早教吧作业答案频道 -->英语-->
Whenhewas11yearsold.helovedfishinginthelakenearhisfamily'shouse.Onthedaybeforebass(鲈鱼)seasonbegan,heandhisfatherwentfishing;intheevening.Whenhisrodbentover,heknewsomethinghugewasontheother
题目详情
When he was 11 years old.he loved fishing in the lake near his family's house.
On the day before bass (鲈鱼) season began,he and his father went fishing; in the evening.When his rod bent over,he knew something huge was on the other end.His father watched with admiration as the boy skillfully pulled the fish in Finally,he lifted it from the water.It was the largest one he had ever seen.but it was a bass.
The boy and his father looked at the handsome fish.The father lit a match and .It was 10pm-two hours before bass season began.The father looked at the fish.then at the boy.
-You'11have to put it back,son,"he said.
"Dad!"cried the boy.
"There will be other fish,"said his father.
"Not as big as this one,"cried the boy.
He looked around the lake. No other fishermen or boats were anywhere around.He looked again at his father's determined face.Even though no one had seen them,the boy knew that the decision was not negotiable( 可商量的).He slowly lowered the fish back into the water.
The bass swam away.The boy thought that he would never again see such a great fish.
That was 34years ago.Today,the boy is a successful architect in New York City.His father's house is still there by the lake.He takes his own son and daughters fishing there.
He has never again caught such a large fish as the one he landed that night long ago.But he does see that same fish again and again.Every time he faces a question of right and wrong,he thinks of what his father has taught him.
71.What did the boy catch that evening?( no more than 3words)
___
72.Fill in the blank in the text with proper words.( no more than 4words)
___
73.Why did the father ask his son to put the bass back?(no more than l0words)
___
74.Explain the underlined sentence in the text in English.
___
75.What lesson did the father teach the boy?( no more than l0words)
___.
On the day before bass (鲈鱼) season began,he and his father went fishing; in the evening.When his rod bent over,he knew something huge was on the other end.His father watched with admiration as the boy skillfully pulled the fish in Finally,he lifted it from the water.It was the largest one he had ever seen.but it was a bass.
The boy and his father looked at the handsome fish.The father lit a match and .It was 10pm-two hours before bass season began.The father looked at the fish.then at the boy.
-You'11have to put it back,son,"he said.
"Dad!"cried the boy.
"There will be other fish,"said his father.
"Not as big as this one,"cried the boy.
He looked around the lake. No other fishermen or boats were anywhere around.He looked again at his father's determined face.Even though no one had seen them,the boy knew that the decision was not negotiable( 可商量的).He slowly lowered the fish back into the water.
The bass swam away.The boy thought that he would never again see such a great fish.
That was 34years ago.Today,the boy is a successful architect in New York City.His father's house is still there by the lake.He takes his own son and daughters fishing there.
He has never again caught such a large fish as the one he landed that night long ago.But he does see that same fish again and again.Every time he faces a question of right and wrong,he thinks of what his father has taught him.
71.What did the boy catch that evening?( no more than 3words)
___
72.Fill in the blank in the text with proper words.( no more than 4words)
___
73.Why did the father ask his son to put the bass back?(no more than l0words)
___
74.Explain the underlined sentence in the text in English.
___
75.What lesson did the father teach the boy?( no more than l0words)
___.
▼优质解答
答案和解析
71.A big bass 细节理解题.根据文章第二段内容he lifted it from the water.It was the largest one he had ever seen,but it was a bass他将鱼竿拉起,发现自己钓到了一条从未见到的很大的鲈鱼.
72.look at his watch 推理判断题.文章讲述了作者和父亲夜晚去钓鱼,空格处前一句说到The father lit a match 父亲点燃火柴,下一句说他告诉作者垂钓鲈鱼的时间没有到,因此推断,父亲点燃火柴照亮,看了手表,因此才知道了时间.
73.Because it was two hours before the bass season began 细节理解题.根据文章内容It was 10pm-two hours before bass season began.The father looked at the fish,then at the boy.-You'11have to put it back,son,"he said.由此可知,垂钓鲈鱼的时间未到,因此父亲要求儿子将鱼放生.
74.There were not any other fishermen or boats nearby.根据文章内容 No other fishermen or boats were anywhere around 该句表示周围没有渔人或者船只,
75.Always do right when no one is looking 主旨大意题.文章主要讲述了在鲈鱼垂钓时间未到的情况下,作者钓到的鲈鱼被父亲要求放生,以及Even though no one had seen them,the boy knew that the decision was not negotiable(可商量的).可知,父亲教导作者,任何情况下,都应该遵守规矩,不应做不该做的事.
72.look at his watch 推理判断题.文章讲述了作者和父亲夜晚去钓鱼,空格处前一句说到The father lit a match 父亲点燃火柴,下一句说他告诉作者垂钓鲈鱼的时间没有到,因此推断,父亲点燃火柴照亮,看了手表,因此才知道了时间.
73.Because it was two hours before the bass season began 细节理解题.根据文章内容It was 10pm-two hours before bass season began.The father looked at the fish,then at the boy.-You'11have to put it back,son,"he said.由此可知,垂钓鲈鱼的时间未到,因此父亲要求儿子将鱼放生.
74.There were not any other fishermen or boats nearby.根据文章内容 No other fishermen or boats were anywhere around 该句表示周围没有渔人或者船只,
75.Always do right when no one is looking 主旨大意题.文章主要讲述了在鲈鱼垂钓时间未到的情况下,作者钓到的鲈鱼被父亲要求放生,以及Even though no one had seen them,the boy knew that the decision was not negotiable(可商量的).可知,父亲教导作者,任何情况下,都应该遵守规矩,不应做不该做的事.
看了Whenhewas11year...的网友还看了以下:
r,o,a,n,f,o,t,n,e连词成句是啥啊? 2020-03-31 …
关于公式v=λf,正确的说法是()A.v=λf适用于一切波B.由v=λf可知,f增大,则波速v也增 2020-04-11 …
函数的运算:已知函数f(x)的定义域为R,对任意实数u,v满足f(u+v)=f(u)+f(v),且 2020-07-27 …
设V是全体平面向量构成的集合,若映射f:V→R满足:对任意向量a=(x1,y1)∈V,b=(x2, 2020-07-30 …
对机械波关于公式v=λf,正确的是()。A.v=λf适用于一切波B.由v=λf知,f增大,则波速v也 2020-11-07 …
欧拉公式中,多面体的面数F,棱数E,顶点数V之间的正确关系是()A.F+V-E=2B.F+E-V=2 2020-11-18 …
关于公式v=λf,正确的说法是()A.v=λf只适用于机械波B.由v=λf知,f增大,则波速v也增大 2020-11-28 …
关于对波速、波长和频率的关系v=λf的理解,下列说法中正确的是()A.v=λf,说明提高波源频率,它 2020-12-09 …
关于公式v=λf的理解,下列说法中正确的是()A.v=λf适用于一切波B.由v=λf知,波长是4m的 2020-12-09 …
关于公式v=λf,正确的说法是()A.v=λf适用于一切波B.由v=λf可知,f增大,则波速v也增大 2020-12-09 …