早教吧作业答案频道 -->英语-->
Allboysandgirlslikegoodstories.IamsurethatallchildrenwhoreadTheUglyDucklingwillbegladtoknowsomethingaboutthe‘KingofStoryTellers’,whowroteitforthem.Thousandsandthousandsofchildrenhavereadthisstory,onl
题目详情
All boys and girls like good stories.I am sure that all children who read The Ugly Duckling will be glad to know something about the‘King of Story Tellers’,who wrote it for them.Thousands and thousands of children have read this story,only to ask for it again and again.It has travelled the wide world over,and has been told in every country.
Hans Christian Andersen,the author of“The Ugly Duckling,”was born in Denmark.If you look on a map,you will see this little country in northern Europe.There,in the little village of Odense,he spent his boyhood.His father and mother were very poor.The family lived in two little rooms near the top of a house,where his father worked as a shoemaker.
On the roof was a box filled with earth.In this box his mother planted her vegetables.Little Hans loved to walk with his father in the woods,where he could pick wild flowers and hear the birds sing.His father read to him when his work was done,or told him stories.What his father did helped him open up a new world.
Once,when Hans was still a child,he went into a wheat field with his mother and a number of children,to pick the rest wheat which the reapers(收割机) had left in the field.While they were busy picking only a small amount of wheat for each of them,an angry bailiff(看守者) came rushing into the field,armed with a whip(鞭子).All ran,as fast as they could,away from the angry man. Little Hans was barefoot,and the sharp stalks(茎秆) of the wheat plants which had been cut down,cut his feet so that he could not get away.
Unafraid,the boy faced the angry man and his upraised whip.“How dare you hit me when you know God sees you?”he cried,looking fearlessly into the face of the angry bailiff.The whip came down,but not on little Hans.The bailiff admired the boy’s courage,and praised him for it.He sent him home with gifts,rather than punishments.
While Hans was still a boy,his kind father died.Then Hans and his mother were left alone,to care for each other.
“What will you do,Hans?”the mother asked“Would you like to become a tailor?”
“No,mother,”the boy answered;“I will go to Copenhagen and study.One day I shall write books.”
“But where will the money be found to pay your way?”asked the mother.
“I will work,and God will take care of me,”Hans replied.
So the boy left his native village and walked all the way to Copenhagen,which was very far.
81.What did Hans’father do in the woods when the work was done?___
A.He gathered wild flowers with Hans.
B.He taught Hans to make shoes.
C.He read books or told stories to Hans.
D.He picked remaining wheat with Hans.
82.Why didn’t the bailiff hit Hans?___
A.Because he was afraid of Hans.
B.Because he was too angry.
C.Because Hans gave him some gifts.
D.Because he admired Hans’courage.
83.What do you think the meaning of the underline sentence“Little Hans was barefoot”is?___
A.There was something wrong with Little Hans’feet.
B.Little Hans did not wear shoes.
C.Little Hans was a disabled boy.
D.Little Hans’feet were cut by a sharp knife.
84.Which of the following is NOT true according to the passage?___
A.Little Hans’father made a living by making shoes.
B.Little Hans’father made a good difference to his life.
C.Little Hans is a brave and smart boy.
D.Little Hans’father would pay his way to Copenhagen.
85.What do you think Hans’life would be like in Copenhagen?___
A.Hard.
B.Relaxing.
C.Colourful.
D.Lonely.
Hans Christian Andersen,the author of“The Ugly Duckling,”was born in Denmark.If you look on a map,you will see this little country in northern Europe.There,in the little village of Odense,he spent his boyhood.His father and mother were very poor.The family lived in two little rooms near the top of a house,where his father worked as a shoemaker.
On the roof was a box filled with earth.In this box his mother planted her vegetables.Little Hans loved to walk with his father in the woods,where he could pick wild flowers and hear the birds sing.His father read to him when his work was done,or told him stories.What his father did helped him open up a new world.
Once,when Hans was still a child,he went into a wheat field with his mother and a number of children,to pick the rest wheat which the reapers(收割机) had left in the field.While they were busy picking only a small amount of wheat for each of them,an angry bailiff(看守者) came rushing into the field,armed with a whip(鞭子).All ran,as fast as they could,away from the angry man. Little Hans was barefoot,and the sharp stalks(茎秆) of the wheat plants which had been cut down,cut his feet so that he could not get away.
Unafraid,the boy faced the angry man and his upraised whip.“How dare you hit me when you know God sees you?”he cried,looking fearlessly into the face of the angry bailiff.The whip came down,but not on little Hans.The bailiff admired the boy’s courage,and praised him for it.He sent him home with gifts,rather than punishments.
While Hans was still a boy,his kind father died.Then Hans and his mother were left alone,to care for each other.
“What will you do,Hans?”the mother asked“Would you like to become a tailor?”
“No,mother,”the boy answered;“I will go to Copenhagen and study.One day I shall write books.”
“But where will the money be found to pay your way?”asked the mother.
“I will work,and God will take care of me,”Hans replied.
So the boy left his native village and walked all the way to Copenhagen,which was very far.
81.What did Hans’father do in the woods when the work was done?___
A.He gathered wild flowers with Hans.
B.He taught Hans to make shoes.
C.He read books or told stories to Hans.
D.He picked remaining wheat with Hans.
82.Why didn’t the bailiff hit Hans?___
A.Because he was afraid of Hans.
B.Because he was too angry.
C.Because Hans gave him some gifts.
D.Because he admired Hans’courage.
83.What do you think the meaning of the underline sentence“Little Hans was barefoot”is?___
A.There was something wrong with Little Hans’feet.
B.Little Hans did not wear shoes.
C.Little Hans was a disabled boy.
D.Little Hans’feet were cut by a sharp knife.
84.Which of the following is NOT true according to the passage?___
A.Little Hans’father made a living by making shoes.
B.Little Hans’father made a good difference to his life.
C.Little Hans is a brave and smart boy.
D.Little Hans’father would pay his way to Copenhagen.
85.What do you think Hans’life would be like in Copenhagen?___
A.Hard.
B.Relaxing.
C.Colourful.
D.Lonely.
▼优质解答
答案和解析
81.答案:C.细节理解题.根据His father read to him when his work was done,or told him stories可知他的爸爸在工作完成后给他读书或者讲故事,故选C.
82.答案:D.细节理解题.根据The bailiff admired the boy’s courage,and praised him for it.He sent him home with gifts,rather than punishments.看守者是佩服男孩的勇气,才没有打他,故选D.
83.答案:B.英汉互译题.根据and the sharp stalks(茎秆) of the wheat plants which had been cut down,cut his feet so that he could not get away.可知已经被砍下来的锋利的秸秆割伤了他的脚让他无法脱身.故可知barefoot表示光着脚的没穿鞋子的,故答案是B.
84.答案:D.判断正误题.根据While Hans was still a boy,his kind father died.可知他的父亲已经去世,故不会给他付路费,故答案是D.
85.答案:A.推理判断题.根据But where will the money be found to pay your way?”asked the mother和So the boy left his native village and walked all the way to Copenhagen,which was very far.可知小汉斯去哥本哈根的路费都没有,故可猜测他在哥本哈根的生活会艰难,故选A.
82.答案:D.细节理解题.根据The bailiff admired the boy’s courage,and praised him for it.He sent him home with gifts,rather than punishments.看守者是佩服男孩的勇气,才没有打他,故选D.
83.答案:B.英汉互译题.根据and the sharp stalks(茎秆) of the wheat plants which had been cut down,cut his feet so that he could not get away.可知已经被砍下来的锋利的秸秆割伤了他的脚让他无法脱身.故可知barefoot表示光着脚的没穿鞋子的,故答案是B.
84.答案:D.判断正误题.根据While Hans was still a boy,his kind father died.可知他的父亲已经去世,故不会给他付路费,故答案是D.
85.答案:A.推理判断题.根据But where will the money be found to pay your way?”asked the mother和So the boy left his native village and walked all the way to Copenhagen,which was very far.可知小汉斯去哥本哈根的路费都没有,故可猜测他在哥本哈根的生活会艰难,故选A.
看了 Allboysandgirl...的网友还看了以下:
inti,j,e,f,s,r,k,sum=0,a,b,i1,j1,t,t1,t2;t1=-(10* 2020-05-13 …
数据结构-广义表1、广义表A(a,(b,c,(d,e,f),(),g,h,(r,s,t))的长度, 2020-05-14 …
超级难算的数学题12*A+13*B+14*C+15*D+16*E+19*F+24*G+32*H+* 2020-05-14 …
在正方形ABCD中AB=6,E,F,G,H,分别是AB,BC,CD,DA上的点,且EB=FC=GD 2020-05-16 …
集装箱规格的表述如下:40'FlatRackF/S-H40'FlatRackF/S请问后面的F/S 2020-05-22 …
已知三角形的顶点是A(5,6),B(-1,0),C(1,4),直线L平行于AB,且交AC,BC分别 2020-06-04 …
用以下英文宇母填在上a,a,a,a,a,a,b,e,e,d,e,e,e,e,e,e,f,g,g用以 2020-06-24 …
这5道题用波兰式表达(1)A*(B-C)+T/(D+E)-F/(S*H)(2)A/(B*C(E+F 2020-07-08 …
关于电阻决定式中L与S的含义一个边长为a,横截面积为S,电阻率为ρ的正方形导体ABCD,AB、BC 2020-07-29 …
英语:下1.将下联打乱的字母组成单词,并写出汉语意思1.a,e,h,g,c,n[]2.e,i,s,t 2020-12-10 …