早教吧作业答案频道 -->英语-->
MikeMyersisateacheratChaunceyRoseHighSchoolinTerreHaute,Indiana.Lastyear,hetaughthisstudentsabouttheworld'srainforests.Theylearnedthatrainforestsareimportantbecausetheplantsandanimalsoftherainforestgiveus
题目详情
Mike Myers is a teacher at Chauncey Rose High School in Terre Haute,Indiana.Last year,he taught his students about the world's rain forests.They learned that rain forests are important because the plants and animals of the rain forest give us food,wood,and medicine.
Destruction of the world's rain forests is a serious problem.Unluckily,rain forests are disappearing at a rate of 80acres per minute!As part of a class project,Myers'students bought three acres of rain forest in Costa Rica.They paid﹩25per acre.The students hope that the land they bought will be protected and not destroyed.The students became so interested in rain forests that they decided to get a closer look at a real rain forest.
So last June,Myers and four of his students took a boat ride down a river.They saw alligators and crocodiles.In the middle of the week,a guide took Myers and his students into the rain forest."The monkeys were not happy that we were in their forest.They broke small branches off the trees and threw them at us,"one of the students said,"It was a great learning experience for all of us,"said Myers.
Each student chose something specific about Costa Rica to study involving the plants,animals,food,and culture.During the last few days the group had time to do fun activities.They went whitewater rafting and horseback riding,and visited Costa Rica's active volcano.
Myers hopes to make the trip every year with a different group of kids.
55.How much did Myers'students pay for the rain forest they bought?___
A.﹩25. B.﹩75. C.﹩80. D.﹩2000.
56.What did Myers and his students do at the beginning of the trip?___
A.They went into the rain forest.
B.They bought acres of rain forest.
C.They took a boat ride down a river.
D.They visited Costa Rica's active volcano.
57.When the monkeys saw Myers and his students,they___.
A.felt excited
B.felt angry
C.jumped off the trees
D.left the rain forest
58.The passage mainly shows that Myers and his students___.
A.did something to protect rain forest
B.wanted to buy the rain forest in Costa Rica
C.were interested in the culture of Costa Rica
D.went to the rain forest for various fun activities.
Destruction of the world's rain forests is a serious problem.Unluckily,rain forests are disappearing at a rate of 80acres per minute!As part of a class project,Myers'students bought three acres of rain forest in Costa Rica.They paid﹩25per acre.The students hope that the land they bought will be protected and not destroyed.The students became so interested in rain forests that they decided to get a closer look at a real rain forest.
So last June,Myers and four of his students took a boat ride down a river.They saw alligators and crocodiles.In the middle of the week,a guide took Myers and his students into the rain forest."The monkeys were not happy that we were in their forest.They broke small branches off the trees and threw them at us,"one of the students said,"It was a great learning experience for all of us,"said Myers.
Each student chose something specific about Costa Rica to study involving the plants,animals,food,and culture.During the last few days the group had time to do fun activities.They went whitewater rafting and horseback riding,and visited Costa Rica's active volcano.
Myers hopes to make the trip every year with a different group of kids.
55.How much did Myers'students pay for the rain forest they bought?___
A.﹩25. B.﹩75. C.﹩80. D.﹩2000.
56.What did Myers and his students do at the beginning of the trip?___
A.They went into the rain forest.
B.They bought acres of rain forest.
C.They took a boat ride down a river.
D.They visited Costa Rica's active volcano.
57.When the monkeys saw Myers and his students,they___.
A.felt excited
B.felt angry
C.jumped off the trees
D.left the rain forest
58.The passage mainly shows that Myers and his students___.
A.did something to protect rain forest
B.wanted to buy the rain forest in Costa Rica
C.were interested in the culture of Costa Rica
D.went to the rain forest for various fun activities.
▼优质解答
答案和解析
55-58BCBA
55:B.推理判断题.根据Myers'students bought three acres of rain forest in Central America.They paid $25 per acre.可知学生买了3公顷热带雨林,每公顷是25美元,共是25×3=75美元. 故选B.
56:C.细节理解题.根据So last June,Myers and four of his students took a boat ride down a river.可知在旅行刚开始的时候,他们坐着一艘小船沿着河流而下.故选C.
57:B.细节理解题.根据The monkeys were not happy that we were in their forest可知猴子看到我们在热带雨林里并不高兴,因此是感到生气.故选B.
58:A.推理判断题.根据The students hope that the land they bought will be protected and not destroyed.可知学生和老师买了三公顷热带雨林是希望保护热带雨林不收破坏,这是为保护热带雨林所做的一些事.故选A.
55:B.推理判断题.根据Myers'students bought three acres of rain forest in Central America.They paid $25 per acre.可知学生买了3公顷热带雨林,每公顷是25美元,共是25×3=75美元. 故选B.
56:C.细节理解题.根据So last June,Myers and four of his students took a boat ride down a river.可知在旅行刚开始的时候,他们坐着一艘小船沿着河流而下.故选C.
57:B.细节理解题.根据The monkeys were not happy that we were in their forest可知猴子看到我们在热带雨林里并不高兴,因此是感到生气.故选B.
58:A.推理判断题.根据The students hope that the land they bought will be protected and not destroyed.可知学生和老师买了三公顷热带雨林是希望保护热带雨林不收破坏,这是为保护热带雨林所做的一些事.故选A.
看了 MikeMyersisate...的网友还看了以下:
集合A={y∈R|y=2x},B={-1,0,1},则下列结论正确的是()A.A∩B={0,1}B. 2020-03-30 …
已知字母组合成英语单词1、e e t t i n h r 2、e e r a t w h 3、o 2020-05-14 …
设有关系R、S和T如下。关系T是由关系R和S经过( )操作得到的。R.S. T. A.RSB.R×S 2020-05-23 …
集合P={(X,Y)|X=a,Y∈R},Q={(X,Y)|Y=x²+X-3},则PIQ中至多有个元 2020-06-08 …
1.已知集合A={y|y=|x|,x∈R},B={y|y=2-x^,x∈R},求A∩B?2.已知集 2020-07-20 …
关于摆线曲线和方程的问题.我知道摆线的方程式:x=r*(t-sint)y=r*(1-cost)r为 2020-07-30 …
字母组词1.e,t,n,l,a,c,r2.h,e,c,p,a3.t,a,e,r,w4.i,t,a,a 2020-10-31 …
设A是实对称方阵.证r(A)=r(A^T*A)=r(A*A^T)就是说证明A的秩等于(A的转置乘以A 2020-11-11 …
以S.T.A.Y开头的单词最好能有与军事,自由、管理、执法有关的意思 2021-01-25 …
英语翻译z.j.z.m.h.t.h.z.m.w.d.s,w.t.a.y.l.l.全是拼音的第一个字母 2021-02-05 …