早教吧作业答案频道 -->英语-->
阅读下面短文,在表格内的空白处填入合适的答案(每空格限填一词)Itseemsthatafamilyjustisn’tcomplete(完整的)withoutapet.Butifpetsaren’tsuitabletoafamily’slifestyleorenvironment,theycanqu
题目详情
阅读下面短文,在表格内的空白处填入合适的答案(每空格限填一词) It seems that a family just isn’t complete (完整的) without a pet. But if pets aren’t suitable to a family’s lifestyle or environment, they can quickly lead to problems such as stress or arguments (争执). To save yourself and your family such problems, treat this decision seriously. ![]() When choosing a pet, people must consider the family’s health. Many people are allergic (过敏的) to cats and dogs. Perhaps a dog or cat with short hair will be fine. And a dog might not be the best choice for a child who is naughty (顽皮的) because the dog might bite him or her. Some people can also have problems with certain pets. It’s a good idea to spend a little time with the pet around each member of the family before making your decision. Consider the quality of life of the pet, too. If a pet is used to having space to run around, it can quickly develop psychological (心理的) problems when it is kept in a small flat all day. If pets are allowed to run about in areas with lots of traffic, they can meet an early end. Cats shouldn’t be brought into homes that already have large dogs because they won’t be able to get along well with each other. The decision as to what kind of pet to choose is very important. If you find the right one to suit (适合) everyone in the family and their lifestyle, then it’s time to choose one. Remember that your decision is important because it can have effects that last for many years.
|
▼优质解答
答案和解析
小题1:family 小题2:long 小题3:good/wise 小题4:keep 小题5:kind |
小题1:细节理解题,根据文中语句“It seems that a family just isn’t complete (完整的) without a pet.”理解可知。 小题2:细节理解题,根据文中语句“Many people are allergic (过敏的) to cats and dogs. Perhaps a dog or cat with short hair will be fine.”理解可知。 小题3:细节理解题,根据文中语句“And a dog might not be the best choice for a child who is naughty (顽皮的) because the dog might bite him or her.”理解可知。 小题4:细节理解题,根据文中语句“If a pet is used to having space to run around, it can quickly develop psychological (心理的) problems when it is kept in a small flat all day.”理解可知。 小题5:细节理解题,根据文中语句“If you find the right one to suit (适合) everyone in the family and their lifestyle, then it’s time to choose one.”理解可知。 |
看了 阅读下面短文,在表格内的空白...的网友还看了以下:
在平面直角坐标系中,如果x与y都是整数,就称点(x,y)为整点,下列命题中错误的是:()①存在这样 2020-05-17 …
整理错乱句子在横线上填空八、整理下面错乱的句子,把按什么关系调整及调整后的顺序写在横线上。1、他的 2020-06-11 …
下面这副对联有明显的不工整的地方,再不改动字词的前提下,分别调整上下联词语的顺序,使上下联对仗工整 2020-06-16 …
楚州电力公司对“峰、谷电”价格进行调整,具体价格调整如下:王红家5月份用电120度,接调整前的价格 2020-06-18 …
受君之禄久降祯祥盈而不覆守之乃昌母怠毋傲志保安康找个学问高深的帮整理下句段外带分析下意思谢谢.我发 2020-06-20 …
下列说法正确的是()A正数和负数统称为有理数B0是整数但不是整数C0是最小的有理数D整数包括正整数 2020-06-27 …
自然数是()A正数,但不是整数B整数,但不是负整数C正数,又是整数D既不是正数,也不是整数下面说法 2020-07-09 …
下面这副对联有明显对得不工整的地方,在不改动字句的前提下,调整上下联词语顺序,使上下联对仗工整,合 2020-07-11 …
下列说法正确的是()a.整式abc没有系数b.x/2+y/3+z/4不是整式c.-2不是整式下列说 2020-08-02 …
下面这副对联有明显不工整的地方,在不改动字句的前提下,请分别调整上下联词语顺序,使之对仗工整,合乎对 2020-12-29 …