早教吧作业答案频道 -->英语-->
阅读下面短文,并用英语回答问题(请注意每小题后面的词数要求).Therewasonceanoldanddeepwell.Peoplegotwaterbydroppingabucket(木桶)tiedtoarope.Theropepassedoverawheeljustabovethewell.O
题目详情
阅读下面短文,并用英语回答问题(请注意每小题后面的词数要求).
There was once an old and deep well.People got water by dropping a bucket(木桶) tied to a rope.The rope passed over a wheel just above the well.On the other side of the rope was another bucket.
A strong pull brought one bucket to the top while the other down to the water.They always passed each other on the way up and down,but never had time to speak.
At last,the rope became worn.So a new rope had to be put in its place.While this was being done,the two buckets were left standing together near the well.
"What a boring life we have!"said one bucket to the other."I am quite tired of it.No matter how full we come up,we are always sent down empty."
But the other bucket laughed and said,"What a funny way you have of looking at things!Don't you see that whenever we are sent down empty,we always come up full?'
Boys and girls sometimes talk like these two buckets.You may hear one of them say,"Just as we are having a good game,we are made to stop and go to work again.""Yes,"the other will reply,"but as soon as work is over,we always get to go out and have fun again."
There are two ways of looking at things.If you want to be happy,look at the bright side.
88.What were the buckets tied to?(不超过10个词)___
89.Where did the two buckets talk with each other?(不超过10个词)___
90.What does the story tell us?(不超过15个词)___.

There was once an old and deep well.People got water by dropping a bucket(木桶) tied to a rope.The rope passed over a wheel just above the well.On the other side of the rope was another bucket.
A strong pull brought one bucket to the top while the other down to the water.They always passed each other on the way up and down,but never had time to speak.
At last,the rope became worn.So a new rope had to be put in its place.While this was being done,the two buckets were left standing together near the well.
"What a boring life we have!"said one bucket to the other."I am quite tired of it.No matter how full we come up,we are always sent down empty."
But the other bucket laughed and said,"What a funny way you have of looking at things!Don't you see that whenever we are sent down empty,we always come up full?'
Boys and girls sometimes talk like these two buckets.You may hear one of them say,"Just as we are having a good game,we are made to stop and go to work again.""Yes,"the other will reply,"but as soon as work is over,we always get to go out and have fun again."
There are two ways of looking at things.If you want to be happy,look at the bright side.
88.What were the buckets tied to?(不超过10个词)___
89.Where did the two buckets talk with each other?(不超过10个词)___
90.What does the story tell us?(不超过15个词)___.

▼优质解答
答案和解析
88.A rope.细节理解题,根据People got water by dropping a bucket(木桶) tied to a rope可知人有把木桶拴在一根绳子上,故答案为:A rope.
89.Near the well.细节理解题,根据the two buckets were left standing together near the well.可知两个水桶在井边说话,故答案为:Near the well.
90.If you want to be happy,look at the bright side.主旨大意题,根据文章最后一句可知本文告诉我们:如果你想快乐,就要看光明的一面,故答案为:If you want to be happy,look at the bright side.
89.Near the well.细节理解题,根据the two buckets were left standing together near the well.可知两个水桶在井边说话,故答案为:Near the well.
90.If you want to be happy,look at the bright side.主旨大意题,根据文章最后一句可知本文告诉我们:如果你想快乐,就要看光明的一面,故答案为:If you want to be happy,look at the bright side.
看了阅读下面短文,并用英语回答问题...的网友还看了以下:
选出下列字音有误的一项:()A.稔知rěn妊娠rènchēn冗长rǒngB.缫丝sāo稼穑jiàs 2020-05-17 …
数组Q[n]用来表示一个循环队列,f为当前队列头元素的前一位置,r为队尾元素的位置,假定队列中元素 2020-06-28 …
线性方程组Ax=b,有唯一解的充要条件是R(A)=R(A,b)=n,现在R(A)=n,则b怎样才能 2020-07-13 …
设每次试验成功的概率为p(0<p<1),重复进行试验n次,取得r(1≤r≤n)次失败的概率为()A 2020-07-18 …
下列各项中注音有误的一项是()A.shāo艄公讥诮qiào茕茕孑立qióngB.rù被褥繁文缛节r 2020-07-23 …
小王想用分期付款的方式购买一套价值P万元的商品房.月利率为r,分n月等额还清(按复利计息),小王每 2020-07-23 …
什么是二项式的通式?在二项式定理(a+b)^n=C(n,0)a^n+C(n,1)a^(n-1)b+ 2020-07-31 …
已知(1-ax)n展开式的第r,r+1,r+2三项的二次式系数构成等差数列,第n+1-r与第n+2 2020-07-31 …
对四组变量y和x进行线性相关检验,已知n是观测值组数,r是相关系数.①n=7,r=0.9545;② 2020-08-02 …
线性代数,A是m乘以n矩阵,非齐次线性方程Ax=b有解的充分条件是r(A)=m.why?r(A)小于 2020-11-22 …