早教吧作业答案频道 -->英语-->
Onceuponatime,therewasafarmerinthecentralregionofChina.Hedidn'thavealotofmoneyand,insteadofastronghorse,heusedanoldhorsetoplow(犁)hisfield.Oneafternoon,whileworkinginthefield,thehorsedroppedde
题目详情
Once upon a time,there was a farmer in the central region of China.He didn't have a lot of money and,instead of a strong horse,he used an old horse to plow(犁) his field.
One afternoon,while working in the field,the horse dropped dead.Everyone in the village said,"Oh,what a horrible thing to happen!"The farmer said simply,"We'll see."He was so at peace and so calm,that everyone in the village got together and,admiring his attitude,gave him a new horse as a gift.
Everyone said,"What a lucky man!"And the farmer said,"We'll see."
A couple of days later,the new horse jumped a fence and ran away.Everyone in the village shook their heads and said,"What a poor guy!"The farmer smiled and said,"We'll see."
Finally,the horse found his way home,and everyone again said,"What a lucky man!"
The farmer said,"______."
Later in the year,the farmer's young boy went out riding on the horse and fell and broke his leg.Everyone in the village said,"What a shame for the poor boy!"The farmer said,"We'll see."
Two days later,the army came into the village to draft new recruits(征兵).When they saw that the farmer's son had a broken leg,they decided not to recruit him.
Everyone said,"What a lucky young man!"The farmer smiled again,and said,"We'll see."
There's no use in overacting(反应过度)to the events of our everyday lives.Many times what looks likes a bad thing,may actually be a gift in return.And when our hearts are in the right place,all events are gifts that we can learn valuable lessons from.
52.What is the right order of the events?___
①.The old man's son broke his leg.
②People gave the old man a new horse.
③The old man's old horse dropped dead.
④The old man's son was not recruited by the army.
A.①②③④
B.④③①②
C.③②①④
D.④①②③
53. What sentence probably would be on the line?___
A.Not at all.
B.Yes,I am
C.We'll see.
D.Thank you.
54.Why did the father always say"We'll see"when things happened?___
A.Because the father was very clear about what would happen next.
B.Because the father didn't care about what happened.
C.Because the father didn't want to overact to what happened.
D.Because the father wanted to show off how cool he was.
55.What do you think would be the best title of the story?___
A.We'll see.
B.What a cool father!
C.What a lucky man!
D.What a poor man!
One afternoon,while working in the field,the horse dropped dead.Everyone in the village said,"Oh,what a horrible thing to happen!"The farmer said simply,"We'll see."He was so at peace and so calm,that everyone in the village got together and,admiring his attitude,gave him a new horse as a gift.
Everyone said,"What a lucky man!"And the farmer said,"We'll see."
A couple of days later,the new horse jumped a fence and ran away.Everyone in the village shook their heads and said,"What a poor guy!"The farmer smiled and said,"We'll see."
Finally,the horse found his way home,and everyone again said,"What a lucky man!"
The farmer said,"______."
Later in the year,the farmer's young boy went out riding on the horse and fell and broke his leg.Everyone in the village said,"What a shame for the poor boy!"The farmer said,"We'll see."
Two days later,the army came into the village to draft new recruits(征兵).When they saw that the farmer's son had a broken leg,they decided not to recruit him.
Everyone said,"What a lucky young man!"The farmer smiled again,and said,"We'll see."
There's no use in overacting(反应过度)to the events of our everyday lives.Many times what looks likes a bad thing,may actually be a gift in return.And when our hearts are in the right place,all events are gifts that we can learn valuable lessons from.
52.What is the right order of the events?___
①.The old man's son broke his leg.
②People gave the old man a new horse.
③The old man's old horse dropped dead.
④The old man's son was not recruited by the army.
A.①②③④
B.④③①②
C.③②①④
D.④①②③
53. What sentence probably would be on the line?___
A.Not at all.
B.Yes,I am
C.We'll see.
D.Thank you.
54.Why did the father always say"We'll see"when things happened?___
A.Because the father was very clear about what would happen next.
B.Because the father didn't care about what happened.
C.Because the father didn't want to overact to what happened.
D.Because the father wanted to show off how cool he was.
55.What do you think would be the best title of the story?___
A.We'll see.
B.What a cool father!
C.What a lucky man!
D.What a poor man!
▼优质解答
答案和解析
52.答案:C.故事排序题.根据第二段One afternoon,while working in the field,the horse dropped dead可知马死了,第二段that everyone in the village got together and,admiring his attitude,gave him a new horse as a gift.可知大家送给他一匹马,第六段the farmer's young boy went out riding on the horse and fell and broke his leg可知农民的儿子摔断腿了,第七段they decided not to recruit him.可知他的儿子没有被征兵,故选C.
53.答案:C.推理判断题.根据第二段Everyone in the village said,"Oh,what a horrible thing to happen!"The farmer said simply,"We'll see."和
第三段Everyone said,"What a lucky man!"And the farmer said,"We'll see."第四段Everyone in the village shook their heads and said,"What a poor guy!"The farmer smiled and said,"We'll see."可知每次不管是好事还是坏事,农民都说了"We'll see"可知这里农民还会这么说,故选C.
54.答案:C.推理判断题.结合最后一段There's no use in overacting(反应过度)to the events of our everyday lives.可知农夫是不想对任何事情都反应过度,故选C.
55.答案:A.标题判断题.本文出现最多的一句话就是"We'll see.",农夫的这句话告诉我们不要对任何事情都反应过度,要淡然处之,说不定坏事就会变成好事.故命名We'll see.故答案是A.
53.答案:C.推理判断题.根据第二段Everyone in the village said,"Oh,what a horrible thing to happen!"The farmer said simply,"We'll see."和
第三段Everyone said,"What a lucky man!"And the farmer said,"We'll see."第四段Everyone in the village shook their heads and said,"What a poor guy!"The farmer smiled and said,"We'll see."可知每次不管是好事还是坏事,农民都说了"We'll see"可知这里农民还会这么说,故选C.
54.答案:C.推理判断题.结合最后一段There's no use in overacting(反应过度)to the events of our everyday lives.可知农夫是不想对任何事情都反应过度,故选C.
55.答案:A.标题判断题.本文出现最多的一句话就是"We'll see.",农夫的这句话告诉我们不要对任何事情都反应过度,要淡然处之,说不定坏事就会变成好事.故命名We'll see.故答案是A.
看了 Onceuponatime,...的网友还看了以下:
一个mathematica程序添加作图语句Clear[x,y,n,h,S1,S2,S3,S4,i] 2020-05-16 …
A.(A, B, D, C, F, E, I, J, H, G)B.(A, B, D, C, E, 2020-05-26 …
A.(C, B, D, A, F, E, I, J, G, H)B.(C, B, D, A, E, 2020-05-26 …
A.{A}{A,B,C,D,E}{A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K}B.{F}{G}{H} 2020-05-26 …
一个9位数abcdefghi满足:1.a+b+...+h+i=cd2.a(b+d-c)=243.( 2020-07-19 …
D+F----E,E+H---F,D为碳酸钙,求E,F,H各为什么化学物质(反应条件,部分生成物以 2020-07-21 …
三元一次方程组a*x+b*y+c*z+d=0,e*x+f*y+g*z+h=0,i*x+j*y+k* 2020-08-03 …
已知i+h=10g+c,f+d=f,10b+c+i=10c+d,10f+a+j=10f+e,11b* 2020-10-30 …
一个9位数abcdefghi满足:1.a+b+...+h+i=cd2.a(b+d-c)=243.(e 2020-11-19 …
前序遍历序列:D,A,C,E,B,H,F,G,I;中序遍历序列:D,C,B,E,H,A,G,I,F, 2020-12-05 …