早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Mostjobseekershaveageneralideaofwhattoexpectduringajobinterview.You'llbereadytodiscussyourworkhistoryandrespondtoaseriesofstandardquestionssuchas“Wheredoyouseeyourselfinfiveyears?”Dependingon

题目详情
Most job seekers have a general idea of what to expect during a job interview. You'll be ready to discuss your work history and respond to a series of standard questions such as “Where do you see yourself in five years?” Depending on the position you may also be asked about your proficiency ( 熟练程度 ) with various software applications or be asked to take a skills test. The hiring manager wants to know if' you have the requisite ( 必不可少的 ) experience so you'll hit the ground running once hired.

The process is more complex when you reach the executive level. Management will be entrusting you with significant responsibilities and you'll be playing a role in setting policy for the firm. As a result you'll be judged on qualities not easily summarized on a resume. You will likely go through several rounds of interviews not just one or two. The people you meet with will be conducting an in-depth evaluation to determine whether you have the vision experience creativity and management skills to be a successful leader. You'll not only need to provide thoughtful answers to questions but also present a clear picture of why you're right for the position.

Make sure you have a thorough understanding of the organization's business priorities its strengths and weaknesses and its chief competitors. Consider how you would address some of the issues facing the company. Your research efforts are critical to a successful interview. Those with whom you meet will be assessing how well you understand the business and what ideas you bring to the table. You'll need to show that you're knowledgeable about not only accounting and finance but also the broader issues impacting the company.

   1. From the first paragraph we can learn that——.

      A. most job seekers can realize their expectations for the job when having an interview

      B. you will have to respond to a series of standard questions or be asked to take a skills test during a job interview

      C. the hiring manager wants to know if you are requisite to his company

      D. work experience is important to job seekers

   2. If you apply for a position of the executive level you——.

      A. must set policy for the firm during the course of interview

      B. don't need a resume because it can not summarize all qualities you have

      C. must present a clear picture of the organization's development in the future

      D. need to show clearly why you are the most appropriate person for the position

   3. The following statements are false EXCEPT——.

     A. You must go through several rounds of interviews not just one or two when you apply for a position of the executive level

     B. You must provide thoughtful answers to questions when interviewing

     C. You need to know not only the basic things about the company but the broader issues impacting the company

     D. You need to have a thorough understanding of competitors applying for the jobs in the organization

   4. The passage is mainly about ——.

     A. the requirement of a job interview

     B. how to succeed in a job interview

     C. the content of a job interview and how to prepare it

  D. the interview of the executive level

 

▼优质解答
答案和解析
答案:A;D;C;C
解析:
    1.A。第一段第一句概括了该段的内容,即大多数求职者对面试中会发生什么有大致的了解。接下来作者举了几个可能会出现的情况,所以A项正确,其余三项并不是面试中一定会出现的问题,所以不正确。     2.D。根据第二段最后一句:“你不仅要对问题给出深思熟虑的回答,还必须清楚地告诉考官为什么你能胜任这一职位。”可以判断D项正确。A、C项没有提及。B项认为不需要简历,而文中第二段第四行的内容,说明简历还是需要的,所以B项不对。     3.C。由文章第二段第四行:“You’11 likely go through several rounds…” (你可能会经历好几轮……),可知A项不正确,并不是说必须经历好几回面试,这只是一种可能性。第二段最后一句:“You’ll not only need to provide…” (你不仅需要……),而B项是“you must…”(你必须……),语气很强烈,表示必须要做的事情,显然与文章的意思有差别,做不做到只是关系面试成功与否。根据最后一段可知C项正确,应对公司有全面的了解,且对影响公司的更广泛的问题有着深入的了解。D项讲对自己的竞争者有全面的了解,而文章是说对公司的竞争者有全面的了解,所以D项不正确。     4.C。文章主要讲述了面试者在面试过程中会被问到的问题以及应该如何准备,所以c项最符合文章的主要内容。