早教吧作业答案频道 -->英语-->
Abeerpipeline.Itsoundslikeanalelover'swildestdream.It'snolongerafantasyintheBelgiancityofBruges,wheretheworld'sfirstbeerpipelineopenedlastweek.Thetwo-milepipeconnectstheDeHalveMaanbrewery(啤酒厂)int
题目详情
A beer pipeline.It sounds like an ale lover's wildest dream.It's no longer a fantasy in the Belgian city of Bruges,where the world's first beer pipeline opened last week.
The two-mile pipe connects the De Halve Maan brewery (啤酒厂)in the city's historic center with a bottling plant in the suburbs.
It's a practical solution to the logistical nightmare of having trucks thundering daily through the narrow cobbled (铺有鹅卵石的)streets of a medieval town,the brewery said.The old town of Bruges is a UNESCO World Heritage Site.De Halve Maan is one of the fastest growing breweries in Belgium,and the traffic it was generating was becoming unsustainable.
The pipeline means the brewery can stay in its current location within the town center,where it has been brewing for the past 500 years.The last beer tanker left the brewery last week,De Halve Maan said.
The pipeline was partly financed by a crowdfunding campaign,which raised more than 300,000 euros of the four million needed.De Halve Maan said it set a record for crowdfunding in Belgium.
The pipeline is 3,276 meters(2miles) long,and runs 34 meters(111feet) below the surface at its deepest point.It passes under the town's historic canals and ramparts.Roughly 8,000 liters of beer,enough to fill 24,000 bottles,flows through the pipeline in an hour.
It is equipped with the latest technology to ensure the quality of the beer is maintained throughout its journey.It also has a cleaning and flushing system to keep the pipe clean.
24.What's the meaning of the underlined word"unsustainable"in Paragraph 3?___
A.Difficult to maintain.
B.Very inconvenient.
C.Easy to reach.
D.In good condition.
25.What's the reason for building a beer pipeline?___
A.To transport beer more easily.
B.To reduce transportationcosts.
C.To provide people with fresh beer.
D.To protect the narrow cobbled streets.
26.How many bottles can be filled in a minute by the beer pipeline?___
A.200.
B.400.
C.1,200.
D.2,400.
27.From the passage we can infer___.
A.the De Halve Maan brewery is the fastest growing brewery in Belgium
B.the beer pipeline was totally financed by a crowdfunding campaign
C.the beer pipeline connects the De Halve Maan brewery with different restaurants
D.the De Halve Maan brewery which lies in the city's historic center has a long history.
The two-mile pipe connects the De Halve Maan brewery (啤酒厂)in the city's historic center with a bottling plant in the suburbs.
It's a practical solution to the logistical nightmare of having trucks thundering daily through the narrow cobbled (铺有鹅卵石的)streets of a medieval town,the brewery said.The old town of Bruges is a UNESCO World Heritage Site.De Halve Maan is one of the fastest growing breweries in Belgium,and the traffic it was generating was becoming unsustainable.
The pipeline means the brewery can stay in its current location within the town center,where it has been brewing for the past 500 years.The last beer tanker left the brewery last week,De Halve Maan said.
The pipeline was partly financed by a crowdfunding campaign,which raised more than 300,000 euros of the four million needed.De Halve Maan said it set a record for crowdfunding in Belgium.
The pipeline is 3,276 meters(2miles) long,and runs 34 meters(111feet) below the surface at its deepest point.It passes under the town's historic canals and ramparts.Roughly 8,000 liters of beer,enough to fill 24,000 bottles,flows through the pipeline in an hour.
It is equipped with the latest technology to ensure the quality of the beer is maintained throughout its journey.It also has a cleaning and flushing system to keep the pipe clean.
24.What's the meaning of the underlined word"unsustainable"in Paragraph 3?___
A.Difficult to maintain.
B.Very inconvenient.
C.Easy to reach.
D.In good condition.
25.What's the reason for building a beer pipeline?___
A.To transport beer more easily.
B.To reduce transportationcosts.
C.To provide people with fresh beer.
D.To protect the narrow cobbled streets.
26.How many bottles can be filled in a minute by the beer pipeline?___
A.200.
B.400.
C.1,200.
D.2,400.
27.From the passage we can infer___.
A.the De Halve Maan brewery is the fastest growing brewery in Belgium
B.the beer pipeline was totally financed by a crowdfunding campaign
C.the beer pipeline connects the De Halve Maan brewery with different restaurants
D.the De Halve Maan brewery which lies in the city's historic center has a long history.
▼优质解答
答案和解析
24.A,词义猜测题,根据前文提到having trucks thundering daily through the narrow cobbled (铺有鹅卵石的)streets of a medieval town,让笨重的卡车穿梭于中世纪小镇鹅卵石道上简直是噩梦,可以猜测该词意思为"难以维持",故答案为A.
25.D,推理判断题,根据句子It's a practical solution to the logistical nightmare of having trucks thundering daily through the narrow cobbled (铺有鹅卵石的)streets of a medieval town可知,建立啤酒管道是为了保护狭窄的鹅卵石街道,故答案为D.
26.B,推理判断题,根据句子Roughly 8,000 liters of beer,enough to fill 24,000 bottles,flows through the pipeline in an hour.可知,一小时可以装满2.4万个瓶子,因此一分钟可以装满400个瓶子,故答案为B.
27.D,细节理解题,根据句子the De Halve Maan brewery (啤酒厂)in the city's historic center 可知啤酒厂在城市的历史中心,以及 it has been brewing for the past 500 years可知,其有着悠久的历史,故答案为D.
25.D,推理判断题,根据句子It's a practical solution to the logistical nightmare of having trucks thundering daily through the narrow cobbled (铺有鹅卵石的)streets of a medieval town可知,建立啤酒管道是为了保护狭窄的鹅卵石街道,故答案为D.
26.B,推理判断题,根据句子Roughly 8,000 liters of beer,enough to fill 24,000 bottles,flows through the pipeline in an hour.可知,一小时可以装满2.4万个瓶子,因此一分钟可以装满400个瓶子,故答案为B.
27.D,细节理解题,根据句子the De Halve Maan brewery (啤酒厂)in the city's historic center 可知啤酒厂在城市的历史中心,以及 it has been brewing for the past 500 years可知,其有着悠久的历史,故答案为D.
看了Abeerpipeline.I...的网友还看了以下:
在循环双链表的p所指节点之后插入s所直接点操作A,p->next=s;s->prior=p;p->n 2020-03-31 …
一道高一必修五的关于数列的数学题,选B.如果P是一个等比数列的前n项之积,S是这个等比数列的前n项 2020-04-26 …
设有字母序列{Q, D,F,X,A,,P,B,N,Y,M,C,W },请写出按归并排序方法对该序列进 2020-05-23 …
已知A,B,C是函数f(x)=2/x图像上的点,过点A、B、C分别作x轴的垂线AM、BN、CP,垂 2020-06-02 …
虚空藏菩萨咒下面拼音帮我翻出来虚空藏咒注音:ānǐ,luóshépí.qiánfúsuōshépí 2020-07-03 …
已知全集S和集合M,N,P.M=N在S中的补集N=P在S中的补集,则M与P的关系是?A、M=P在S 2020-07-30 …
自点M(1,0)引直线交椭圆x^2/4+y^2=1于A,B两点,直线l:x=4与x轴交于点N设点A 2020-08-01 …
反证法:已知m,n,p都是正整数,求证:在三个数a=m/(n+p),b=n/(p+m),c=p/( 2020-08-01 …
如图所示,在通有恒定电流的螺线管内有一点P,过P点的磁感线方向一定是()A.从螺线管的N极指向S极B 2020-12-17 …
英文单词分类填空动物类1.O()t()p()s2.k()t()e()3.l()b()t()r4.a( 2021-02-05 …