cold.
71.The underlined word"them"in line 12 refers to___.
A.kids
B.snowmen
C.castles
D.snowballs
72.Joseph thinks that bobby is___.
A.a classmate
B.a friend
C.a cousin
D.a teacher
73.The underlined word"disobedient"in line 17 probably means___.
A.angry
B.cute
C.naughty
D.gentle
74.From the letter we can infer that Joseph___.
A.has a bad flu but doesn't have a fever
B.has to work hard for this examination
C.likes playing with snow and making snowmen
D.hates Bobby because he always runs here and there.
Joseph has written a letter to his coustins,james and Susan.Here is the letter.
Dear James and Susan,
I am writing to you again because I am at home in bed.I have a cold recently and I am unable to go to school.I really have more than a cold,it's the flu.I've got a fever and a severe headache as well.I lose my appetite and I find food tasteless.In addition,writing a letter to you and another to pauline.
The weather here in Toronto is horrible.I am sure the weather is much better in Hong Kong.Do you agree?The snow came a bit early this year and it was freezing cold.There's a foot of snow on the ground.It's surprising to see kids cheerfully playing in the snow and building"castles"and snowmen this morning.A few of them made snowballs by pressing snow together and threw them at each other.
I am going to have my examination soon.I'm extremely worried about it because I'm too sick to get out of bed and hold my text-books.What's more,I haven't attended lessons for nearly one week.I have to work hard to catch up with my classmates.
I have got a new mate recently.He's on my bed.That is Bobby,our cat.Uncle Tom gave him to me as my birthday present.He is rather disobedient and he runs here and there from time to time.He's much more energetic than me.However,I'm glad to have him with me at the moment.
Well,I am quite tired from writing this letter(and there's a football game on TV).I'll finish here.Please write to me if you have time.
Give my regards to your Mom and Dad.
Best wishes,
Joseph
69.From the letter we know that joseph writes to___people.
A.one
B.two
C.three
D.four
70.From paragraph 2of the letter,we know that___.
A.Joseph dislikes the weather in Toronto.
B.Joseph dislikes the weather in Hong Kong.
C.Joseph finds the weather in Toronto suitable to him.
D.Joseph finds the weather in Hong Kong freezing cold.
71.The underlined word"them"in line 12 refers to___.
A.kids
B.snowmen
C.castles
D.snowballs
72.Joseph thinks that bobby is___.
A.a classmate
B.a friend
C.a cousin
D.a teacher
73.The underlined word"disobedient"in line 17 probably means___.
A.angry
B.cute
C.naughty
D.gentle
74.From the letter we can infer that Joseph___.
A.has a bad flu but doesn't have a fever
B.has to work hard for this examination
C.likes playing with snow and making snowmen
D.hates Bobby because he always runs here and there.
▼优质解答
答案和解析
69-74;BADBCB
69题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第一段Dear James and Susan,可知是写给两个人的,故答案B
70题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第二段The weather here in Toronto is horrible可知 多伦多的天气很糟糕,可知不喜欢这里的天气,故答案A
71题答案:D 考查词汇题,根据文中的第二段A few of them made snowballs by pressing snow together and threw them at each other可知他们做雪球然后互相用雪球扔对方,故答案D
72题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第四段I have got a new mate recently.He's on my bed.That is Bobby,our cat我最近有了一个新伴侣,他在我床上,那是Bobby,我们的猫可知是朋友,故答案B
73题答案:C 考查词汇题,根据文中的后面句子 he runs here and there from time to time它不停地跑来跑去,可知应该很淘气,故答案C
74题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第三段I am going to have my examination soon.I'm extremely worried about it because I'm too sick to get out of bed and hold my text-books.What's more,I haven't attended lessons for nearly one week.I have to work hard to catch up with my classmates.可知作者为了马上要到来的考试,不得不努力学习,故答案B
69题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第一段Dear James and Susan,可知是写给两个人的,故答案B
70题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第二段The weather here in Toronto is horrible可知 多伦多的天气很糟糕,可知不喜欢这里的天气,故答案A
71题答案:D 考查词汇题,根据文中的第二段A few of them made snowballs by pressing snow together and threw them at each other可知他们做雪球然后互相用雪球扔对方,故答案D
72题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第四段I have got a new mate recently.He's on my bed.That is Bobby,our cat我最近有了一个新伴侣,他在我床上,那是Bobby,我们的猫可知是朋友,故答案B
73题答案:C 考查词汇题,根据文中的后面句子 he runs here and there from time to time它不停地跑来跑去,可知应该很淘气,故答案C
74题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第三段I am going to have my examination soon.I'm extremely worried about it because I'm too sick to get out of bed and hold my text-books.What's more,I haven't attended lessons for nearly one week.I have to work hard to catch up with my classmates.可知作者为了马上要到来的考试,不得不努力学习,故答案B
看了 Choosethebesta...的网友还看了以下:
初中物理公式总结(每个公式后要带单位)例如:V=S/t S:m t:m V:m/s 2020-04-05 …
In 1620,about half the U.S.A.was covered by fores 2020-05-15 …
求纠错!输入整数 m 和正整数 n ,按下列公式计算 s输入整数 m 和正整数 n ,按下列公式计 2020-05-17 …
饱和溶液的溶解度计算公式到底是S/100g=m质/m剂还是S/100g+s=m质/m液? 2020-05-17 …
设有关系R(S,D,M),其中函数依赖集F={S→D,S→M},则关系R至多满足______。A.1 2020-05-24 …
关于初等数论的8道题目~谢谢250分1.求证:若a^k≡1(modm),a^n≡1(modm),且 2020-07-13 …
设非空集合S={x丨m≤x≤l}满足:当x∈S时,有x²∈S,给出如下三个命题:①若m=1,则S= 2020-08-01 …
帮忙化个微积分(ma)^2+(v^2/R)^2=(umg)^2,a=vdv/ds,除v,s,a外, 2020-08-02 …
S是上下振动的波源,频率为10Hz,所激起的波沿X轴向左向右传播,波速为20m/s,质点M、N到S的 2020-12-09 …
下列给出的赋值语句正确的是[]A.3=SB.S=-SC.S=M=2D.S+M=0 2020-12-31 …