早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Wehavetoaccept(接受)thetruth:sometimes,wejustwarntoshoutoutloud.Forexample,weallhavedayslikethis:ourdoghasmadeamessonthefloorwejustcleaned,orourfriendcalledtotellusheorshecouldn'tcomeatthelas

题目详情
We have to accept(接受)the truth:sometimes,we just warn to shout out loud.
For example,we all have days like this:our dog has made a mess on the floor we just cleaned,or our friend called to tell us he or she couldn't come at the last minute when we had cooked dinner for him or her.We may be really angry but we tried to bear things like those.According to ancient Chinese wisdom(智慧),we should shout in a loud voice instead of keeping silent.In fact,it's good for our health.
"Chinese people have passed on the practice from ancient times to now as a part of traditional medicine,"said Mrs.Li,a 60-year-old woman from Hangzhou."My parents taught me to do this.It's a part of our folk(民间的)culture."
Mrs.Li is a member of a group of people who love shouting.Each morning,she and some of her friends climb to the top of a hill.and let out loud shouts before starting their daily exercise.They believe that shouting is good exercise for their lungs(肺)and it brings them a lot of fun
"Sometimes I shout out and other shout back,"said Mrs.Gu,another shouting lover."It makes you happy.You laugh and then you feel very comfortable."
Dr.Peter Calafiura,an American doctor,agrees that shouting can have a positive influence on people's health.
So,next time you start your morning run,why not try to shout out first?It will make you healthier.
66.The underlined word"bear"in Paragraph 2means"___"in Chinese.
A.纠正    B.忍受    C.铭记    D.杜绝
67.Mrs.Li learnt to shout to make herself feel better from___.
A.her parents    B.her teacher
C.Mrs.Gu    D.Dr.Peter Calafiura
68.Where does Mrs.Li shout every day?___
A.In a park.    B.At a square.    C.In her house.    D.On a hill.
69.What does Dr.Peter Calafiura think of shouting?___
A.It's great furl    B.It's good for people's health.
C.It's easy to learn,D.It's good exercise especially for kids.
70.The passage is mainly about___.
A.a shouting 1over    B.a shouting club
C.the advantages of shouting    D.the history of shouting.
▼优质解答
答案和解析
66-70:BADBC
66题答案:B 词汇题.根据第二段前面句子:We may be really angry 我们也许真的生气,后面but转折,应该是忍受,可知选B.
67题答案:A 细节理解题.根据第三段My parents taught me to do this.我的父母告诉我这么做,可知选A.
68题答案:D 细节理解题.根据第四段Each morning,she and some of her friends climb to the top of a hill and let out loud shouts before starting their daily exercise.每天早上,她和一些朋友爬到山顶,在开始日常锻炼前大声喊出来,可知选D.
69题答案:B 细节理解题.根据第六段Dr.Peter Calafiura,an American doctor,agrees that shouting can have a positive influence on people's health.,Peter Calafiura博士,一位美国医生,认同大喊能对人们的健康有积极影响,可知选B.
70题答案:C 主旨归纳题.文中最后一句:So,next time you start your morning run,why not try to shout out first?It will make you healthier,大喊会使你更健康,可知选C.