早教吧作业答案频道 -->英语-->
Inafewyears,mostpeoplewillknowthatahealthy,happy,lovingfamilyisajoyanditisanecessarypartforbuildingastrongsociety.Buttherearestillsomepeoplewhodon’tbelievefamilylifecanbeanenjoyableexperience.Somepeo
题目详情
In a few years, most people will know that a healthy, happy, loving family is a joy and it is a necessary part for building a strong society. But there are still some people who don’t believe family life can be an enjoyable experience. Some people already accepted the idea of the “me generation” so they fail to understand that there is a time in life when they have to give up their time to something more valuable. At a time when adults need to think about the needs of their family, they will be doing other important things. Some people will spend too much time working for a more powerful car or a bigger house so that they can proudly say that they have them. Some will be doing dangerous things so that they may tell their stories to their friends, and others will recite things like “ I must become the best I can be.” or “I don’t want to be at the bottom.” The needs of their family will be forgotten and they never seem to have time for the family. Many people have not experienced a strong helpful perfect family life, so they have never discovered its worth. Many people have always experienced family life as a flight, so they can’t find time and energy for work. But it is really very important that we all expect good family relations. We need to realize and value the importance of what can be achieved by loving each other in the family. It is also important for our society to encourage family members to create happiness. 小题1:What does the writer expect family life to be like?
|
▼优质解答
答案和解析
小题1:A 小题1:B 小题1:D 小题1:C |
小题1:A细节题:从文章的第一段的句子:most people will know that a healthy, happy, loving family is a joy and it is a necessary part for building a strong society. Some people already accepted the idea of the “me generation” so they fail to understand that there is a time in life when they have to give up their time to something more valuable. 可看出作者认为家庭生活是愉快的。选A。 小题1:B推理题:从文章的句子:Some people already accepted the idea of the “me generation” so they fail to understand that there is a time in life when they have to give up their time to something more valuable.说明me generation是认为没有什么比自己更重要。 小题1:D推理题:从文章第三段的句子:Many people have not experienced a strong helpful perfect family life, so they have never discovered its worth.可知答案是D。 小题1:C推理题:从文章 的 最后一句话:It is also important for our society to encourage family members to create happiness.可以看出是想创造快乐的家庭很重要。选C。 |
看了 Inafewyears,mo...的网友还看了以下:
求几句英语祝福语!要求要有水平的!像Happy new year Happy 就不要求几句英语祝福 2020-05-14 …
What is your birthday with this year?A:all my fri 2020-05-16 …
Once there lived a farmer.He was the happiest man 2020-05-16 …
The child looked at his mother__because the meals 2020-05-16 …
She wasn't happy yesterday,I think.要把这个句子连成一句的话,应 2020-05-16 …
he makes me happy 和he makes me feel happy 大家帮我分析分 2020-05-16 …
Inafewyears,mostpeoplewillknowthatahealthy,happy, 2020-06-12 …
英语翻译1.He always looks ( ).Now he's looking ( )at 2020-06-27 …
为什么inthepastfewyears.和inafewyears一为什么inthepastfew 2020-07-20 …
as...as中间加原型?副词?根据句意,用括号所给单词的适当形式填空:Iwanttoliveas( 2020-12-10 …