早教吧作业答案频道 -->英语-->
From:WendyandJackBrownDate:September22,2014To:8thand9thgradersatR.L.S.JuniorSchoolSubject:Bonjour!Bonjour!(ThatmeanshelloinFrench.)Wehopeyouallhadagreatsummer.Ourswasalotoffun.Wehavesee
题目详情
From:Wendy and Jack Brown Date:September 22,2014 To:8th and 9th graders at R.L.S.Junior School Subject:Bonjour! Bonjour!(That means hello in French.) We hope you all had a great summer.Ours was a lot of fun.We have seen so many new things and met so many wonderful people.The Frenchgave us a warm welcome and helped us get used to living here soon.We have so many things to share with all of you.We are going to send you more emails,but here are the best parts of our holiday in France so far. We had a fantastic time seeing the Tour de France this summer.It is the most famous bicycle race in the world.The riders travel more than two thousand miles in about a month!We got a quick look at the riders as they sped past!After the race,our family rented bikes,and rode along part of the route that the cyclists used. A few of you asked whether the French really eat snails(蜗牛).The answer is yes.We went out to dinner the other day,and our parents ordered some.We each tried one and it didn’t taste too bad.The snails,called escargots,are served with lots of butter.They feel a little rubbery when you bite into them,but they don’t really have much taste.Mum’s favourite food here is the French pastries.Dad loves the red wine.Our favourite is the fresh bread from the shop down the street. We went to visit the EiffelTower a few weeks ago.We went all the way to the top.It was a sunny day,so we could see for miles and miles into the distance.Dad doesn’t like heights,so he stayed at the bottom of the tower and took pictures from the ground. We miss all of you a lot.Write back to us and let us know what is new at home. Au revoir!(Can you guess what that means in French?) Wendy and Jack Brown |
A.Friendly. B.Funny. C.Welcome. D.Popular.
30.Jack’s favourite food in France is___.
A.tasty snails B.French pastries C.fresh bread D.red wine
31.Which of the following is NOT true according to the email?___
A.Wendy and Jack got used to the life in France soon.
B.Tour de France is the best-known bicycle race in the world.
C.The Browns have seen many wonderful things in France.
D.The Browns went to the top of the EiffelTower together.
32.Wendy and Jack wrote this email to___.
A.tell a story about riding bicycles in France
B.tell a story about their experiences in France
C.advise the readers to try escargots in France
D.advise the readers to visitFrance in summer.
▼优质解答
答案和解析
29.A 由原文“The French gave us a warm welcome and helped us get used to living here soon.(法国人热情欢迎我们,帮助我们很快适应生活在此.)”可知,法国人对待他们很友好.故选:A.
30.C 由原文“Our favourite is the fresh bread from the shop down the street.”可知,作者最喜欢的食品是fresh bread.故选:C.
31.D由原文“Dad doesn’t like heights,so he stayed at the bottom of the tower and took pictures from the ground.”一句可知爸爸没有登上阿菲尔铁塔的顶部,故选项D所述不正确.故选:D.
32.B 通读全文可知,作者写这封信的目的是讲述他们在法国游玩的经历.故选:B.
30.C 由原文“Our favourite is the fresh bread from the shop down the street.”可知,作者最喜欢的食品是fresh bread.故选:C.
31.D由原文“Dad doesn’t like heights,so he stayed at the bottom of the tower and took pictures from the ground.”一句可知爸爸没有登上阿菲尔铁塔的顶部,故选项D所述不正确.故选:D.
32.B 通读全文可知,作者写这封信的目的是讲述他们在法国游玩的经历.故选:B.
看了 From:WendyandJ...的网友还看了以下:
interpreter[in'tə:pritə]这个单词中为什么听不见的括号中的音标[in'tə: 2020-05-12 …
假设某程序语言的文法如下: S→SaT|T T→TbR|R R→PdR|P P→fSg|e 其中Vr 2020-05-26 …
lim(n->无穷)p(1+r/n)^(nt)=lim(n->无穷)p[(1+r/n)^(n/r) 2020-06-14 …
求解一个6阶的方阵R,满足条件:R*R'=diag(1,1,1,1,1,1)并且[0.0535,0 2020-06-22 …
用以下英文宇母填在上a,a,a,a,a,a,b,e,e,d,e,e,e,e,e,e,f,g,g用以 2020-06-24 …
完全平方式问题R'/(R+R')^2求最大值,把下面的平方式展开变成R'/(R^2+2RR'+R' 2020-06-27 …
图中神仙葫芦就是半径分别为R和r(R>r)且固连在同一轴上的两个定滑轮和一个动滑轮C组成,不计摩擦 2020-06-30 …
已知dv=t[R·v0cosθ+r·v0·cosθ+RC0·r+C0·r2]·dr·dθ其中t、R 2020-07-09 …
7、关于功率,下列说法正确的是A、由P=W/t,P与W成反比B、由P=W/t,p与t成正比C、由P= 2020-10-30 …
设R和S是定义在人类P上的关系,其中,R={|X是Y的父亲,x属于P,y属于P},R={|X是Y的母 2020-10-31 …