早教吧作业答案频道 -->英语-->
InThailand(泰国),therearemanyelephants.Theyareveryuseful.Theycancarryheavythingssotheycanhelppeopledoalotofhardwork.Andtheyareveryclever.Theycanactanddance.Sometimestheycanplaywithpeople.Manypeo
题目详情
In Thailand(泰国),there are many elephants.They are very useful.They can carry heavy things so they can help people do a lot of hard work.And they are very clever.They can act and dance.Sometimes they can play with people.Many people go to Thailand to have fun with the elephants.It's very interesting.But do you know there is a festival for the elephants in Thailand?It is called Elephant Day.It comes at the third weekend of November.On that day.the elephants don't work or act.They can have a good rest.People give them much good food like fruit and vegetables.People also have some activities for them.On that day.the elephants can wear colourful clothes and eat nice food.They enjoy themselves a lot then.
76.In which country are there many elephants?___.
77.When is Elephant Day?___.
78.What food do people give elephants on Elephant Day?___.
79.What can the elephants wear on Elephant Day?___.
80.What do you think of elephants?___.
76.In which country are there many elephants?___.
77.When is Elephant Day?___.
78.What food do people give elephants on Elephant Day?___.
79.What can the elephants wear on Elephant Day?___.
80.What do you think of elephants?___.
▼优质解答
答案和解析
76.In Thailand.细节理解题.根据文章"In Thailand(泰国),there are many elephants."可知在泰国有很多的大象.故填In Thailand.
77.It comes at the third weekend of November.细节理解题.根据文章"It is called Elephant Day.It comes at the third weekend of November."可知大象节在11月份的第三个周末.故填It comes at the third weekend of November.
78.They give them much good food like fruit and vegetables.细节理解题.根据文章"People give them much good food like fruit and vegetables."可知在大象节,人们会提供给他们很多水果和蔬菜.故填They give them much good food like fruit and vegetables.
79.They can wear colourful clothes.细节理解题.根据文章"On that day.the elephants can wear colourful clothes and eat nice food."可知在这一天,他们可以穿五颜六色的衣服.故填They can wear colourful clothes.
80.They are useful and clever.(答案合理就正确)综合理解题.根据文章"They are very useful.They can carry heavy things so they can help people do a lot of hard work.And they are very clever.They can act and dance."可知大象很有用,可以帮助人们做很多困难的事情,比如运输重物.而且他们很聪明,能够表演和跳舞.此处言之有理即可.故填They are useful and clever.
77.It comes at the third weekend of November.细节理解题.根据文章"It is called Elephant Day.It comes at the third weekend of November."可知大象节在11月份的第三个周末.故填It comes at the third weekend of November.
78.They give them much good food like fruit and vegetables.细节理解题.根据文章"People give them much good food like fruit and vegetables."可知在大象节,人们会提供给他们很多水果和蔬菜.故填They give them much good food like fruit and vegetables.
79.They can wear colourful clothes.细节理解题.根据文章"On that day.the elephants can wear colourful clothes and eat nice food."可知在这一天,他们可以穿五颜六色的衣服.故填They can wear colourful clothes.
80.They are useful and clever.(答案合理就正确)综合理解题.根据文章"They are very useful.They can carry heavy things so they can help people do a lot of hard work.And they are very clever.They can act and dance."可知大象很有用,可以帮助人们做很多困难的事情,比如运输重物.而且他们很聪明,能够表演和跳舞.此处言之有理即可.故填They are useful and clever.
看了 InThailand(泰国)...的网友还看了以下:
如图1,△ABC是边长为4cm的等边三角形,点P,Q分别从顶点A,B同时出发,沿线段AB,BC运动 2020-05-13 …
高一一道证明题已知S是两个整数平方和的集合,即S={x|x=m^2+n^2},m、n∈Z求证:1、 2020-05-13 …
(2014•宿迁)如图,在直角梯形ABCD中,AB∥DC,∠ABC=90°,AB=8cm.BC=4 2020-06-12 …
如图,△ABC是边长为5cm的等边三角形,点P,Q分别从顶点A,B同时出发,沿线段AB,BC运动, 2020-06-18 …
设全集为I,若P并T=P(上面有一横杠)并S,则A.P并T并S=IB.P=T=S另外,P上面加一横 2020-07-08 …
C的一段程序如果输入两位或两位以上的数(假设位数为n)把这个数的后n-1位输出例如输入123输出2 2020-07-26 …
已知P,S,T均为U子集,若P并S的补集等于T并P的补集,则P,S,T关系为什么急求大已知P,S, 2020-07-30 …
5个选手P,Q,R,S,T举行一场赛跑.P胜Q,P胜R,Q胜S,并且T在P之后,Q之前跑完全程.谁不 2021-01-01 …
5个选手P、Q、R、S、T举行一场赛跑,P胜Q,Q胜R,并且T在P之后,Q之前跑完全程,谁不可能得第 2021-01-01 …
5个选手P,Q,R,S,T举行一场赛跑.P胜Q,P胜R,Q胜S,并且T在P之后,Q之前跑完全程.谁不 2021-01-01 …