早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

阅读理解AndraRushamemberoftheMohawkIndiantribe(部落)ofOntarioCanadawasraised30milesoutsideDetroitnotfarfromhergrandparentsandtheirOntarioreservation(印第安人

题目详情

阅读理解

  Andra Rush a member of the Mohawk Indian tribe(部落)of Ontario Canada was raised 30 miles outside Detroit not far from her grandparents and their Ontario reservation(印第安人保留地).When the teenage Rush visited the reservation for the first time she was struck by the poverty and lack of hope.“I really wanted to make a difference ”she says.

  She graduated from the University of Michigan in 1982 and took a nursing job.But she was disappointed with the low pay and within a year she was pursuing an MBA.That summer she interned(作实习生)at an air freight(货运)company where the speed of package pickups and deliveries drove profits.“I thought I could do that better ” Rush says.

  She used her credit cards and borrowed $5 000 from her parents to buy a van and two used pickup trucks.She accepted every delivery job that came her way and worked nursing shifts on weekends.

  Within six months Rush had ten employees and customers like Ford and GM were paying her to fetch small packages from the airport.Ford was the first to offer her a job trucking parts between its plants and suppliers.

   Rush kept a single-minded focus on meeting deadlines -no matter what.In the wake of 9·11 when increased security stalled(拖延)traffic for hours on Detroit’s largest bridge she hired ships to get her trucks across the Detroit River.

  By 2001 many of Rush’s 1 000 employees were Native Americans working alongside people of every background.But she felt she hadn’t done enough.So she joined forces with a Canadian parts maker to design and fit auto parts.She located the plants near reservations creating opportunities where they were needed most.By 2009 her auto parts business was bringing in $370 million.

  Rush is 49 now and still working hard.“I love my job ”she says.“I like the fact that you can keep challenging yourself-and then suddenly you lift your head and it’s been 25 years.”

(1)

When first visiting the reservation young Rush felt _________.

[  ]

A.

sorry

B.

pleased

C.

nervous

D.

curious

(2)

After her internship at the air freight company Rush _________.

[  ]

A.

acquired an MBA

B.

started a transport business

C.

worked as a full-time nurse

D.

became a worker at the airport

(3)

The underlined part in Paragraph 5 means that _________.

[  ]

A.

Rush was never late for meetings

B.

Rush believed in the importance of meetings

C.

Rush tried hard to guarantee on-time deliveries

D.

Rush would accept every delivery job

(4)

We learn from the passage that Rush _________.

[  ]

A.

only employs Native Americans in her company

B.

is the owner of a famous international auto maker

C.

believes she would do better if she had better opportunities

D.

tries hard to help Native Americans on reservations

(5)

The underlined word “they” in Paragraph 6 refers to _________.

[  ]

A.

Native Americans

B.

parts

C.

reservations

D.

opportunities

英语
作业帮用户2017-04-27 举报

扫二维码下载作业帮

拍照搜题,秒出答案,一键查看所有搜题记录

我是二维码 扫描下载二维码
▼优质解答
答案和解析
答案:1.A;2.B;3.C;4.D;5.D;
解析:
(1) 推理判断题。根据第一段第二句When the teenage Rush visited the reservation for the first time,she was struck by the poverty and lack of hope.可推知,十几岁的Rush第一次参观印第安人保留地时,看到的景象让她心里很难过。 (2) 细节理解题。根据第三段可知,实习之后,Rush开办了一家运输公司。 (3) 句意理解题。根据第五段可知,Rush总是努力保证准时完成货运任务。本段第二句话的意思是:9·11事件之后,安全措施的加强导致底特律最大的桥上交通不畅,她就雇船让她的卡车渡过底特律河。 (4) 推理判断题。根据第一段和第六段可知,Rush的企业致力于帮助在保留地居住的印第安人。 (5) 代词指代题。creating opportunities where they were needed most的意思是:为最需要就业机会的地方提供了机会。故they指代的是opportunities。
看了阅读理解AndraRusham...的网友还看了以下: