早教吧作业答案频道 -->英语-->
Hello,everyone.Aproblemwithteenagers'safetybecomesseriousbecausetheschoolviolence(暴力)happensmoreofteninsomeareas.WeareplanningtobuildanorganizationnamedSchoolWatchtomakesurethatstudentshaveasafeenvironm
题目详情
Hello,everyone.A problem with teenagers'safety becomes serious because the school violence (暴力) happens more often in some areas.We are planning to build an organization named School Watch to make sure that students have a safe environment.Please be part of our plan!
31.School Watch can help its members___.
A.save the environment
B.organize sports activities
C.improve the quality of school life
D.go on school trips
32.Anyone can become a member of School Watch because___.
A.everyone may have problems
B.everyone can give help to others
C.everyone needs to make some friends
D.everyone needs help with his homework
33.The best school watcher can get___.
A.much money
B.many books for free
C.lots of friends
D.a lot of prizes
34.If you want to be a member of School Watch,you should___.
A.check the website
B.be good at your schoolwork
C.talk to the headmaster
D.talk to the director of the plan in your grade
35.We can see the passage in___.
A.newspapers
B.storybooks
C.fashion magazines
D.Sports news.
What is School Watch? School Watch is a volunteer project in our school.It helps us stop violence and improve the quality of school life.It will keep yourself and your schoolmates safe.The other members of School Watch care for you and your classroom and you do the same for them. |
Is it for everyone? Anybody can become a member of School Watch because everyone has something to offer. |
What else can it do? School Watch makes it possible for us not only to help each other but also to make friends with each other.Some members may offer to help schoolmates who have problems with their homework. |
Who is the Best School Watcher? Our school will look for the Best School Watcher and give him or her lots of prizes.You could be the one! |
How do you start? To be part of this plan,the only thing you need to do is to talk to the director of the plan in your grade.You can check the official website at www.schoolwatch.com if you want to get more information. |
A.save the environment
B.organize sports activities
C.improve the quality of school life
D.go on school trips
32.Anyone can become a member of School Watch because___.
A.everyone may have problems
B.everyone can give help to others
C.everyone needs to make some friends
D.everyone needs help with his homework
33.The best school watcher can get___.
A.much money
B.many books for free
C.lots of friends
D.a lot of prizes
34.If you want to be a member of School Watch,you should___.
A.check the website
B.be good at your schoolwork
C.talk to the headmaster
D.talk to the director of the plan in your grade
35.We can see the passage in___.
A.newspapers
B.storybooks
C.fashion magazines
D.Sports news.
▼优质解答
答案和解析
31.C细节理解题.根据School Watch is a volunteer project in our school.It helps us stop violence and improve the quality of school life可知这个项目可以帮助我们停止暴力,提高学校生活质量,故答案为:C.
32.B细节理解题.根据Anybody can become a member of School Watch because everyone has something to offer可知每个人都有东西可提供,也就是可以为其他人帮助,故答案为:B.
33.D细节理解题.根据Our school will look for the School Watcher and give him or her lots of prizes可知我们最好的学校的School Watcher会得到很多奖品,故答案为:D.
34.D细节理解题.根据To be part of this plan,the only thing you need to do is to talk to the director of the plan in your grade.可知要想成为其中一员,你唯一需要做的就是和你的计划主任谈一谈.故答案为:D.
35.A理解推断题.根据可文章内容We are planning to build an organization named School Watch to make sure that students have a safe environment.Please be part of our plan!可知本文介绍了School Watch 并且呼吁学生们加入,应该是在报纸上的文章,故答案为:A.
32.B细节理解题.根据Anybody can become a member of School Watch because everyone has something to offer可知每个人都有东西可提供,也就是可以为其他人帮助,故答案为:B.
33.D细节理解题.根据Our school will look for the School Watcher and give him or her lots of prizes可知我们最好的学校的School Watcher会得到很多奖品,故答案为:D.
34.D细节理解题.根据To be part of this plan,the only thing you need to do is to talk to the director of the plan in your grade.可知要想成为其中一员,你唯一需要做的就是和你的计划主任谈一谈.故答案为:D.
35.A理解推断题.根据可文章内容We are planning to build an organization named School Watch to make sure that students have a safe environment.Please be part of our plan!可知本文介绍了School Watch 并且呼吁学生们加入,应该是在报纸上的文章,故答案为:A.
看了Hello,everyone....的网友还看了以下:
关于x的分式方程x-x分之一=t-t分之一的解为x1=t,x2=﹣t分之一:x+x分之一=t+t分 2020-05-01 …
下列划线字的注音完全正确的一项是()A.蓊蓊郁郁(wěng)瞠目结舌(táng)绕树三匝(zhā) 2020-05-14 …
连词成句:1myself,about,is,hard,it,writing 2.don"t,I,w 2020-05-14 …
已知字母组合成英语单词1、e e t t i n h r 2、e e r a t w h 3、o 2020-05-14 …
如图1所示,竖直放置的轻质弹簧一端固定,另一端与质量为m的小物块连接,在竖直向上的拉力T作用下,物 2020-06-11 …
ATTITUDE(心态) :A+T+T+I+T+U+D+E= 1%+20%+20%+9%+20%+ 2020-07-18 …
函数f(x)=x2-2x+2在闭区间[t,t+i]上的最大值记为g(t),试写g(t)的函数表达试 2020-08-01 …
轻绳小球模型,小球到达最高点的条件,v>√gr时,绳的弹力T的方向轻绳小球的模型:求小球能达到最高点 2020-12-18 …
下列语句中:①m=x3-x2②T=T×I③32=A④A=A+2⑤a=b=4其中是赋值语句的个数为() 2020-12-31 …
下列语句中:①m=x3-x2②T=T×I③32=A④A=A+2⑤A=2•(B+1)=2B+2⑥P=[ 2020-12-31 …