早教吧作业答案频道 -->英语-->
"Homestayisaformofstudyabroadprogram.Itallowsthevisitorstorentaroomfromalocal(当地的)familytobetterunderstandthelocallifestyle.Italsohelpstoimprovethevisitor'slanguageability,"saidateacherdu
题目详情
"Home stay is a form of study abroad program.It allows the visitors to rent a room from a local(当地的) family to better under stand the local lifestyle.It also helps to improve the visitor's language ability,"said a teacher during a school meeting last term."Students who wish to learn more about foreign cultures or to get foreign experience should join this kind of holiday.I am sure you won't be disappointed(失望的)."
After this special meeting,I always thought about this kind of holiday.Last month,I had a chance at last to go on such a holiday with some of my schoolmates and we went to London,a place where I had wanted to go since years ago.
As we were still young,we had a group leader who planned things for us and looked after us.After we got to London,we went to stay with different families.I was lucky that my host family(寄宿家庭) was a white couple who had a daughter about my age.They treated me as a daughter of their family during my stay there.They were interested in me and I learnt a lot of things from them,too.
The holiday was filled with activities every day.After breakfast,a local teacher would come to take us in his car.Then we would have classes or go on a sight-seeing trip to different places of interest like the Big Ben,the London Bridge,and the Buckingham palace.We would go back to our own homes after the activities.
The holiday was a valuable experience for me.I enjoyed every minute of it.Yet,time really flew fast.Three weeks later,we had to leave"home"for Hong Kong.
46.In the"home stay"program,a visitor can___.
A.learn more about holidays
B.understand his culture better
C.improve the language ability
D.take part in forei gn meeting
47.The writer had wanted to visit London since___.
A.last month
B.years ago
C.the special meeting
D.her stay abroad
48.The group leader should___.
A.make plans for the family
B.take care of the students
C.stay with different families
D.rent rooms to the students
49.The writer's host family___.
A.was very kind to her
B.went sight-seeing with her
C.had two white daughters
D.was interested in her activities
50.From the passage,we know that the writer___in London.
A.wished to stay a little longer
B.spent three weeks in her home
C.had classes in many interesting places
D.helped the teacher take the students in a car.
After this special meeting,I always thought about this kind of holiday.Last month,I had a chance at last to go on such a holiday with some of my schoolmates and we went to London,a place where I had wanted to go since years ago.
As we were still young,we had a group leader who planned things for us and looked after us.After we got to London,we went to stay with different families.I was lucky that my host family(寄宿家庭) was a white couple who had a daughter about my age.They treated me as a daughter of their family during my stay there.They were interested in me and I learnt a lot of things from them,too.
The holiday was filled with activities every day.After breakfast,a local teacher would come to take us in his car.Then we would have classes or go on a sight-seeing trip to different places of interest like the Big Ben,the London Bridge,and the Buckingham palace.We would go back to our own homes after the activities.
The holiday was a valuable experience for me.I enjoyed every minute of it.Yet,time really flew fast.Three weeks later,we had to leave"home"for Hong Kong.
46.In the"home stay"program,a visitor can___.
A.learn more about holidays
B.understand his culture better
C.improve the language ability
D.take part in forei gn meeting
47.The writer had wanted to visit London since___.
A.last month
B.years ago
C.the special meeting
D.her stay abroad
48.The group leader should___.
A.make plans for the family
B.take care of the students
C.stay with different families
D.rent rooms to the students
49.The writer's host family___.
A.was very kind to her
B.went sight-seeing with her
C.had two white daughters
D.was interested in her activities
50.From the passage,we know that the writer___in London.
A.wished to stay a little longer
B.spent three weeks in her home
C.had classes in many interesting places
D.helped the teacher take the students in a car.
▼优质解答
答案和解析
46.C:细节理解题.根据文章第一段的It also helps to improve the visitor's language ability.这个项目可以促进参观者的语言能力,选C.
47.B:细节理解题.由第二段a place where I had wanted to go since years ago,可知作者多年以前就想去伦敦,故选B.
48.B:细节理解题.根据文章第三段we had a group leader who planned things for us and looked after us,可知组长要做计划并且照顾我们,故选B.
49.A:细节理解题.根据文章第三段的They treated me as a daughter of their family during my stay there.可知这家人对我很好,选A.
50.A:推理判断题.根据最后一段.I enjoyed every minute of it.Yet,time really flew fast.我喜欢此次旅行的每一分钟,时间过得很快,判断我在伦敦过得很愉快,想多呆一会.选A.
47.B:细节理解题.由第二段a place where I had wanted to go since years ago,可知作者多年以前就想去伦敦,故选B.
48.B:细节理解题.根据文章第三段we had a group leader who planned things for us and looked after us,可知组长要做计划并且照顾我们,故选B.
49.A:细节理解题.根据文章第三段的They treated me as a daughter of their family during my stay there.可知这家人对我很好,选A.
50.A:推理判断题.根据最后一段.I enjoyed every minute of it.Yet,time really flew fast.我喜欢此次旅行的每一分钟,时间过得很快,判断我在伦敦过得很愉快,想多呆一会.选A.
看了 "Homestayisafo...的网友还看了以下:
如何用复数表示这些量?设A,B,C为三角形三顶点的复数,H,I,O,G,P分别表示垂心、内心、外心 2020-06-18 …
下列有关糖类和脂肪的元素组成的叙述中,正确的是()A.糖类只含C、H、O,而脂肪除含C、H、O三种 2020-06-25 …
(2014•重庆)已知C(s)+H2O(g)═CO(g)+H2(g)△H=akJ•mol-12C( 2020-07-09 …
约占细胞鲜重97%的主要元素的是()A.C、H、O、N、P、KB.C、H、O、N、S、CaC.C、 2020-07-14 …
一斜坡上有一高尔夫球场.斜坡的坡度为i=1:10.一球从斜坡底部O点被击起,飞行轨道是一条抛物线,轨 2020-10-30 …
下列选项中划线字读音正确的一项是()(3分)A.肇庆(zhào)拮据(jū)涸辙(hé)探骊得珠(l 2020-11-12 …
如何把O.H.I.O组成一句很酷的英文句子. 2020-11-26 …
请用F-I-S-H-I-L-O-V-E-Y-O-U为首字母的英文写一句话要求无语病,内容不限,并给出 2020-11-26 …
选出隔音符号用得不全对的一项()A.蚕蛾cán'é惨案cǎn'ànB.悲哀bēi'āi甘美ɡān'm 2020-12-06 …
将下列字母重新排列组将下列字母重新排列组成单词,完成句子.1.Daveishis(u,n,c,o,i 2020-12-17 …