早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Reader’sDigestisamonthlymagazine.Beforethe1980sitbelongedtoaprivatelyheldcompanywhichwasstartedin1922byLilaBellWallaceandDewittWallace.ThismagazineissmallandeasytocarryjusthalfthesizeofmostAmeri

题目详情

Reader’s Digest is a monthly magazine. Before the 1980s it belonged to a privately held company which was started in 1922 by Lila Bell Wallace and Dewitt Wallace. This magazine is small and easy to carry just half the size of most American magazines which caused a phrase in 2005 “America in your pocket.” It is the best selling magazine in the USA. At present its circulation( 发行量 )in the USA has reached 10 million copies and the number of the readers there is 38 million. It also has 40 million overseas readers in more than another 70 countries.

This magazines focus( 焦点 ) is not news but more of cultural views because the editors think people now can get timely news from somewhere else. They hope this magazine can give readers something that is about special personal experiences something the readers can share with their families. In different countries this magazine provides a window to the world for the local( 当地的 ) readers. Some parts of the magazine are about the local customs and interests of the local readers. The other parts give the local readers information from all over the world.

1. How often does Reader’s Digest come out in the USA?

A. Once a year. B. Once a month.

C. Once a week. D. Once a day.

2. How many people all over the world read this magazine?

A. 38 million B. 40 million. C. 78 million. D. 108 million.

3. This magazine’s focus includes the following topics EXCEPT( 除了 ) ___________.

A. something about the timely news

B. some special personal experiences

C. some information from all over the world

D. the local customs and interests of the local readers

 

▼优质解答
答案和解析
1.B2.C 3.A

分 析:
这篇短文主要介绍了美国月刊读者文摘是最畅销的杂志。杂志的焦点不是新闻 而是更多的文化观点。他们 希望这本杂志可以给读者一些特殊的个人经历以和家人分享。1.Reader’s Digest is a monthly magazine读者文摘是月刊杂志。故选B.2.短文第一段its circulation(发行量)in the USA has reached 10 million copies and the number of the readers there is 38 million. It also has 40 million overseas readers in more than another 70 countries.描述,在美国有读者三千八百万,在海外有四千万,故总共有七千八百万读者。故选C。3.细节理解题。根据第二段This magazines focus(焦点) is not news but more of cultural views这个杂志的焦点不是新闻 而是更多的文化观点 因为编辑认为人们现在可以从其他地方获得及时的新闻。故选A
考点:
新闻报道类短文阅读