早教吧作业答案频道 -->英语-->
E-bookisshortforelectronic(电子的)book.Itisusuallyreadonpersonalcomputers.Somemobilephonescanalsobeusedtoreade-books.Earliere-bookswerewrittenforaspecificgroupofreadersandwereaboutonlyafewsubjects.Wit
题目详情
E-book is short for electronic( 电子的) book. It is usually read on personal computers. Some mobile phones can also be used to read e-books. Earlier e-books were written for a specific group of readers and were about only a few subjects. With the development of the internet, knowledge and answers to a lot of questions mainly come from e-books. This is why the e-book business is increasing quickly E-books have many advantages. First, they save time. We don’t need to go to a bookstore to buy books, besides, we can find the topic we want to know about on the Internet, and then we can quickly get many e-books on similar topics. Second, e-books save money. Some e-books cost a little money, and there are millions of e-books on the Internet that we can get for free. Third, more trees are saved because e-books don’t need to be printed(印刷) on paper. Fourth, e-books make reading more convenient. You can carry a whole library of hundreds of books with you in a small computer or any e-book reader (电子阅读器) without worrying about their weight. But e-books have certain disadvantages. They need a personal computer or an e-book reader and the information can be lost if its file format (文件格式) is not supported or changed in the reader’s computer. However, e-books provide us with a new way of reading. That is good. 根据短文内容,选择最佳答案。 小题1:Why is the e-book business increasing quickly? Because _________.
A. you don’t need to buy paper books in a bookstore if you read e-books. B. the information can be lost if its file format is changed. C. the development of e-books can help save the environment. |
▼优质解答
答案和解析
小题1:D 小题1:B 小题1:C 小题1:A 小题1:A |
【主旨大意】: 本文介绍了电子书的历史,及其优、缺点。可以说利大于弊。 小题1:细节理解题。根据第二段的最后一句话。因为文中提到了互联网的发展使电子书更有用。 小题1:细节理解题。因为第二段中提到了4点。 小题1:主旨大意题。 ABD和文中内容冲突。C电子书能使阅读更便利。 小题1:细节理解题。因为第四段中的最后一句话。 小题1:主旨大意题。作者就是想告诉我们,我们可以多用电子书。 |
看了 E-bookisshortf...的网友还看了以下:
放射性元素发生β衰变放出一个电子,这个电子是()A.原子核最外层电子电离子出来的B.原子核内电子受 2020-04-05 …
金属导体导电是不是外层电子的定向移动?内层电子动吗?还有,如果是外层,那么可以吧金属原子分成可以把 2020-04-08 …
质子和电子为什么不会(吸引)碰撞质子带正电,电子带负电,中子不带电为什么质子和电子不会吸引以致于碰 2020-04-25 …
带正电的粒子离正电荷越近电势就越高,电子是不是也是这样?电子从负电场到正电场电势能的变化和带正电粒 2020-05-15 …
一带电粒子在电场中由静止释放,只在电场力作用下运动,以下说法正确的是()A.带电粒子一定沿电场线运 2020-05-15 …
匀强电场中电场线向右且带电粒子只受电场力作用带电粒子在电场中的运动轨迹为什么是个曲线?跟粒子的正负 2020-05-15 …
电子带负电原子通过共价键结合成分子,共价键是通过共用电子形成的,根据同性相斥为什么还能形成共价键? 2020-07-15 …
E-bookisshortforelectronic(电子的)book.Itisusuallyre 2020-07-23 …
阅读理解。E-bookisshortforelectronic(电子的)book.Itisusua 2020-07-23 …
E-bookisshortforelectronic(电子的)book.Itisusuallyre 2020-07-23 …