早教吧作业答案频道 -->英语-->
Anoldmanlivedwithhisson,daughter-in-law(儿媳),andafour-year-oldgrandson.Hewasold,sohishandstrembled(颤抖)badly.Heoftendroppedthefoodontothefloorandbrokedisheswhenhewaseating.Hissonanddaughter-in
题目详情
An old man lived with his son,daughter-in-law(儿媳),and a four-year-old grandson.He was old,so his hands trembled(颤抖) badly.He often dropped the food onto the floor and broke dishes when he was eating.His son and daughter-in-law were so angry about those that they shouted at him.Then they put a small table in the corner.There,the old man ate alone with a wooden bowl while the rest of the family enjoyed dinner at the dinner table.
Sometimes the grandson noticed his grandfather had tears in his eyes when he ate alone.He watched it all in silence.
One evening before dinner,the father noticed his son playing with wood on the floor.He asked the child sweetly,"What are you doing?"The boy answered,"Oh,I am making a wooden bowl for you and mom to eat your food when you are old."The four-year-old child smiled and went back to work.The parents heard that and started to think.They didn't say anything,but they knew what must be done.That evening the husband took the grandfather's hand gently(温柔地) and led him back to the family table.
根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选出正确选项,并将所选答案涂到答题卡(填在答题卷)的相应位置上.
61.Who did the old man lived with?___
A.He lived with his wife.
B.He lived alone.
C.He lived with his dog.
D.He lived with his son's family.
62.What was the trouble with the old man?___
A.His hands trembled.
B.He was blind.
C.He couldn't hear clearly.
D.He had no arms.
63.When the old man dropped the food onto the floor,his son feel___.
A.happy B.angry C.sad D.disappointed
64.Who did the four-year-old grandson make a wooden bowl for?___
A.His grandfather B.Himself C.His parents D.His dog
65.Which is the best title for this passage?___
A.The rude husband and wife
B.A lonely old man
C.A bad boy
D.A wooden bowl.
Sometimes the grandson noticed his grandfather had tears in his eyes when he ate alone.He watched it all in silence.
One evening before dinner,the father noticed his son playing with wood on the floor.He asked the child sweetly,"What are you doing?"The boy answered,"Oh,I am making a wooden bowl for you and mom to eat your food when you are old."The four-year-old child smiled and went back to work.The parents heard that and started to think.They didn't say anything,but they knew what must be done.That evening the husband took the grandfather's hand gently(温柔地) and led him back to the family table.
根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选出正确选项,并将所选答案涂到答题卡(填在答题卷)的相应位置上.
61.Who did the old man lived with?___
A.He lived with his wife.
B.He lived alone.
C.He lived with his dog.
D.He lived with his son's family.
62.What was the trouble with the old man?___
A.His hands trembled.
B.He was blind.
C.He couldn't hear clearly.
D.He had no arms.
63.When the old man dropped the food onto the floor,his son feel___.
A.happy B.angry C.sad D.disappointed
64.Who did the four-year-old grandson make a wooden bowl for?___
A.His grandfather B.Himself C.His parents D.His dog
65.Which is the best title for this passage?___
A.The rude husband and wife
B.A lonely old man
C.A bad boy
D.A wooden bowl.
▼优质解答
答案和解析
答案:61.D 细节理解题.根据第一段第一行句子An old man lived with his son,daughter-in-law(儿媳),and a four-year-old grandson.一个老人和他的儿子、儿媳以及一个四岁的孙子生活在一起.可知老人和他的儿子的一家生活在一起.故选D.
62.A 细节理解题.根据第一段第一行句子He was old,so his hands trembled(颤抖) badly.他年纪大了,所以他的手颤抖的很严重.可知老人的手总是颤抖.故选A.
63.B 细节理解题.根据第一段第一、二行句子He often dropped the food onto the floor and broke dishes when he was eating.His son and daughter-in-law were so angry about those that they shouted at him.但他吃饭的时候经常把东西掉到地板上并打破盘子.他的儿子和儿媳非常生气,他们对着他大喊大叫.可知当老人把食物掉到地板上时他的儿子很生气.故选B.
64.C 细节理解题.根据第三段第一行句子I am making a wooden bowl for you and mom to eat your food when you are old.我正在为你和妈妈做一个木碗当你们年纪大了的时候用来吃饭.可知四岁小的孙子为他的父母做的木碗.故选C.
65.A 主旨归纳.根据整篇文章内容及其第一段第一、二行句子He often dropped the food onto the floor and broke dishes when he was eating.His son and daughter-in-law were so angry about those that they shouted at him.Then they put a small table in the corner.There,the old man ate alone with a wooden bowl while the rest of the family enjoyed dinner at the dinner table.他吃饭的时候经常把东西掉到地板上并打破盘子.他的儿子和儿媳非常生气,他们对着他大喊大叫.然后他们在小角落放了一张小桌子.老人一个人拿着木碗在那其余的人在餐桌上享受着晚餐.可知文章里丈夫和妻子很无礼.故选A.
62.A 细节理解题.根据第一段第一行句子He was old,so his hands trembled(颤抖) badly.他年纪大了,所以他的手颤抖的很严重.可知老人的手总是颤抖.故选A.
63.B 细节理解题.根据第一段第一、二行句子He often dropped the food onto the floor and broke dishes when he was eating.His son and daughter-in-law were so angry about those that they shouted at him.但他吃饭的时候经常把东西掉到地板上并打破盘子.他的儿子和儿媳非常生气,他们对着他大喊大叫.可知当老人把食物掉到地板上时他的儿子很生气.故选B.
64.C 细节理解题.根据第三段第一行句子I am making a wooden bowl for you and mom to eat your food when you are old.我正在为你和妈妈做一个木碗当你们年纪大了的时候用来吃饭.可知四岁小的孙子为他的父母做的木碗.故选C.
65.A 主旨归纳.根据整篇文章内容及其第一段第一、二行句子He often dropped the food onto the floor and broke dishes when he was eating.His son and daughter-in-law were so angry about those that they shouted at him.Then they put a small table in the corner.There,the old man ate alone with a wooden bowl while the rest of the family enjoyed dinner at the dinner table.他吃饭的时候经常把东西掉到地板上并打破盘子.他的儿子和儿媳非常生气,他们对着他大喊大叫.然后他们在小角落放了一张小桌子.老人一个人拿着木碗在那其余的人在餐桌上享受着晚餐.可知文章里丈夫和妻子很无礼.故选A.
看了 Anoldmanlivedw...的网友还看了以下:
设函数f(x)在x=a的某个邻域内有定义,则f(x)在x=a处可导的一个充分条件是?请写出分析过程! 2020-03-30 …
关于化学反应的△H的理解正确的是()A.△H>0的反应是吸热反应B.△H=ΣH(反应物)-ΣH(生 2020-04-11 …
要测量A、B两地的高度差,但不能直接测量,找了D E F G H 5个中间点,测量结果如下表(单位 2020-05-13 …
这个程序要求是输出m个数中任取n个数的所有组合,我要抓狂了==#include;#includei 2020-06-28 …
求光栅常数d一束具有两种波长a和d的平行光垂直照射到一衍射光栅上,测得波长a的第三极主极大衍射角和 2020-07-10 …
一种无毒蛇的体表花纹颜色由两对基因(D和d、H和h)控制,这两对基因按自由组合定律遗传,与性别无关. 2020-11-02 …
有一种无毒蛇的体表花纹颜色由两对基因(D和d,H和h)控制,这两对基因按自由组合定律遗传,与性别无关 2020-12-08 …
已知函数f(x)=1/3ax³-1/4x²+cx+d(a,c,d∈R)满足f(0)=0,f(1)的导 2020-12-09 …
请问谁知道用matlab求解多元超越方程组的方法或思路或函数不?形如:a*(1+a+a^3+d+d^ 2020-12-14 …
对函数f(x)=x+1-x2作x=h(t)的代换,则不改变函数f(x)值域的代换是()A.h(t)= 2021-01-07 …