早教吧作业答案频道 -->英语-->
Britainwasarichcountryahundredandfiftyyearsago.Therewereafewveryrichpeoplewhoreceivedmoneyfromlandorinvestment(投资),anddidnotneedtowork.Theyusedtohavelargenumbersofservantstolookafterthem.Therew
题目详情
Britain was a rich country a hundred and fifty years ago.There were a few very rich people who received money from land or investment (投资),and did not need to work.They used to have large numbers of servants to look after them.There were also many middle-class people,who worked as businessmen or as doctors or lawyers.They usually had several servants to clean their houses and cook their meals.But there were also many poor people,and there was a big gap between the rich and the poor.The poor had very difficult lives.Many worked as servants.They used to be paid little,and they had to work long hours.But at least they lived in a warm house and were well fed.
Those who worked in factories were often less lucky.They used to work many hours a day,in dangerous and unhealthy conditions.But,even so,they did not use to earn enough to feed their families.They often lived in slums (贫民窟) which were built cheaply by the factory owners.The worst paid people were those who worked on the farms.At certain times of the year,they did not use to earn anything because there was no work for them to do.
Life for the poor was not always bad.There were kind farmers and factory owners who helped their workers.And many people cared for the poor.One of them was Charles Dickens,the famous British writer.When he was young,his family was always short of money.His father was a clerk,who used to spend more than he earned.When Dickens was eleven,his father was sent to prison; and Dickens had to work in a factory.At this time,very young children used to work in factories and mines (矿),and clean chimneys.
36.According to the passage,lawyers were middle-class people who___.
A.used to be paid little
B.used to have large numbers of servants
C.used to have several servants
D.worked in dangerous and unhealthy conditions
37.Sometimes people working on the farm could not find work to do because___.
A.it was not a busy season
B.they were lazy
C.they could not work hard
D.they asked for high pay
38.The reason why Dickens'father was put into prison is___.
A.that he stole things from a shop or a factory
B.not mentioned in the passage
C.that he made much money
D.that he was accused (指控) of killing.
Those who worked in factories were often less lucky.They used to work many hours a day,in dangerous and unhealthy conditions.But,even so,they did not use to earn enough to feed their families.They often lived in slums (贫民窟) which were built cheaply by the factory owners.The worst paid people were those who worked on the farms.At certain times of the year,they did not use to earn anything because there was no work for them to do.
Life for the poor was not always bad.There were kind farmers and factory owners who helped their workers.And many people cared for the poor.One of them was Charles Dickens,the famous British writer.When he was young,his family was always short of money.His father was a clerk,who used to spend more than he earned.When Dickens was eleven,his father was sent to prison; and Dickens had to work in a factory.At this time,very young children used to work in factories and mines (矿),and clean chimneys.
36.According to the passage,lawyers were middle-class people who___.
A.used to be paid little
B.used to have large numbers of servants
C.used to have several servants
D.worked in dangerous and unhealthy conditions
37.Sometimes people working on the farm could not find work to do because___.
A.it was not a busy season
B.they were lazy
C.they could not work hard
D.they asked for high pay
38.The reason why Dickens'father was put into prison is___.
A.that he stole things from a shop or a factory
B.not mentioned in the passage
C.that he made much money
D.that he was accused (指控) of killing.
▼优质解答
答案和解析
36.C 细节理解题. 根据文章第一段内容They used to have large numbers of servants to look after them.There were also many middle-class people,who worked as businessmen or as doctors or lawyers 在以前的英国,有那么一群人一直都有几个仆人照顾他们的生活起居,他们就是中产阶级、做着经商和律师的工作.结合选项,答案为C.
37.A 细节理解题. 根据文章第二段内容The worst paid people were those who worked on the farms.At certain times of the year,they did not use to earn anything because there was no work for them to do.那些农民在一年里的某些日子里因为农厂没有活儿而"失业",即没有工作做,故选A.
38.B 推理判断题.根据文章最后一段His father was a clerk,who used to spend more than he earned.When Dickens was eleven,his father was sent to prison,可知Dickens'father 曾经是一个职员,平日的花费比所挣得的工资多,后来就被送进监狱.并未提到具体的原因,故选B.
37.A 细节理解题. 根据文章第二段内容The worst paid people were those who worked on the farms.At certain times of the year,they did not use to earn anything because there was no work for them to do.那些农民在一年里的某些日子里因为农厂没有活儿而"失业",即没有工作做,故选A.
38.B 推理判断题.根据文章最后一段His father was a clerk,who used to spend more than he earned.When Dickens was eleven,his father was sent to prison,可知Dickens'father 曾经是一个职员,平日的花费比所挣得的工资多,后来就被送进监狱.并未提到具体的原因,故选B.
看了Britainwasarich...的网友还看了以下:
求教英语若干题,QAQ辩音1.r{ea}dbr{ea}d()2.st{u}dentb{ui}ldi 2020-05-20 …
∵EM是⊙O的切线,怎么推出EB•EC=EM2①?,看题后回答.(2005•温州)如图,已知四边形 2020-05-21 …
椭圆(x^2/9)+(y^2/m)=1(9>m>0)和双曲线(x^2/9)-(y^2/n)=1的离 2020-06-03 …
如果O+O=U+U+U,O+Z=U+U+U+U,那么Z+Z+U=()个O.如果设U=6,那么O=( 2020-06-18 …
如下页图是一个隧道横截面,它的形状是以点o为圆心的圆的一部分,如果M是⊙o中的弦CD的中点,EM经 2020-07-05 …
一道关于圆的数学题.在RT△ABC,角C=90°角B=30°,O是AB上的一点,OA=m,圆O的半 2020-07-26 …
给出几个字母,请把他们拼写成一个单词,1、t,s,e,n,u,d2、m,u,b,o,b,s,e, 2020-10-31 …
大气臭氧层的反应是:O+O3=2O2△H,该反应的能量变化如图所示,下列叙述中,正确的是()A.O+ 2020-10-31 …
一个作简谐运动的质点在平衡位置O点附近振动,当质点从O点向某一侧运动时,经过3s第一次过M点,再向前 2020-12-15 …
《假如给我三天阳光》中有意义的句子,并附感悟,字数(包括原句)250——350不等如题,O(∩∩)O 2020-12-19 …