早教吧作业答案频道 -->英语-->
Tourismhasthepowertobringjobsandeconomicdevelopmenttopopulardestination(目的地),buthowshouldtravelersdecidewheretospendtheirmoney?Aresomecountriesmoredeservingofvisitors'dollarsthanothers?That'ttheideabehi
题目详情
Tourism has the power to bring jobs and economic development to popular destination(目的地),but how should travelers decide where to spend their money?Are some countries more deserving of visitors'dollars than others?
That't the idea behind the 10-destination list put together by San Francisco-based non-profit Ethical(有道德的)Traveler,which,since 2006,has published an annual guide to the World's Best Ethical Destinations in the developing world.
"Instead of publishing countries for doing bad things,"said Jeff Greenwald,executive director of Ethical Traveler,"we're trying to offer a favor,rewarding countries in the developing world that are really trying to do the right thing."
So which countries are the most ethical?For 2013,the winners are Barbados,Cape Verde,Costa Rica,Ghana,Latvia,Lithuania,Mauritius,Palau,Samoa and Uruguay.
Those 10countries scored highest in three main areas:social welfare,environmental protection and human rights.
Greenwald explained that countries must have a good tourism infrastructure(基础建设)to make the list,but the non-profit Ethical Traveler also uses the list to promote(提倡)some under-visited places that can be a role model for other countries in their region.For example,Latvia earned high marks for improving its environmental efforts and strong human rights record,and the country's parks and nature reserves make for a great off-the-beaten-path ecotourism trip.
In addition to just visiting these countries,travelers should aim to spend their money in locally-owned business,Greenwald said,to ensure their financial support stays in the country they're visiting.However,that requires a well-maneged tourism infrastructure.While one could argue those poor places need the money even more,tourism can put pressure on countries that face such challenges.
Erica Avrami,research and education director at the World Monuments Fund(WMF) said that a list of ethical destinations is"a wonderful idea",the idea of being ethical goes both ways."There's also a certain responsibility on the part of the traveler to make sure their own footprint is as minimal as possible,"she said.
72.The passage mainly aims to___.
A.promote ethical destinations
B.encourage ecotourism trips
C.speed up the development of tourism
D.discuss which countries are ethical destinations
73.According to the fifth paragraph Latvia can make the list partially for its
___.
A.good tourism infrastructure B.regular ecotourism trip
C.strong human rights record D.good social welfares
74.According to the passage,which of the following is TRUE?___
A.Tourism fails to help develop local economy and provide jobs.
B.All the destinations should equally share the money spent by visitors.
C.Ethical Traveler punishes the developing countries for doing wrong things.
D.Ethical Traveler rewards the developing countries for doing the right thing.
75.In the eyes of Erica Avrami,___.
A.being ethical is not actually a wonderful idea
B.being ethical depends on both travelers and destinations
C.travelers are advised to travel as far as possible
D.travelers should leave as much footprint as possible.
That't the idea behind the 10-destination list put together by San Francisco-based non-profit Ethical(有道德的)Traveler,which,since 2006,has published an annual guide to the World's Best Ethical Destinations in the developing world.
"Instead of publishing countries for doing bad things,"said Jeff Greenwald,executive director of Ethical Traveler,"we're trying to offer a favor,rewarding countries in the developing world that are really trying to do the right thing."
So which countries are the most ethical?For 2013,the winners are Barbados,Cape Verde,Costa Rica,Ghana,Latvia,Lithuania,Mauritius,Palau,Samoa and Uruguay.
Those 10countries scored highest in three main areas:social welfare,environmental protection and human rights.
Greenwald explained that countries must have a good tourism infrastructure(基础建设)to make the list,but the non-profit Ethical Traveler also uses the list to promote(提倡)some under-visited places that can be a role model for other countries in their region.For example,Latvia earned high marks for improving its environmental efforts and strong human rights record,and the country's parks and nature reserves make for a great off-the-beaten-path ecotourism trip.
In addition to just visiting these countries,travelers should aim to spend their money in locally-owned business,Greenwald said,to ensure their financial support stays in the country they're visiting.However,that requires a well-maneged tourism infrastructure.While one could argue those poor places need the money even more,tourism can put pressure on countries that face such challenges.
Erica Avrami,research and education director at the World Monuments Fund(WMF) said that a list of ethical destinations is"a wonderful idea",the idea of being ethical goes both ways."There's also a certain responsibility on the part of the traveler to make sure their own footprint is as minimal as possible,"she said.
72.The passage mainly aims to___.
A.promote ethical destinations
B.encourage ecotourism trips
C.speed up the development of tourism
D.discuss which countries are ethical destinations
73.According to the fifth paragraph Latvia can make the list partially for its
___.
A.good tourism infrastructure B.regular ecotourism trip
C.strong human rights record D.good social welfares
74.According to the passage,which of the following is TRUE?___
A.Tourism fails to help develop local economy and provide jobs.
B.All the destinations should equally share the money spent by visitors.
C.Ethical Traveler punishes the developing countries for doing wrong things.
D.Ethical Traveler rewards the developing countries for doing the right thing.
75.In the eyes of Erica Avrami,___.
A.being ethical is not actually a wonderful idea
B.being ethical depends on both travelers and destinations
C.travelers are advised to travel as far as possible
D.travelers should leave as much footprint as possible.
▼优质解答
答案和解析
ACDB
72.A 写作目的题.根据文章大意及第四段中but the non-profit Ethical Traveler also uses the list to promote(提倡)some under-visited places that can be a role model for other countries in their region.但非伦理的旅行者也使用列表来促进(提倡)根据一些参观的地方,可以在其区域内做其他国家的榜样.可以得出答案.故A正确.
73.C 细节理解题.根据文章第四段最后一句For example,Latvia earned high marks for improving its environmental efforts and strong human rights record,and the country's parks and nature reserves make for a great off-the-beaten-path ecotourism trip.例如,拉脱维亚为改善环境的努力和强大的人权记录而获得了高分,该国的公园和自然保护区为一个伟大的远离公路生态旅游可知.故C正确.
74.D 细节理解题.根据文章第二段we're trying to offer a favor,rewarding countries in the developing world that are really trying to do the right thing.我们试图提供一个帮助,奖励发展中国家的国家,他们真的试图做正确的事情.可知D项表述正确.故D正确.
75.B 细节理解题.根据文章最后一段Erica Avrami,research and education director at the World Monuments Fund(WMF) said that a list of ethical destinations is"a wonderful idea",the idea of being ethical goes both ways.Erica Avrami,在世界文化遗产基金会和教育研究所所长(WMF)表示,列表中的伦理目的地是"好主意",是道德观念的途径有两个.可以得出答案.故B正确.
72.A 写作目的题.根据文章大意及第四段中but the non-profit Ethical Traveler also uses the list to promote(提倡)some under-visited places that can be a role model for other countries in their region.但非伦理的旅行者也使用列表来促进(提倡)根据一些参观的地方,可以在其区域内做其他国家的榜样.可以得出答案.故A正确.
73.C 细节理解题.根据文章第四段最后一句For example,Latvia earned high marks for improving its environmental efforts and strong human rights record,and the country's parks and nature reserves make for a great off-the-beaten-path ecotourism trip.例如,拉脱维亚为改善环境的努力和强大的人权记录而获得了高分,该国的公园和自然保护区为一个伟大的远离公路生态旅游可知.故C正确.
74.D 细节理解题.根据文章第二段we're trying to offer a favor,rewarding countries in the developing world that are really trying to do the right thing.我们试图提供一个帮助,奖励发展中国家的国家,他们真的试图做正确的事情.可知D项表述正确.故D正确.
75.B 细节理解题.根据文章最后一段Erica Avrami,research and education director at the World Monuments Fund(WMF) said that a list of ethical destinations is"a wonderful idea",the idea of being ethical goes both ways.Erica Avrami,在世界文化遗产基金会和教育研究所所长(WMF)表示,列表中的伦理目的地是"好主意",是道德观念的途径有两个.可以得出答案.故B正确.
看了 Tourismhasthep...的网友还看了以下:
AB相距13千米,甲从A地到B,在B地停半小时后从B地回A地,乙从B地到A,在A地停留45分钟后回B 2020-03-31 …
高兴地仔细地快活地紧紧地顺利地兴奋地高兴地仔细地快活地紧紧地顺利地兴奋地赞许地冷静地选三个各写一句 2020-04-12 …
在地球表面的空气是——A从地势高的地方流向地势地的地方B从地势低的地方流向地势高的地方C从温度高的 2020-04-25 …
你能在下面的括号里填入不同的词语吗?()地问()地问()地问()地写()地写()地写()地笑()地 2020-05-13 …
ABAB两地相距12千米,甲从A地到B地,在B地停留半小时后,又从B地返回A地,乙从B地到A地,在 2020-05-20 …
1.东北地区的自然地理特征和人文地理特征2.华北地区的自然地理特征和人文地理特征3.西北地区的自然 2020-06-14 …
Tourismhasthepowertobringjobsandeconomicdevelopme 2020-07-22 …
Tourismhasthepowertobringjobsandeconomicdevelopme 2020-07-22 …
Tourismhasthepowertobringjobsandeconomicdevelopme 2020-07-22 …
Tourismhasthepowertobringjobsandeconomicdevelopme 2020-07-22 …