早教吧作业答案频道 -->英语-->
Wecannotrememberclearlysincewhenwehavestartedtotakeourmobilestoadinnertable.Thishappensalot,especiallywhenweeatout.Onceadishcomes,insteadofliftingourchopsticks,wetakeoutourmobilesandclick(咔哒).Lat
题目详情
We cannot remember clearly since when we have started to take our mobiles to a dinner table.This happens a lot,especially when we eat out.Once a dish comes,instead of lifting our chopsticks,we take
out our mobiles and click(咔哒).Later,we post the photos onto microblog(微博) or WeChat(微信),"waiting to be liked".Then we check our mobiles from time to time during the meal to see whether we get"liked"or not.We just cannot leave our mobiles for only a meal.
Does that sound fimliliar(熟悉的)to you?Do you do that often?If not,how do you feel when others do that when having dinner with you?
A recent study shows what we are used to doing is not so good.Spending time taking photos of food makes the food less satisfying To test this,some researchers did an experiment.(Some people,before,were,take,asked,could,to,photos,enjoy food,they).It proved that the more photos they took,the less delicious the food seemed to them.So,why not stop taking photos and just enjoy the food in front of you?
Besides the scientific result,there are also some other bad influences of taking photos of food before meals.After posting the photos onto the Internet,one will involuntarily(不自觉地) check his mobile many times."Does everyone like my photos?I hope a lot of people like them!"It seems like your mobile secretly calls your name all the time,even when you are with real people.
So,next time you go out to have dinner with your family or friends,how ahout not taking photos of food?Let the food be delicious as it is and share your life with people around you.Trust me.It will be a wonderful time.
(69)What happens a lot at the dinner table nowadays?
___
(70)What does the recent study tell us ahout taking photos of food?
___
(71)What does the fourth paragraph mainly(主要地)talk ahout?
___
(72 Does the writer think taking photos of food may he accepted?
___
(73)请把文中括号里的词组成一个正确的句子.
___.
out our mobiles and click(咔哒).Later,we post the photos onto microblog(微博) or WeChat(微信),"waiting to be liked".Then we check our mobiles from time to time during the meal to see whether we get"liked"or not.We just cannot leave our mobiles for only a meal.
Does that sound fimliliar(熟悉的)to you?Do you do that often?If not,how do you feel when others do that when having dinner with you?
A recent study shows what we are used to doing is not so good.Spending time taking photos of food makes the food less satisfying To test this,some researchers did an experiment.(Some people,before,were,take,asked,could,to,photos,enjoy food,they).It proved that the more photos they took,the less delicious the food seemed to them.So,why not stop taking photos and just enjoy the food in front of you?
Besides the scientific result,there are also some other bad influences of taking photos of food before meals.After posting the photos onto the Internet,one will involuntarily(不自觉地) check his mobile many times."Does everyone like my photos?I hope a lot of people like them!"It seems like your mobile secretly calls your name all the time,even when you are with real people.
So,next time you go out to have dinner with your family or friends,how ahout not taking photos of food?Let the food be delicious as it is and share your life with people around you.Trust me.It will be a wonderful time.
(69)What happens a lot at the dinner table nowadays?
___
(70)What does the recent study tell us ahout taking photos of food?
___
(71)What does the fourth paragraph mainly(主要地)talk ahout?
___
(72 Does the writer think taking photos of food may he accepted?
___
(73)请把文中括号里的词组成一个正确的句子.
___.
▼优质解答
答案和解析
【答案】
69.People take photos of dishes and post them before eating.
70.It makes food less delicious.
71.Other bad inffluences of taking photos before meals.
72.No.
73.Some people were asked to take photos before they could enjoy food.
【解析】
第69题:根据文中:Once a dish comes,instead of lifting our chopsticks,we take out our mobiles and click.Later,we post the photos onto microblog or WeChat可知现在吃饭前,人们先为饭菜拍照,然后发到微博或微信上,故答案是People take photos of dishes and post them before eating.
第70题:根据文中:A recent study shows what we are used to doing is not so good.和It proved that the more photos they took,the less delicious the food seemed to them.可知拍照越多,食物似乎就越不好吃,故答案是It makes food less delicious.
第71题:根据第四段第一句Besides the scientific result,there are also some other bad influences of taking photos of food before meals.可知此段是说给食物拍照产生的其他一些不好的影响,故答案是Other bad inffluences of taking photos before meals.
第72题:根据最后一段中:So,next time you go out to have dinner with your family or friends,how about not taking photos of food?可推断作者不接受吃饭时,为食物拍照,故答案是No.
第73题:根据所给单词Some people,before,were,take,asked,could,to,photos,enjoy food,they这是由before引导的一个复合句,主语应是:一些人被要求拍照;从句应是:在他们能够享受美食之前;故答案是Some people were asked to take photos before they could enjoy food.
69.People take photos of dishes and post them before eating.
70.It makes food less delicious.
71.Other bad inffluences of taking photos before meals.
72.No.
73.Some people were asked to take photos before they could enjoy food.
【解析】
第69题:根据文中:Once a dish comes,instead of lifting our chopsticks,we take out our mobiles and click.Later,we post the photos onto microblog or WeChat可知现在吃饭前,人们先为饭菜拍照,然后发到微博或微信上,故答案是People take photos of dishes and post them before eating.
第70题:根据文中:A recent study shows what we are used to doing is not so good.和It proved that the more photos they took,the less delicious the food seemed to them.可知拍照越多,食物似乎就越不好吃,故答案是It makes food less delicious.
第71题:根据第四段第一句Besides the scientific result,there are also some other bad influences of taking photos of food before meals.可知此段是说给食物拍照产生的其他一些不好的影响,故答案是Other bad inffluences of taking photos before meals.
第72题:根据最后一段中:So,next time you go out to have dinner with your family or friends,how about not taking photos of food?可推断作者不接受吃饭时,为食物拍照,故答案是No.
第73题:根据所给单词Some people,before,were,take,asked,could,to,photos,enjoy food,they这是由before引导的一个复合句,主语应是:一些人被要求拍照;从句应是:在他们能够享受美食之前;故答案是Some people were asked to take photos before they could enjoy food.
看了 Wecannotrememb...的网友还看了以下:
设a>0,f(x)=e^x/a+a/e^x是R上的偶函数,求a值.∵f(x)=e^x/a+a/e^ 2020-05-17 …
main(){unionEXAMPLE{struct{intx,y;}in;inta,b;}e;e 2020-06-12 …
用以下英文宇母填在上a,a,a,a,a,a,b,e,e,d,e,e,e,e,e,e,f,g,g用以 2020-06-24 …
英语单词填空1.时间状语:d-r-n-2.场所:b-s-s-o-f-r--e-a-t-e-t3.教 2020-07-14 …
A,B均为三阶可逆矩阵,且A^3=0,则A:E-A,E+A均不可逆?B:E-A不可逆但E+A可逆? 2020-07-20 …
EXCEL高手有没?=(IF(M65="冲转","",IF(OR(ISBLANK(M65),SUM 2020-07-23 …
已知向量a≠e,|e|=1,满足:任意t∈R.已知向量a不等于e,|e|=1,对任意t属于R,恒有 2020-07-25 …
设函数f(x)=alnx-bx^2(x>0)(1)若函数f(x)在x=1处与直线y=-1/2相切, 2020-07-31 …
1.填空题1)已知集合A={m,a,t,h,s},B={e,n,g,l,i,s,h},则A并B=, 2020-08-02 …
已知向量a≠e,|e|=1,对任意t∈R,恒有|a-te|≥|a-e|,则(a,e皆为向量)A.a⊥ 2020-11-02 …