早教吧作业答案频道 -->英语-->
{"content":"Sometimeinthenextcentury\uff0cthefamiliarearly-newspaperonthefrontporch\uff08\u95e8\u5eca\uff09willdisappear\uff0eAndinsteadofreadingyournewspaper\uff0citwillreadtoyou\uff0eYou'llgetupandturnonthecomputerne
题目详情
{"content":"
Sometime in the next century\uff0cthe familiar early-newspaper on the front porch \uff08\u95e8\u5eca\uff09 will disappear\uff0eAnd instead of reading your newspaper\uff0cit will read to you\uff0eYou'll get up and turn on the computer newspaper just like switching on the TV An electronic voice will distribute stories about the latest events\uff0cguided by a program that selects the type of news you want\uff0eYou'll even get to choose the kind of voice you want to hear\uff0eWant more information on this brief story\uff1fA simple touch makes the entire text appear\uff0eSave it in your own personal computer if you like\uff0eThese are among the predictions from communication experts working on the newspapers of the future\uff0ePictured as part of broader home-based media and entertainment systems\uff0ccomputer newspapers will unite print and broadcast reporting\uff0cand offer news and analysis with video images of news events\uff0e
Most of the technology is available now\uff0cbut convincing more people that they don't need to read a newspaper is the next step\uff0eBut resistance to computer newspapers may be stronger from within journalism\uff0eSince it is such a cultural change\uff0cit may be that the present generation of journalists and publishers will have to die off before the next generation realizes that the newspaper industry is no longer a newspaper industry\uff0eTechnology is making the end of'traditional newspapers unavoidable\uff0e
Despite technological advances\uff0cit could take decades to replace newsprint with computer screens\uff0eIt might take 30t0 40years to complete the changeover because people need to buy computers and because newspapers have established financial interests in the paper industry\uff0e
" "questionList":{"1":{"type":1 "title":"Which of the following is NOT an advantage of computer newspapers\uff1f___" "answer":"\u7ec6\u8282\u7406\u89e3\u9898\uff0e\u6839\u636e\u6587\u7ae0\u7b2c\u4e8c\u53e5And instead of reading your newspaper\uff0cit will read to you\uff0e\u53ef\u77e5\u672a\u6765\u7684\u7535\u8111\u62a5\u7eb8\u5f88\u65b9\u4fbf\uff0e\u6240\u4ee5B\u6b63\u786e\uff0e\u6839\u636e\u7b2c4\u884cYou'll even \u00a0get to choose the kind of voice you want to hear\uff0e\u53ef\u77e5C\u6b63\u786e\uff1b\u6839\u636e5\uff0c6\u884cSave it in your own personal computer if you like\uff0e\u53ef\u77e5D\u9879\u6b63\u786e\uff0e\u53ea\u6709A\u9879\u5728\u6587\u7ae0\u91cc\u6ca1\u6709\u63d0\u53ca\uff1b\u6545\u9009A\uff0e" "options":{"A":"They are cheaper than traditional newspapers\uff0e" "B":"They are more convenient to read\uff0e" "C":"You can choose the kind of voice you want to hear\uff0e" "D":"You can easily save information for future use\uff0e"} "choose":"A"} "2":{"type":1 "title":"Which of the following is a reason why it will take a long time to complete the changeover\uff1f___" "answer":"\u63a8\u7406\u5224\u65ad\u9898\uff0e\u6839\u636e\u6587\u7ae0\u6700\u540e\u4e00\u6bb5Despite technological advances\uff0cit could take decades to replace newsprint with computer \u00a0screens\uff0e\u548cbecause people need to buy \u00a0computers and because newspapers have established financial interests in the paper industry\uff0e\u53ef\u77e5\u5b8c\u6210\u8fd9\u4e2a\u8f6c\u53d8\u7684\u4e3b\u8981\u56f0\u96be\u662f\u7535\u8111\u7684\u6d41\u884c\u9700\u8981\u8f83\u957f\u7684\u65f6\u95f4\uff1b\u6545\u9009C\uff0e" "options":{"A":"The technology is impossible now\uff0e" "B":"Computer newspaper s are too expensive\uff0e" "C":"The popularization of computers needs a long time\uff0e" "D":"Traditional newspapers are easier to read\uff0e"} "choose":"C"} "3":{"type":1 "title":"It can be inferred that journalists are against computer newspapers because___\uff0e" "answer":"\u63a8\u7406\u5224\u65ad\u9898\uff0e\u6839\u636e\u6587\u7ae0\u7b2c\u4e8c\u6bb5Since it is such a cultural change\uff0cit may be that the present generation of \u00a0journalists and publishers will have to die off before the next generation realizes that the \u00a0newspaper industry is no longer a newspaper industry\uff0eTechnology is making the end of'traditional newspapers unavoidable\u53ef\u77e5\u6765\u81ea\u8bb0\u8005\u7684\u62b5\u5236\u662f\u56e0\u4e3a\u73b0\u5728\u7684\u8bb0\u8005\u4e60\u60ef\u4e8e\u4f20\u7edf\u7684\u62a5\u7eb8\uff0c\u5bf9\u4e8e\u65b0\u6280\u672f\u6709\u62b5\u89e6\uff0e\u6545\u9009D\uff0e" "options":{"A":"they don't know how to use computers" "B":"they think computer newspapers take too much time to read" "C":"they think the new technology is bad" "D":"they have been trained to write For traditional newspapers"} "choose":"D"} "4":{"type":1 "title":"We can infer from the passage that___" "answer":"\u63a8\u7406\u5224\u65ad\u9898\uff0e\u6839\u636e\u6587\u7ae0\u7b2c\u4e8c\u6bb5\u6700\u540e\u4e00\u53e5Technology is making the end of'traditional newspapers unavoidable\u53ef\u77e5\u6280\u672f\u7684\u9769\u547d\u662f\u65e0\u6cd5\u907f\u514d\u7684\uff0e\u4e5f\u5c31\u662f\u8bf4\u65b0\u6280\u672f\u6700\u7ec8\u5c06\u53d6\u4ee3\u5c31\u6280\u672f\uff0e\u6545\u9009C\uff0e" "options":{"A":"all technological changes are good" "B":"new technologies don't always replace old ones" "C":"new technologies will eventually replace old ones" "D":"traditional newspapers are here to stay for another century[w&ww\uff0ez*zste%^p\uff0ecom\uff5e]"} "choose":"C"} "5":{"type":1 "title":"What is the best title of the passage\uff1f___" "answer":"\u4e3b\u65e8\u5927\u610f\u9898\uff0e\u672c\u6587\u4e3b\u8981\u53d9\u8ff0\u7684\u662f\u4e0b\u4e2a\u4e16\u7eaa\u7684\u62a5\u7eb8\u7684\u53d8\u5316\uff0c\u7531\u73b0\u5728\u7684\u7eb8\u8d28\u53d8\u6210\u4e86\u672a\u6765\u7684\u7535\u8111\u5c4f\u5e55\uff0e\u4ee5\u53ca\u4eba\u4eec\u5bf9\u4e8e\u8fd9\u4e00\u6280\u672f\u7684\u6001\u5ea6\uff0e\u6545\u9009B\uff0e" "options":{"A":"Computer newspapers are well liked\uff0e" "B":"Newspapers of the future will be on the computer\uff0e" "C":"Newspapers are out of fashion\uff0e" "D":"New communications technology\uff0e"} "choose":"B"}}}
Sometime in the next century\uff0cthe familiar early-newspaper on the front porch \uff08\u95e8\u5eca\uff09 will disappear\uff0eAnd instead of reading your newspaper\uff0cit will read to you\uff0eYou'll get up and turn on the computer newspaper just like switching on the TV An electronic voice will distribute stories about the latest events\uff0cguided by a program that selects the type of news you want\uff0eYou'll even get to choose the kind of voice you want to hear\uff0eWant more information on this brief story\uff1fA simple touch makes the entire text appear\uff0eSave it in your own personal computer if you like\uff0eThese are among the predictions from communication experts working on the newspapers of the future\uff0ePictured as part of broader home-based media and entertainment systems\uff0ccomputer newspapers will unite print and broadcast reporting\uff0cand offer news and analysis with video images of news events\uff0e
Most of the technology is available now\uff0cbut convincing more people that they don't need to read a newspaper is the next step\uff0eBut resistance to computer newspapers may be stronger from within journalism\uff0eSince it is such a cultural change\uff0cit may be that the present generation of journalists and publishers will have to die off before the next generation realizes that the newspaper industry is no longer a newspaper industry\uff0eTechnology is making the end of'traditional newspapers unavoidable\uff0e
Despite technological advances\uff0cit could take decades to replace newsprint with computer screens\uff0eIt might take 30t0 40years to complete the changeover because people need to buy computers and because newspapers have established financial interests in the paper industry\uff0e
" "questionList":{"1":{"type":1 "title":"Which of the following is NOT an advantage of computer newspapers\uff1f___" "answer":"\u7ec6\u8282\u7406\u89e3\u9898\uff0e\u6839\u636e\u6587\u7ae0\u7b2c\u4e8c\u53e5And instead of reading your newspaper\uff0cit will read to you\uff0e\u53ef\u77e5\u672a\u6765\u7684\u7535\u8111\u62a5\u7eb8\u5f88\u65b9\u4fbf\uff0e\u6240\u4ee5B\u6b63\u786e\uff0e\u6839\u636e\u7b2c4\u884cYou'll even \u00a0get to choose the kind of voice you want to hear\uff0e\u53ef\u77e5C\u6b63\u786e\uff1b\u6839\u636e5\uff0c6\u884cSave it in your own personal computer if you like\uff0e\u53ef\u77e5D\u9879\u6b63\u786e\uff0e\u53ea\u6709A\u9879\u5728\u6587\u7ae0\u91cc\u6ca1\u6709\u63d0\u53ca\uff1b\u6545\u9009A\uff0e" "options":{"A":"They are cheaper than traditional newspapers\uff0e" "B":"They are more convenient to read\uff0e" "C":"You can choose the kind of voice you want to hear\uff0e" "D":"You can easily save information for future use\uff0e"} "choose":"A"} "2":{"type":1 "title":"Which of the following is a reason why it will take a long time to complete the changeover\uff1f___" "answer":"\u63a8\u7406\u5224\u65ad\u9898\uff0e\u6839\u636e\u6587\u7ae0\u6700\u540e\u4e00\u6bb5Despite technological advances\uff0cit could take decades to replace newsprint with computer \u00a0screens\uff0e\u548cbecause people need to buy \u00a0computers and because newspapers have established financial interests in the paper industry\uff0e\u53ef\u77e5\u5b8c\u6210\u8fd9\u4e2a\u8f6c\u53d8\u7684\u4e3b\u8981\u56f0\u96be\u662f\u7535\u8111\u7684\u6d41\u884c\u9700\u8981\u8f83\u957f\u7684\u65f6\u95f4\uff1b\u6545\u9009C\uff0e" "options":{"A":"The technology is impossible now\uff0e" "B":"Computer newspaper s are too expensive\uff0e" "C":"The popularization of computers needs a long time\uff0e" "D":"Traditional newspapers are easier to read\uff0e"} "choose":"C"} "3":{"type":1 "title":"It can be inferred that journalists are against computer newspapers because___\uff0e" "answer":"\u63a8\u7406\u5224\u65ad\u9898\uff0e\u6839\u636e\u6587\u7ae0\u7b2c\u4e8c\u6bb5Since it is such a cultural change\uff0cit may be that the present generation of \u00a0journalists and publishers will have to die off before the next generation realizes that the \u00a0newspaper industry is no longer a newspaper industry\uff0eTechnology is making the end of'traditional newspapers unavoidable\u53ef\u77e5\u6765\u81ea\u8bb0\u8005\u7684\u62b5\u5236\u662f\u56e0\u4e3a\u73b0\u5728\u7684\u8bb0\u8005\u4e60\u60ef\u4e8e\u4f20\u7edf\u7684\u62a5\u7eb8\uff0c\u5bf9\u4e8e\u65b0\u6280\u672f\u6709\u62b5\u89e6\uff0e\u6545\u9009D\uff0e" "options":{"A":"they don't know how to use computers" "B":"they think computer newspapers take too much time to read" "C":"they think the new technology is bad" "D":"they have been trained to write For traditional newspapers"} "choose":"D"} "4":{"type":1 "title":"We can infer from the passage that___" "answer":"\u63a8\u7406\u5224\u65ad\u9898\uff0e\u6839\u636e\u6587\u7ae0\u7b2c\u4e8c\u6bb5\u6700\u540e\u4e00\u53e5Technology is making the end of'traditional newspapers unavoidable\u53ef\u77e5\u6280\u672f\u7684\u9769\u547d\u662f\u65e0\u6cd5\u907f\u514d\u7684\uff0e\u4e5f\u5c31\u662f\u8bf4\u65b0\u6280\u672f\u6700\u7ec8\u5c06\u53d6\u4ee3\u5c31\u6280\u672f\uff0e\u6545\u9009C\uff0e" "options":{"A":"all technological changes are good" "B":"new technologies don't always replace old ones" "C":"new technologies will eventually replace old ones" "D":"traditional newspapers are here to stay for another century[w&ww\uff0ez*zste%^p\uff0ecom\uff5e]"} "choose":"C"} "5":{"type":1 "title":"What is the best title of the passage\uff1f___" "answer":"\u4e3b\u65e8\u5927\u610f\u9898\uff0e\u672c\u6587\u4e3b\u8981\u53d9\u8ff0\u7684\u662f\u4e0b\u4e2a\u4e16\u7eaa\u7684\u62a5\u7eb8\u7684\u53d8\u5316\uff0c\u7531\u73b0\u5728\u7684\u7eb8\u8d28\u53d8\u6210\u4e86\u672a\u6765\u7684\u7535\u8111\u5c4f\u5e55\uff0e\u4ee5\u53ca\u4eba\u4eec\u5bf9\u4e8e\u8fd9\u4e00\u6280\u672f\u7684\u6001\u5ea6\uff0e\u6545\u9009B\uff0e" "options":{"A":"Computer newspapers are well liked\uff0e" "B":"Newspapers of the future will be on the computer\uff0e" "C":"Newspapers are out of fashion\uff0e" "D":"New communications technology\uff0e"} "choose":"B"}}}
▼优质解答
答案和解析
46.A.细节理解题.根据文章第二句And instead of reading your newspaper,it will read to you.可知未来的电脑报纸很方便.所以B正确.根据第4行You'll even get to choose the kind of voice you want to hear.可知C正确;根据5,6行Save it in your own personal computer if you like.可知D项正确.只有A项在文章里没有提及;故选A.
47.C.推理判断题.根据文章最后一段Despite technological advances,it could take decades to replace newsprint with computer screens.和because people need to buy computers and because newspapers have established financial interests in the paper industry.可知完成这个转变的主要困难是电脑的流行需要较长的时间;故选C.
48.D.推理判断题.根据文章第二段Since it is such a cultural change,it may be that the present generation of journalists and publishers will have to die off before the next generation realizes that the newspaper industry is no longer a newspaper industry.Technology is making the end of'traditional newspapers unavoidable可知来自记者的抵制是因为现在的记者习惯于传统的报纸,对于新技术有抵触.故选D.
49.C.推理判断题.根据文章第二段最后一句Technology is making the end of'traditional newspapers unavoidable可知技术的革命是无法避免的.也就是说新技术最终将取代就技术.故选C.
50.B.主旨大意题.本文主要叙述的是下个世纪的报纸的变化,由现在的纸质变成了未来的电脑屏幕.以及人们对于这一技术的态度.故选B.
47.C.推理判断题.根据文章最后一段Despite technological advances,it could take decades to replace newsprint with computer screens.和because people need to buy computers and because newspapers have established financial interests in the paper industry.可知完成这个转变的主要困难是电脑的流行需要较长的时间;故选C.
48.D.推理判断题.根据文章第二段Since it is such a cultural change,it may be that the present generation of journalists and publishers will have to die off before the next generation realizes that the newspaper industry is no longer a newspaper industry.Technology is making the end of'traditional newspapers unavoidable可知来自记者的抵制是因为现在的记者习惯于传统的报纸,对于新技术有抵触.故选D.
49.C.推理判断题.根据文章第二段最后一句Technology is making the end of'traditional newspapers unavoidable可知技术的革命是无法避免的.也就是说新技术最终将取代就技术.故选C.
50.B.主旨大意题.本文主要叙述的是下个世纪的报纸的变化,由现在的纸质变成了未来的电脑屏幕.以及人们对于这一技术的态度.故选B.
看了{"content":"Som...的网友还看了以下:
{"content":"Sometimeinthenextcentury\uff0cthefamil 2021-02-05 …