早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Larescewasbornwithaconditioncalledhypermobility(运动过度)whichmeantherjointswere"bend".Theconditioncanuseseverejointpainandleadtodislocations(脱臼).Butratherthanfeelsorryforherself,sheusedher

题目详情
Laresce was born with a condition called hypermobility(运动过度)which meant her joints were"bend".The condition can use severe joint pain and lead to dislocations(脱臼).
But rather than feel sorry for herself,she used her misfortune to inspire her to become Britain's strongest schoolgirl.
Just two years ago,the condition left Laresce in so much pain that she couldn't even take part in sports.But now she has six British and World Champion powerlifting records.It's an incredible achievement.
Laresce's trainer Tania George said her condition is the secret to her success."She has more flexibility in her back than most people,which gives her the technique of bending her back strongly and safely.Most powerlifters would kill to try to bend their backs like Laresce.She has perfected the technique to lift incredibly heavy weights,"Tania said.
"I used to suffer a lot of pain from my hypermobility.I remember coming home from  school with pains in my knees,joints and hips.It would stop me doing normal things at schoo1.The pain would be so much that some nights I couldn't sleep at all and I just couldn't face going to school like that.And after each dislocation,I had to do six months of physiotherapy(理疗)to recover,"said Laresce.
However,since taking up the sport of powerlifting 18months ago she is now effectively  cured."really enjoyed the feeling of power I got and the excitement of people encouraging me    to do my very best,"she said.
"I've made lots of friends a It's an incredible feeling when everyone's cheering me on.It's the support of other people that makes the difference to winning.Becoming a champion was a big surprise-I just started off for fun and wasn't expecting anything.So to win six titles over just a few months was amazing."
24.We can learn from the passage that___.
A.Laresce is suffering a lot from hypermobility
B.hypermobility is helpful to increase one's strength
C.Laresce didn't go to school because of her illness
D.the flexibility in Laresce's back helps her to lift heavy weight
25.Laresce had to do long-time physiotherapy to___.
A.reduce the pains in knees and joints    
B.recover from joint dislocations
C.fall asleep easily during nights 
D.do normal things freely at school
26.From Laresce's words in the last paragraph we know that___.
A.Laresce was determined to become a champion
B.Laresce trained for a long time to win the titles
C.Laresce didn't expect to gain such a great success
D:Laresce's friends contributed a lot to her success
27.What could be the best title for this passage?___
A.A schoolgirl who turns misfortune into an advantage
B.Bendy-jointed teen becomes Britain's strongest schoolgirl
C.An inspiring girl who has made great achievements
D.A British girl with great spirit and determination.
▼优质解答
答案和解析
24-27.DBCB
24题答案:D考查细节推理,根据文章第三段的 has more flexibility in her back than most people,…She has perfected the technique to lift incredibly heavy weights.(她的背部比大多数人灵活…她有使能够举起令人难以置信的重量的技术完美).可知她的背部比大多数人灵活使得她能够完美的利用这个优势去举重,故本题答案为D选项.
25题答案:B考查细节推理,根据文章第四段的each dislocation,I had to do six months of physiotherapy(理疗)to recover.(每次脱臼后我都必须做六个月理疗来恢复.故本题答案为B选项.
26题答案:C考查细节推理,根据文章最后一段Being aa champion was a big surprise-I just started off for fun and wasn't expecting anything.(成为冠军很惊讶--我只是为了好玩而不是指望其它任何东西才开始的).可知她为自己成为冠军感到很惊讶,因为她做这些事只是为了好玩并不期待任何目的.故本题答案为C选项.
27题答案:B考查主旨大意,本文主要讲述了一个患有运动过度症的女孩在教练的指导下因能够完美利用超出常人的后背弯曲度而无意中成为举重冠军、学校最强女孩的故事;故本题答案为B选项.