早教吧作业答案频道 -->英语-->
MelissaPoewas9yearsoldwhenshebeganacampaignforacleanerenvironmentbywritingalettertothethenPresidentBush.Throughherowneffortsherletterwasreproducedonover250donated(捐赠)billboards(广告牌)acrossthe
题目详情
Melissa Poe was 9 years old when she began a campaign for a cleaner environment by writing a letter to the then President Bush. Through her own efforts her letter was reproduced on over 250 donated ( 捐赠) billboards (广告牌) across the country.
The response to her request for help was so huge that Poe established Kids For A Cleaner Environment (Kids F. A. C. E.) in 1989. There are now 300 000 members of Kids F.A.C.E. worldwide and it is the world’s largest youth environmental organization.
Poe has also asked the National Park Service to carry out a “Children’s Forest” project in every national park. In 1992 she was invited as one of only six children in the world to speak at the Earth Summit in Brazil as part of the Voices of the Future Program. In 1993 she was given a Caring Award for her efforts by the Caring Institute.
Since the organization started Kids F.A.C.E. members have distributed and planted over 1 million trees! Ongoing tree-planting projects include Kids’ Yards — the creation of backyard wildlife habitats (栖息地) and now Kids F.A.C.E. is involved in the exciting Earth Odyssey which is a great way to start helping.
“We try to tell kids that it’s not OK to be lazy ” she explains. “You need to start being a responsible (负责任的) environmentally friendly person now right away before you become a resource-sucking adult.”
The response to her request for help was so huge that Poe established Kids For A Cleaner Environment (Kids F. A. C. E.) in 1989. There are now 300 000 members of Kids F.A.C.E. worldwide and it is the world’s largest youth environmental organization.
Poe has also asked the National Park Service to carry out a “Children’s Forest” project in every national park. In 1992 she was invited as one of only six children in the world to speak at the Earth Summit in Brazil as part of the Voices of the Future Program. In 1993 she was given a Caring Award for her efforts by the Caring Institute.
Since the organization started Kids F.A.C.E. members have distributed and planted over 1 million trees! Ongoing tree-planting projects include Kids’ Yards — the creation of backyard wildlife habitats (栖息地) and now Kids F.A.C.E. is involved in the exciting Earth Odyssey which is a great way to start helping.
“We try to tell kids that it’s not OK to be lazy ” she explains. “You need to start being a responsible (负责任的) environmentally friendly person now right away before you become a resource-sucking adult.”
- 1.
Kids F.A.C.E.is
- A. a program to help students with writing
- B. a project of litter recycling
- C. a campaign launched by President Bush
- D. a club of environmental protection
- A.
- 2. What can we learn about Poe?
- A. She was awarded a prize in Brazil.
- B. She donated billboards across the country.
- C. She got positive responses for her efforts.
- D. She joined the National Park Service.
- A.
- 3. Kid’s Yards is ____________.
- A. established in national park
- B. started to protect wildlife
- C. a wildlife-raising project
- D. an environment park for kids
- A.
- 4.
Which of the following can be inferred from the text?
- A. Adults are resources –sucking people.
- B. Poe sought help from a youth organization.
- C. Kids F.A.C.E.members are from the U.S.
- D. Kids are urged to save natural resources.
- A.
- 5. Poe was a girl aged _____when she began a campaign for a cleaner environment
by writing a letter to the then President Bush.- A. nine
- B. nineteen
- C. eight
- D. Fifteen
- A.
▼优质解答
答案和解析
DCBDA文章讲述的是一个女孩为了保护环境而写信给bush,后来成立了组织并号召全世界的孩子都为了保护环境而行动起来1.事实细节题,根据第二段The response to her request for help was so huge that Poe established Kids For A Cleaner Environment (Kids F. A. C. E.) in 1989可知,这是一个环境保护俱乐部。2.推理判断题,根据第二段There are now 300 000 members of Kids F.A.C.E. worldwide and it is the world’s largest youth environmental organization可知,很多人对她做出了回应3.事实细节题,根据倒数第二段Ongoing tree-planting projects include Kids’ Yards — the creation of backyard wildlife habitats可知,4.推理判断题,根据最后一段We try to tell kids that it’s not OK to be lazy ” she explains. “You need to start being a responsible (负责任的) environmentally friendly person now right away before you become a resource-sucking adult可知,她在号召全世界的孩子为了保护自然资源而一起努力5.事实细节题,根据地一段Melissa Poe was 9 years old when she began a campaign for a cleaner environment by writing a letter to the then President Bush可知
看了MelissaPoewas9y...的网友还看了以下:
MelissaPoewas9yearsoldwhenshebeganacampaignforacle 2020-10-31 …
MelissaPoewas9yearsoldwhenshebeganacampaignforacle 2020-10-31 …
MelissaPoewas9yearsoldwhenshebeganacampaignforacle 2020-10-31 …
MelissaPoewas9yearsoldwhenshebeganacampaignforacle 2020-10-31 …
MelissaPoewas9yearsoldwhenshebeganacampaignforacle 2020-10-31 …
MelissaPoewas9yearsoldwhenshebeganacampaignforacle 2020-10-31 …
(08·山东D篇)MelissaPoewas9yearsoldwhenshebeganacampai 2020-10-31 …
谁能告诉我捐赠者和参加者两个单词用英语是什么 2020-11-08 …
你的答案没有写完告诉我吧某工厂的甲、乙、丙三个车间向灾区捐款,甲车间捐款数是另外两车间捐款数的三分之 2020-11-18 …
2014年9月20日中民慈善捐助中心发布的《2013年度中国慈善捐助报告》指出,2013年全国接受国 2020-12-20 …