早教吧作业答案频道 -->英语-->
Thekoala,oneofAustralia’smosttreasuredcreatures,isintrouble.Affectedbyhabitat(栖居地)lossandclimatechange,likemanyotheruniquelyAustraliananimals,koalasarebeingsqueezedintosmallerregions.Butatpresent,iti
题目详情
The koala, one of Australia’s most treasured creatures, is in trouble. ![]() Affected by habitat (栖居地) loss and climate change, like many other uniquely Australian animals, koalas are being squeezed into smaller regions. But at present, it is a deadly disease, a somewhat silent killer that causes a further decline in the koala population, that is worrying many scientists about the fate of the koala. The killer is Chlamydia, which has caused symptoms in up to 50 percent of the wild koalas, with probably even more infected (感染) but not showing symptoms. It has been particularly severe in Queensland, where nearly all koalas are infected. The disease causes many symptoms including eye infections, which can lead to blindness, making it difficult for them to find their primary food. Treating Chlamydia in wild koalas is a challenge. There is no treatment available for it. Only a small percentage of the animals can be treated successfully and returned to the wild. Besides, there is no national plan in Australia to save the koala; it is up to each region to make management plans for its koala population. The good news is that researchers are working to test a vaccine (疫苗) that would help prevent further spread. If all goes well, plans can be carried out to distribute the vaccine more widely. But it’s impossible to vaccinate (给注射疫苗) all wild koalas. Another possibility would be to make vaccine distribution a routine part of treatment for the thousands of koalas brought into care centers every year after they are injured by cars or dogs. While it is a combination of problems that are affecting the wild koala population, many experts believe this vaccine would be an important step in helping koalas survive longer. It may be enough time to give researchers a chance to solve some of the other problems facing Austalia’s koalas. 小题1:Which isn’t considered the main cause of koala’s population decline?
|
▼优质解答
答案和解析
小题1:B 小题2:A 小题3:D 小题4:C |
文章讲述的正是考拉所面临的严重问题,栖息地和气候变化,尤其是一种特殊的疾病对考拉的影响。 小题1:B 细节题。根据第二段Affected by habitat (栖居地) loss and climate change,以及第三段The killer is Chlamydia可知ACD是主要原因,而B则不是。 小题2:A 段落大意题。这一段讲述的正是这种病对于考拉的允许及其结果。 小题3:D 细节题。根据倒数第三段最后一句But it’s impossible to vaccinate (给注射疫苗) all wild koalas.可知D正确。 小题4:C 推理题。根据文章最后一句It may be enough time to give researchers a chance to solve some of the other problems facing Austalia’s koalas.可知C正确。 |
看了Thekoala,oneofA...的网友还看了以下:
下列关于两栖动物叙述,不正确的素:下列关于两栖动物叙述,不正确的素:A、两栖动物的幼体生活在水中, 2020-04-26 …
帮忙修改一篇英语作文,要表达准确地道Inthepast,whenapersonsaid“Iampo 2020-06-14 …
请你阅读下面诗句:"栖树一群鸦,鸦树不知数,三只栖一树,五只没去处,五只栖—树,闲了—棵树,请你仔 2020-06-19 …
菜根谭中原文的读音菜根谭中又一句是这样的"栖守道德者,寂寞一时"中的"栖"字的读音是什么?我查了字 2020-06-24 …
两栖动物不能完全适应陆地生活,主要原因是()A.两栖动物的体温不恒定B.两栖动物的生殖发育离不开水 2020-06-27 …
中国红富士之乡----烟台栖霞!!!!!烟台是中国著名的“水果之乡”。在中国,“烟台苹果莱阳梨”是 2020-06-29 …
阅读理解。Thekoala.oneofAustralia'smosttreasuredcreatu 2020-07-20 …
ThekoalaisoneofAustralia'smosttreasuredcreatures,w 2020-12-12 …
Thekoala,oneofAustralia’smosttreasuredcreatures,is 2020-12-23 …
ThekoalaisoneofAustralia’smosttreasuredcreatures,w 2020-12-23 …