Yourmobilephoneringsandinsteadofusualelectronicsignalsit’splayingyourfavoritemusic.Afriendsendsyourfavoritesongtocheeryouup.OnedayarecordcompanymightforwardnewrecordsandmusicvideostoyourphoneThemobi
Your mobile phone rings and instead of usual electronic signals it’s playing your favorite music.A friend sends your favorite song to cheer you up.One day a record company might forward new records and music videos to your phone
The mobile business is getting into the music business.For the moment the interest is in pleasant ring tones but some companies are hoping to take full advantage of the next generation of mobile phones-all-purpose gadgets that blend phone personal stereo video player and Internet browser into one.
Finally record companies might send new records and videos to fans who register their cell phone numbers.
The fans could pass music or songs along to friends—a kind of musical trading card.Unlike Internet tracks mobile downloads would be easy for record companies to control said former record industry official Ralph Simon who is now chairman of your mobile based in Santa Monic California.
“If you pass a song along to other phones through a network each phone can be charged ” said Simon.“It’s like going through a toll gate(收费站).There’s more possibility for copyright control than there is on the Internet.”
Massachusetts-based Converse is offering a service in Portugal and the Netherlands that lets people record tunes on their voice mail or send music as presents to friends.Finally people might be able to sing karaoke and pass them along.The company is sure that people will want to use music to reach out and touch someone.
“A mobile phone is not a listening machine and you’ll be disappointed if you think you can change it to a radio ”said Ohad Ouziel a creative manager for Converse in Israel.“But if someone sends you a song while you’re on vacation you appreciate the feeling.”
1.The underlined word “blend”in the second paragraph probably means _____.
A.send
B.become
C.mix
D.compare
解析:从上下文以及该词的搭配可知,blend...into...“把……融为一体”。?
答案:C
2.“Massachusetts-based Converse”in the sixth paragraph probably refers to _____.
A.a person
B.a city in Israel
C.a state in the USA
D.a company
3.Record companies _____ the idea of passing songs and music along mobile phones.
A.are worried about
B.are interested in
C.try hard to stop
D.a company
4.According to Ralph Simon it would be easier to _____ through mobile phone network than through the Internet.
A.protect copyright of music works
B.send personal messages
C.pass along songs and music
D.send voice mail
解析:
文中作者提到计算机和其他一些发明,其目的是建议人们应该跟上技术的发展、时代的进步。? 答案:A 2.
解析:
从第六段可知The company指Massachusetts-based Converse。 答案:D 3.
解析:
唱片公司利用移动电话发送新唱片和录像。对于唱片公司来说这比从互联网上下载更容易控制,所以唱片公司会对这一前景感兴趣。 答案:B 4
解析:
从第五段Simon的话可以知道,通过网络往移动电话上发送歌曲,要双向收费,这比在互联网上更能保护版权。 答案:C
阅读理解Yourmobilephoneringsandinsteadofusualelectroni 2020-10-31 …
Yourmobilephoneringsandinsteadofusualelectronicsig 2020-10-31 …
如果你是英语高手请进1.Yourmobilephone(手机)rings,andinsteadoft 2020-10-31 …
英语高手请进!谢谢!那位高手帮我做一下面这道题1.Yourmobilephone(手机)rings, 2020-10-31 …
Yourmobilephoneringsandinsteadoftheusualelectronic 2020-10-31 …
帮答几个英语问题Yourmobilephone(手机)rings,andinsteadoftheus 2020-10-31 …