早教吧作业答案频道 -->英语-->
Ifyou'rethinkingaboutreachingforanotherbiscuittogetyouthroughtheworkingday,thinkagain.Eatingunhealthysnacksatyourdeskmakesyoupileonalmosthalfastoneayear,asurveyhasrevealed.Thewaistlinesofwomensufferthemo
题目详情
If you're thinking about reaching for another biscuit to get you through the working day,think again.Eating unhealthy snacks at your desk makes you pile on almost half a stone a year,a survey has revealed.The waistlines of women suffer the most,with the average female putting on 6lb 3oz-the equivalent of a whole dress size-while men see their weight increase by 5lb 2oz.
The report into our eating habits found that,on average,we eat at least two snacks a day,with 30 per cent of us tucking into three or more.Women admit eating more than men,with a further 13 per cent of ladies scoffing four or more snacks a day.The research,by The Village Bakery,found biscuits are the most common vice,with 42 per cent regularly opening a pack,closely followed by chocolate (38 per cent),crisps (32 per cent) and cakes (13 per cent).
And office workers are worse than most.Cakes and biscuits brought into work by colleagues are one of the main temptations office staff give in to.In addition,33 per cent admit reaching for nibbles to cope with stress and 22 per cent say they need a sugar rush to perk them up in the afternoon.
Simon Staddon,of The Village Bakery,said:"We were aware time-poor office workers can find it difficult to easily access a nutritional lunch.But we were really shocked by the extent to which‘quick fix'lunches are affecting weight gain and general wellbeing.Popular mid-afternoon pick-me-ups such biscuits,chocolate and cakes are high in calories,fat and full of sugar,all of which affect your blood sugar levels and ultimately lead to weight gain."
The survey of 2,000 British men and women suggests we are often ashamed of our unhealthy eating.Twenty-four per cent of Britons admit lying about how many snacks they eat with 33 per cent of women lying,compared to 20 per cent of men.Unfortunately,it's not as if we are likely to do anything positive to counteract the sweet treats.
61.According to the passage,women usually put weight on first___
A.on the face
B.on the legs
C.on the feet
D.in the middle
62.What's the main reason of eating snacks in office?___
A.Colleagues eat them to save money.
B.Staff use them to cope with their lunch.
C.Colleagues often bring them to office.
D.Bosses invite staff to eat them.
63.Why do office workers eat a"quick fix"lunch?___
A.Because it has much of nutrition.
B.Because it has little effect on weight gain.
C.Because it has little effect on general wellbeing.
D.Because they have short time to have their lunches.
64.It can be inferred that British women are___.
A.less likely to lie on snacks than men
B.more likely to lie on snacks than men
C.more ashamed of eating snacks than men
D.less ashamed of eating snacks than men
65.What does the underlined word possibly mean?___
A.act against
B.appeal to
C.cope with
D.get in.
The report into our eating habits found that,on average,we eat at least two snacks a day,with 30 per cent of us tucking into three or more.Women admit eating more than men,with a further 13 per cent of ladies scoffing four or more snacks a day.The research,by The Village Bakery,found biscuits are the most common vice,with 42 per cent regularly opening a pack,closely followed by chocolate (38 per cent),crisps (32 per cent) and cakes (13 per cent).
And office workers are worse than most.Cakes and biscuits brought into work by colleagues are one of the main temptations office staff give in to.In addition,33 per cent admit reaching for nibbles to cope with stress and 22 per cent say they need a sugar rush to perk them up in the afternoon.
Simon Staddon,of The Village Bakery,said:"We were aware time-poor office workers can find it difficult to easily access a nutritional lunch.But we were really shocked by the extent to which‘quick fix'lunches are affecting weight gain and general wellbeing.Popular mid-afternoon pick-me-ups such biscuits,chocolate and cakes are high in calories,fat and full of sugar,all of which affect your blood sugar levels and ultimately lead to weight gain."
The survey of 2,000 British men and women suggests we are often ashamed of our unhealthy eating.Twenty-four per cent of Britons admit lying about how many snacks they eat with 33 per cent of women lying,compared to 20 per cent of men.Unfortunately,it's not as if we are likely to do anything positive to counteract the sweet treats.
61.According to the passage,women usually put weight on first___
A.on the face
B.on the legs
C.on the feet
D.in the middle
62.What's the main reason of eating snacks in office?___
A.Colleagues eat them to save money.
B.Staff use them to cope with their lunch.
C.Colleagues often bring them to office.
D.Bosses invite staff to eat them.
63.Why do office workers eat a"quick fix"lunch?___
A.Because it has much of nutrition.
B.Because it has little effect on weight gain.
C.Because it has little effect on general wellbeing.
D.Because they have short time to have their lunches.
64.It can be inferred that British women are___.
A.less likely to lie on snacks than men
B.more likely to lie on snacks than men
C.more ashamed of eating snacks than men
D.less ashamed of eating snacks than men
65.What does the underlined word possibly mean?___
A.act against
B.appeal to
C.cope with
D.get in.
▼优质解答
答案和解析
61.D.细节理解题.根据文章第一段第三句中的"The waistlines of women suffer the most"可知,女性的腰部变化最明显;故选D.
62.C.细节理解题.根据文章第三段的第二句"Cakes and biscuits brought into work by colleagues are one of the main temptations office staff give in to"可知由工作的同事带来的蛋糕和饼干是白领的主要诱惑,故选C.
63.D.细节理解题.根据文章第四段第一句中的"We were aware time-poor office workers can find it difficult to easily access a nutritional lunch"可知,他们吃午饭的时间很短;故选D.
64.B.推理判断题.根据文章最后一段第二句中的"how many snacks they eat with 33 per cent of women lying,compared to 20 per cent of men"可知大部分女性对吃零食的数量进行了隐瞒;故选B.
65.A.词义猜测题.通读全文,文章讲述了有关吃零食使人增加体重的情况.根据最后一段"Unfortunately,it's not as if we are likely to do anything positive to counteract the sweet treats"可知抵抗吃零食的情况并不会有所好转.故选A.
62.C.细节理解题.根据文章第三段的第二句"Cakes and biscuits brought into work by colleagues are one of the main temptations office staff give in to"可知由工作的同事带来的蛋糕和饼干是白领的主要诱惑,故选C.
63.D.细节理解题.根据文章第四段第一句中的"We were aware time-poor office workers can find it difficult to easily access a nutritional lunch"可知,他们吃午饭的时间很短;故选D.
64.B.推理判断题.根据文章最后一段第二句中的"how many snacks they eat with 33 per cent of women lying,compared to 20 per cent of men"可知大部分女性对吃零食的数量进行了隐瞒;故选B.
65.A.词义猜测题.通读全文,文章讲述了有关吃零食使人增加体重的情况.根据最后一段"Unfortunately,it's not as if we are likely to do anything positive to counteract the sweet treats"可知抵抗吃零食的情况并不会有所好转.故选A.
看了 Ifyou'rethinki...的网友还看了以下:
careless英[ˈkɛəlɪs]美[ˈkɛrlɪs]英['keələs]美['kerləs]网 2020-05-13 …
已知字母组合成英语单词1、e e t t i n h r 2、e e r a t w h 3、o 2020-05-14 …
英语单词填空1.时间状语:d-r-n-2.场所:b-s-s-o-f-r--e-a-t-e-t3.教 2020-07-14 …
推断题:现有如下反应(反应条件均不给),推断物质⑴A→B+C+D⑵C+E→C+F+D⑶D+G→H⑷ 2020-07-30 …
三元一次方程组a*x+b*y+c*z+d=0,e*x+f*y+g*z+h=0,i*x+j*y+k* 2020-08-03 …
完形填空B:Hi!39yourname?G:Myname40KelseyB:41it,please! 2020-10-30 …
一.看一看,将下列字母组成单词.1.t,o,e,f,n2.c,s,e,a,b,u,e3.l,e,p, 2020-10-31 …
已知直线l:y=k(x+2根号2)与圆x方+y方=4相交于A、B,O是原点.三角形ABO的面积为S已 2020-11-03 …
求分别以K、A、L、E、N、D、S开头的英文单词如题,分别以K、A、L、E、N、D、S开头的英文单词 2021-01-25 …
已知直线l:x-ky+2√2,圆C:x^2+y^2=4.(注:“2√2为2”为2乘以根号2,“x^2 2021-01-31 …