早教吧作业答案频道 -->英语-->
BearsandhumansoftenmeetinNationalParks.Althoughcampersandhikersarewarnednottofeedthebears,manypeopleignorethesewarningsandfeedthebeastsanyway.Whenbearsareusedtopeople'sfood,problemssoonarise.Bearsliketoe
题目详情
Bears and humans often meet in National Parks.Although campers and hikers are warned not to feed the bears,many people ignore these warnings and feed the beasts anyway.When bears are used to people's food,problems soon arise.
Bears like to eat a large variety of things,both meat and vegetable.Without human assistance,bears live nicely on roots,twigs,leaves of trees,insects and small animals.With people around,the bears'tastes quickly expand to include sandwiches,hot dogs,hamburgers,and anything else they can temp humans into giving up.
Bears often develop clever strategies for getting people to let go their food supplies.More often than not,an unsuspecting hiker has taken off his or her pack for a rest only to have a bear charge out of the woods,grab the pack and quickly disappear into the underbrush with it.Hanging the pack on a tree branch won't help.Bears have been known to climb up,jump off,and catch the pack on the way down.One mother bear stretched up with her baby on her shoulders to reach a pack stored on a pole.Many bears threaten people into giving up their supplies.Although a bear is unlikely to attack a person and would probably run away if screamed at,few people are willing to do so.Most people drop the pack and run the other way.This,of course,delights the bear.In some places,the Park Service installed some metal barrels with lids to help campers keep their supplies safe from bears.Although the bears were unable to open these containers,the effort was less than successful.Most campers,unable to tell the metal drums from rubbish cans,never used them for the intended purpose.
67.Feeding bears on people's food___.
A.brings the people a lot of fun B.can cause problems
C.often causes injuries and deaths D.helps bears survive
68.If people had never fed bears,the bears___.
A.might be satisfied with what they had originally
B.would have starved long before
C.wouldn't have enough food supply
D.would have hunted for other kind of food
69.Which of the following is TRUE?___
A.If fed on sandwiches and hot dogs,the bears would no longer eat roots,twigs and insects.
B.It's likely that bears would hurt people if the people didn't give up their food.
C.Most people would frighten away the bears that would temp their food.
D.Seeing a pack,the bear would quickly snatch it and run away with it.
70.Bear-proof containers didn't work because___.
A.bears were clever enough to get the food in them
B.they were left open in the open air
C.people were not sure of their use
D.they were once used as rubbish cans.
Bears like to eat a large variety of things,both meat and vegetable.Without human assistance,bears live nicely on roots,twigs,leaves of trees,insects and small animals.With people around,the bears'tastes quickly expand to include sandwiches,hot dogs,hamburgers,and anything else they can temp humans into giving up.
Bears often develop clever strategies for getting people to let go their food supplies.More often than not,an unsuspecting hiker has taken off his or her pack for a rest only to have a bear charge out of the woods,grab the pack and quickly disappear into the underbrush with it.Hanging the pack on a tree branch won't help.Bears have been known to climb up,jump off,and catch the pack on the way down.One mother bear stretched up with her baby on her shoulders to reach a pack stored on a pole.Many bears threaten people into giving up their supplies.Although a bear is unlikely to attack a person and would probably run away if screamed at,few people are willing to do so.Most people drop the pack and run the other way.This,of course,delights the bear.In some places,the Park Service installed some metal barrels with lids to help campers keep their supplies safe from bears.Although the bears were unable to open these containers,the effort was less than successful.Most campers,unable to tell the metal drums from rubbish cans,never used them for the intended purpose.
67.Feeding bears on people's food___.
A.brings the people a lot of fun B.can cause problems
C.often causes injuries and deaths D.helps bears survive
68.If people had never fed bears,the bears___.
A.might be satisfied with what they had originally
B.would have starved long before
C.wouldn't have enough food supply
D.would have hunted for other kind of food
69.Which of the following is TRUE?___
A.If fed on sandwiches and hot dogs,the bears would no longer eat roots,twigs and insects.
B.It's likely that bears would hurt people if the people didn't give up their food.
C.Most people would frighten away the bears that would temp their food.
D.Seeing a pack,the bear would quickly snatch it and run away with it.
70.Bear-proof containers didn't work because___.
A.bears were clever enough to get the food in them
B.they were left open in the open air
C.people were not sure of their use
D.they were once used as rubbish cans.
▼优质解答
答案和解析
67.B 细节理解题.根据文中的第一段的"When bears are used to people's food,problems soon arise."可知,人们给熊喂食人类的食物可能导致一些问题.故选B
68.A 细节理解题.根据文中的第二段的"Without human assistance,bears live nicely on roots,twigs,leaves of trees,insects and small animals."可知,如果人们之前没有喂过熊,它们可能会对它们最初所吃的东西感到很满意.结合选项,故选A
69.D 细节理解题.根据文中的第三段的"More often than not,an unsuspecting hiker has taken off his or her pack for a rest only to have a bear charge out of the woods,grab the pack and quickly disappear into the underbrush with it."可知,这个熊看到包裹后快速地拿起它然后跑开了.结合选项,故选D
70.C 推理判断题.根据文中的第三段的"Most campers,unable to tell the metal drums from rubbish cans,never used them for the intended purpose."可知,这是因为人们没有确保它的用途.故选C
68.A 细节理解题.根据文中的第二段的"Without human assistance,bears live nicely on roots,twigs,leaves of trees,insects and small animals."可知,如果人们之前没有喂过熊,它们可能会对它们最初所吃的东西感到很满意.结合选项,故选A
69.D 细节理解题.根据文中的第三段的"More often than not,an unsuspecting hiker has taken off his or her pack for a rest only to have a bear charge out of the woods,grab the pack and quickly disappear into the underbrush with it."可知,这个熊看到包裹后快速地拿起它然后跑开了.结合选项,故选D
70.C 推理判断题.根据文中的第三段的"Most campers,unable to tell the metal drums from rubbish cans,never used them for the intended purpose."可知,这是因为人们没有确保它的用途.故选C
 看了 Bearsandhumans...的网友还看了以下:
求助MATLAB符号计算:%声明符号变量syms c w t b a D n T v Q x y; 2020-05-16 …
用这些英文字母拼词这些英文字母打乱了顺序.一个题目一个词.第一题:r,c,t,a,e,s,r第二题 2020-05-16 …
以下语句正确的是uniondata{inti;charc;floatf;}a;intn;则以下语句 2020-05-17 …
任意n阶方阵都可表示成A=D+N的形式,其中D与某对角矩阵相似.N为幂零矩阵(即存在m使得N^m= 2020-06-03 …
c++语句四边形的面积周长#include"stdio.h"main(){chars,l,a,b; 2020-06-04 …
已知D(n)=a*D(n-1)+a^n,D1=2a,求D(n) 2020-07-09 …
公式难题,abcdefgn分别为不等的数值.a+b+n=?a+c+n=?a+d+n=?……………… 2020-08-04 …
公式难题...abcdefgn分别为不等的数值.a+b+n=?a+c+n=?a+d+n=?…………… 2020-11-28 …
英语语言学题,看不懂Foreachgroupofsoundslistedbelow,statethe 2020-12-21 …
圆锥曲线提问已知动点P到点A(-2,0)与点B(2,0)的斜率之积为-1/4,点P的轨迹为曲线C1. 2021-01-11 …