早教吧作业答案频道 -->物理-->
AThirstyGhostMr.Brownboughtasmallhousetwoweeksago.Butheisgoingtosellitnowbecausehethinksthatisunusual.Hetoldmethathecouldnotgotosleeponenightbecauseheheardastrangenoisecomingfromthelivingroom.
题目详情
A Thirsty Ghost
Mr. Brown bought a small house two weeks ago. But he is going to sell it now because he thinks that is unusual. He told me that he could not go to sleep one night because he heard a strange noise coming from the living room.The next morning after he moved into it, he found that the doors were open widely and the furniture had been moved. He remembered that he had turned the lights off before he went to bed, but they were still on in the morning. He also said that he had found five empty whisky bottles which the ghost must have drunk the night before.
When I suggested that maybe some villagers came in for a free drink, Mr. Brown shook his head. The villagers told him that they never drank whisky even if he gave it to them without any money. They said ghosts maybe like drinking it.
Mr. Brown built a house two weeks ago.
He heard a strange noise in the kitchen.
He wants to sell the house because he thought there was a ghost in the room.
The villagers bought some whisky from Mr. Brown.
Mr. Brown believed the writer's words.
▼优质解答
答案和解析
【分析】1. 根据文章第一句,是“bought”而不是“built”,考查对文章理解能力。2. 根据文章第一段最后一句,是“from the living room”,考查判断分析能力。3. 综合文章一二两段,得出是正确的。考查综合能力。4....
看了 AThirstyGhostM...的网友还看了以下:
新概念第二册47课Lesson47Athirstyghost嗜酒的鬼魂Apublichousewh 2020-04-27 …
AThirstyGhostMr.Brownboughtasmallhousetwoweeksago 2020-05-13 …
为什么有些要加been而有些不要加?Apublichousewhichwasrecentlybou 2020-07-25 …