早教吧作业答案频道 -->英语-->
英语单选30-32题号:30题型:单选题本题分数:2.00内容:Researchershaveestablishedthatwhenpeoplearementallyengaged,biochemicalchangesoccurinthebrainthatallowittoactmoreeffectivelyincognitive(认知的)areassuchas
题目详情
英语单选30-32
题号:30 题型:单选题 本题分数:2.00
内容:
Researchers have established that when people are mentally engaged,biochemical changes occur in the brain that allow it to act more effectively in cognitive(认知的) areas such as attention and memory.This is true regardless of age.People will be alert(警觉的) and receptive (愿意接受的) if they are faced with information that gets them to think about things they are interested in.And someone with a history of doing more rather than less will go into old age more cognitively sound than someone who has not had an active mind.Many experts are so convinced of the benefits of challenging the brain that they are putting the theory to work in their own lives.“ The idea is not necessarily to learn to memorize enormous amounts of information,” says James Fozard,associate director of the National Institute on aging.“Most of us don’t need that kind of skill.Such specific training is of less interest than being able to maintain mental alertness.”Foard and others say they challenge their brains with different mental skills,both because they enjoy them and because they are sure that their range of activities will help the way their brains work.Gene Cohen,acting director of the same institute,suggests that people in their old age should engage in mental and physical activities individually as well as in groups.Cohen says that we are frequently advised to keep physically active as we age,but older people need to keep mentally active as well.Those who do are more likely to maintain their intellectual abilities and to be generally happier and better adjusted.“The point is ,you need to do both,” Cohen says,“Intellectual activity actually influences brain-cell health and size.” People who are cognitively healthy are those____.
选项:
a、who can remember large amounts of information
b、who are highly intelligent
c、whose minds are alert and receptive
d、who are good at recognizing different sounds
--------------------------------------------------------------------------------
题号:31 题型:单选题 本题分数:2.00
内容:
The findings of James and other scientists in their work____
选项:
a、remain a theory to be further proved
b、have been challenged by many other experts
c、have been generally accepted
d、are practiced by the researchers themselves
--------------------------------------------------------------------------------
题号:32 题型:单选题 本题分数:2.00
内容:
The subject of this passage can be ____.
选项:
a、important scientific principles
b、science and modern conveniences
c、science and civilization
d、discovery of scientific laws
题号:30 题型:单选题 本题分数:2.00
内容:
Researchers have established that when people are mentally engaged,biochemical changes occur in the brain that allow it to act more effectively in cognitive(认知的) areas such as attention and memory.This is true regardless of age.People will be alert(警觉的) and receptive (愿意接受的) if they are faced with information that gets them to think about things they are interested in.And someone with a history of doing more rather than less will go into old age more cognitively sound than someone who has not had an active mind.Many experts are so convinced of the benefits of challenging the brain that they are putting the theory to work in their own lives.“ The idea is not necessarily to learn to memorize enormous amounts of information,” says James Fozard,associate director of the National Institute on aging.“Most of us don’t need that kind of skill.Such specific training is of less interest than being able to maintain mental alertness.”Foard and others say they challenge their brains with different mental skills,both because they enjoy them and because they are sure that their range of activities will help the way their brains work.Gene Cohen,acting director of the same institute,suggests that people in their old age should engage in mental and physical activities individually as well as in groups.Cohen says that we are frequently advised to keep physically active as we age,but older people need to keep mentally active as well.Those who do are more likely to maintain their intellectual abilities and to be generally happier and better adjusted.“The point is ,you need to do both,” Cohen says,“Intellectual activity actually influences brain-cell health and size.” People who are cognitively healthy are those____.
选项:
a、who can remember large amounts of information
b、who are highly intelligent
c、whose minds are alert and receptive
d、who are good at recognizing different sounds
--------------------------------------------------------------------------------
题号:31 题型:单选题 本题分数:2.00
内容:
The findings of James and other scientists in their work____
选项:
a、remain a theory to be further proved
b、have been challenged by many other experts
c、have been generally accepted
d、are practiced by the researchers themselves
--------------------------------------------------------------------------------
题号:32 题型:单选题 本题分数:2.00
内容:
The subject of this passage can be ____.
选项:
a、important scientific principles
b、science and modern conveniences
c、science and civilization
d、discovery of scientific laws
▼优质解答
答案和解析
1.C
A:The idea is not necessarily to learn to memorize enormous amounts of information文中很清楚的说不是了
B:文章未提及,不是
C:cognitive areas such as attention and memory.四项中只此项较合适
D:选这项的应该是看到了这句话And someone with a history of doing more rather than less will go into old age more cognitively sound than someone who has not had an active mind.此处的sound是adj.译为成熟老练,并不是n.声音
2.D
该题是细节题,十分容易,答案在这句中 Many experts are so convinced of the benefits of challenging the brain that they are putting the theory to work in their own lives.
‘they are putting the theory to work in their own lives.’即‘are practiced by the researchers themselves ’
3.A
此题是主旨题,比较难,用排除法
BC两项涉及modern conveniences 与civilization与题无关,排除
scientific principles 与scientific laws皆有科学规则,原理之意
所以主要着落在discovery上文章是在陈述研究结果,而不是探寻过程
文章首句采用完成句式Researchers have established that when people are mentally engaged,所以,也排除
仅仅发表个人观点,对错不负责任,如果LZ把答案发给我确认就好了(笑)
A:The idea is not necessarily to learn to memorize enormous amounts of information文中很清楚的说不是了
B:文章未提及,不是
C:cognitive areas such as attention and memory.四项中只此项较合适
D:选这项的应该是看到了这句话And someone with a history of doing more rather than less will go into old age more cognitively sound than someone who has not had an active mind.此处的sound是adj.译为成熟老练,并不是n.声音
2.D
该题是细节题,十分容易,答案在这句中 Many experts are so convinced of the benefits of challenging the brain that they are putting the theory to work in their own lives.
‘they are putting the theory to work in their own lives.’即‘are practiced by the researchers themselves ’
3.A
此题是主旨题,比较难,用排除法
BC两项涉及modern conveniences 与civilization与题无关,排除
scientific principles 与scientific laws皆有科学规则,原理之意
所以主要着落在discovery上文章是在陈述研究结果,而不是探寻过程
文章首句采用完成句式Researchers have established that when people are mentally engaged,所以,也排除
仅仅发表个人观点,对错不负责任,如果LZ把答案发给我确认就好了(笑)
看了 英语单选30-32题号:30...的网友还看了以下:
怎么看极限是什么型的怎么看极限是哪一种型的不定式?0/∞型,∞/-∞型,0/0型,∞/∞型都怎么看 2020-04-11 …
人乳头瘤病毒(HPV)DNA基因分型检测报告患者信息:女 24岁 病情描述(发病时间、主要症状等) 2020-05-17 …
如何看明白人乳头瘤病毒(HPV)DNA基因分型检测报告检测方法:人乳头瘤病毒(HPV)基因分型检测 2020-05-17 …
基因频率计算A、a频率分别0.9、0.1后代AA、Aa、aa基因型频率分别是?若A变为0.6,a变 2020-07-26 …
密闭容器中X2+Y2=2Z反应密闭容器中如下反应:X2+Y2=2Z,(2为下角标,都气态),起始浓度 2020-10-31 …
如图所示,电源电动势E=9V,内电阻r=0.5Ω,电阻R1=5.0Ω、R2=3.5Ω、R3=6.0Ω 2020-11-08 …
有A.B两个圆柱体容器,最初在容器A里装有2升水,容器B是空的,现在往两个容器里以每分钟0.4升的4 2020-11-24 …
proe5.0的模具体积块中分型面为什么选择不了我用PROE5.0的,我是刚学的,我按流程做好参照模 2020-11-28 …
如图所示,甲、乙两个完全相同的圆柱形容器放在水平地面上,它们重2牛,底面积为0.01米2,容器高0. 2020-12-07 …
下表是两种类型的电话计费方式.类型收费方式都市通月租费25元,被叫免费,主叫:3分钟以内,收费0.2 2021-01-28 …